Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 6 od 6

Thread: prevajanje ne deluje

Default prevajanje ne deluje

I realizirani strani ne prevede in grem dobil google api in doda potem ne vedno prevajanje. Je kaj sem zamudil?

Upokojeni;)

Hi
    To lahko occure Mlakarja več razlogov, vendar najprej povej mi točno kateri api, uporabljate (google API v1 /google API v2 / Microsoft API) in katero različico vBET ali trenutno uporabljate

Dobim neposredno od to povezavo Sign-up za API ključ - Google nakladač - Google Code ne vem, če njegove 1 ali 2 tudi uporabljam 3.4.1. Ampak moje dovoljenje pred kratkim potekel. Je to razlog?

Upokojeni;)

Vaš potekle licenca je definitivno ne rison. Vaš prevod ustavi delovnih Mlakarja uporabljate Google, prevajanje API v1, ki se bo treba zapreti treba 1st December, zato nove zelo stricts mejne vrednosti so določene. «Zaženite» Ta preskus (Olny za Google Translation Api v1) in post tukaj rezultatov.
    Microsoft prevod API in plača Google Translation Api v2, in smo so vsakega dela dodati nove API (zdaj preizkušamo enega od svojih)

rečeno začetni prevod preskus za Google API v1
    Rezultat testa: {"responseData": null, "responseDetails": "Sum Terms of Service Abuse Oglejte si http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
    Test napaka:
    Povezava čas (ms): 568.113769531

Upokojeni;)

To pomeni, da so blokirana s strani Googla, lahko pišete za google kot je rekel v URL, ki sem jih dal in uporabite te Namigi vendar morate zapomniti, da Google Translation API v1 (prost) bo zaprta 1st December tako ni prevod, bo treba ta zlasti api.
    Microsoft prevod Api, Google Api v2 in zdaj smo testiranje Apertium prevod Api in implemanting plačane Microsoft Api
    Nazadnje urejal r.dziadusz; 07-11-11 pri 10:21.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •