Aš realizuotos puslapių nėra išversti ir eiti gauti google api ir tada ji dar ne versti. Nėra nieko, kas aš praleidau?
Aš realizuotos puslapių nėra išversti ir eiti gauti google api ir tada ji dar ne versti. Nėra nieko, kas aš praleidau?
Labas
Ji gali pasikartoti registracijos becouse keletas priežasčių, tačiau pirmą kartą pasakyti tiksliai kuri api, naudojate (google API v1 /google API v2 / Microsoft API) ir kurią versiją vBET šiuo metu naudojate
Gauti tiesiogiai iš ši nuoroda Užsiregistruoti API raktas - Google Loader - Google kodas Aš nežinau, jei jos 1 arba 2 taip pat naudoti 3.4.1. bet mano licencijos neseniai baigėsi. Ar tai priežastis?
Jūsų pasibaigęs licencija yra tikrai ne rison. Jūsų vertimo sustabdyti darbo becouse naudojate "Google" vertimo API v1, kurios apie turi būti užbaigta būti 1st gruodžio, todėl naujos labai stricts yra nustatyti terminai. Paleiskite Šis bandymas (Olny, "Google" vertimo Api v1) ir post čia rezultatus.
Bet kaip sakiau, tai apie tai turi būti uždarytas, taigi, prašome apsvarstyti galimybę atnaujinti vBet į naujausią versiją, kurią teikiama parama taip pat nemokamai Microsoft vertimo API ir mokama "Google" vertimo Api v2, ir mes kiekvieną jos darbo pridėti naujų API (dabar mes yra bandymai vienas iš jos)
ji sakė pradinės vertimo bandymas Google API v1
Bandymo rezultatas: {"responseData": null, "responseDetails": "įtariamas Paslaugos Abuse sąlygos žr. http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
Bandymo klaida:
Ryšio laikas (ms): 568.113769531
Tai reiškia, kad jums yra užblokuotas "Google", galite parašyti, kad "Google" kaip sako URL, aš davė jums ir naudoti šiuos Patarimai Tačiau reikia prisiminti, kad "Google" vertimo API v1 (nemokamai) bus uždaryta per 1-gruodžio taip nėra vertimo bus padaryti naudojant ypač api.
Bet prisiminkite, kaip minėjau ankstesniuose post vBET taip pat palaiko Microsoft vertimo Api, Google Api v2 ir dabar mes bandymai Apertium vertimo Api ir implemanting sumokėta Microsoft Api
Paskutinį kartą redagavo r.dziadusz; 07-11-11 prie 10:21.