Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Со ова се пробие имате избор ако англиски или урду. Изберете Урду и вие всушност ќе биде пишување во Урду а потоа можете да го поставите назад на англиски на вклучите потоа ќе бидат поставени од десно кон лево.
Ова е нешто што би сакал да види вградени но јас се сомневам дека ќе се случи.
Не знам што е урду, па јас не го разбираат прашањето. Исто така во живо демонстрација на форумот што јас не сум во состојба да се разбере на сите
Можете ли да ме опишете повеќе она што го прави тоа?
Исто така, ако се пишува на англиски јазик, ве молиме да го поставите вашиот стандардниот јазик на англиски, или збир опција да не се автоматски додадете јазик BBCodes кога пишувам нов пост. Аватарот на јазик вели дека она што е стандардниот јазик за вашите мислења Можете да го промени на глобално ниво во корисничкиот ЦП, или за одредени нова порака во уредувачот.
Мојот функција барање е дали тоа ќе биде можно за нас да се напише на различни јазици (реално време) наместо на пишување на еден јазик, а потоа сето тоа добива преведени подоцна.
Погледни го кодот за тоа се пробие за да го видиш на што мислам.
Но, може да се напише на различни јазици ... Извинете, но јас навистина не ја добиете вашата точка.
Кога ќе напишете нешто, ќе го напишам во реално време. И може да се напише во секој поддржан јазик, па дури и на неколку јазици во една порака. Вие не треба да пишуваат на еден јазик
Кога пишувате во некои јазик пишувате во овој јазик. Користење на овој јазик карактери. Оди на тест пораки - оние кои се напишани на различни јазици - ќе може да се види оригиналната (пред превод) - само кликнете на стрелката на десната страна од знамето за оригиналниот јазик.
Или подобро да го погледнат тука. Пораката подолу е на јапонски - тоа значи дека е напишано на јапонски - кликнете на стрелката и ќе видите на оригиналниот текст што е напишан (не знам јапонски - тоа е само копирани од Вики за слободен софтвер )
Во тест пораки површина на која, исто така, може да се види садови напишани на други јазици - оние сите е напишан со користење на нивните национални симболи. Значи, кога корисник од некоја земја ќе се регистрирате на вашиот форум. Тој не само што може да се види вашиот форум во својот јазик - тој, исто така можат да пишуваат во неговиот јазик!