Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 6 z 6

Závit: překlad není funkční

Nováček
    Datum registrace
    Září 2010

Default překlad není funkční

Jsem realizované stránky nejsou přeloženy a jdu si google api a dodal pak není stále překlad. Je tu něco, co jsem zmeškal?

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Ahoj
    To může objevit becouse z několika důvodů, ale nejdřív mi řekni přesně které api, kterou používáte (google API v1 /google API v2 / Microsoft rozhraní API) a jakou verzi vBET v současnosti používáte

Nováček
    Datum registrace
    Září 2010

Se přímo z tohoto odkazu Přihláška pro kód Google API klíč - Google Loader- Nevím, jestli její 1 nebo 2 také použít 3.4.1. Ale moje licenci v nedávné době skončila. To je důvod, proč?

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Vaše vypršela licence je určitě není rison. Becouse pracovní překlad zastavit, vaše se používáte Google v1 překladu rozhraní API, která má být uzavřena se dne 1. prosince, tedy jsou stanoveny nové velmi stricts limity. Spusťte prosím Tento test (Olny pro Google Translation Api v1) a vystavit zde výsledky.
    Ale jak jsem řekl, je to o tom být uzavřena tak, prosím, zvažte upgrade vBet na nejnovější verzi, která podporují také zdarma Microsoft překlad rozhraní API a placené Google Translation Api v2, a my jsme každý pracují pro přidání nové API (právě teď testujeme jeden z jeho)

Nováček
    Datum registrace
    Září 2010

to řekl spuštění testu překlad pro Google API v1
    Výsledek testu: {"responseData": null, "responseDetails": "Podezření Podmínky služby Zneužívání informací naleznete http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
    Testovací chyba:
    Doba připojení (ms): 568.113769531

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

To znamená, že jsou blokovány společností google, můžete napsat google jak se tvrdí v Adresa URL, kterou jsem vám dal a použití těchto Tipy Ale musíš si pamatovat, že Google Translation API v1 (zdarma) bude do 1. prosince uzavřen, takže nekoná žádný překlad této konkrétní rozhraní API.
    Ale uvědomme si prosím, jak jsem řekl, v předchozím příspěvku vBET podporuje také Microsoft překlad rozhraní Api, Google Api v2 a právě teď testujeme Překlad Apertium Api a implemanting placená rozhraní Api společnosti Microsoft
    Naposledy upravil r.dziadusz; 07-11-11 na 10:21.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •