Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 66 FirstPirmas ... 456
Rezultatai 51 į 5858

Tema: Kaip pašalinti vbet kalbos kodą

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Max kai įdėti savo kodą į teksto redagavimo programa, ji greičiausiai pasikeitus html Asci kodo į įprastą požymių, ir taip, kad atsirado problema. Prašome įklijuokite jį vieną kartą ir įsitikinkite, ar visi asci kodas nepakeitė - lieka taip, tai mano paštu. Ypač atkreipti dėmesį į "% # 039; %" ji neturėtų tapti a "

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Vas 2011

gerai. I try to.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Vas 2011

Kaip apsaugoti, kad vyksta? I tried Notepad ++ taip pat, bet kai aš įdėti savo kodą simboliai keisti
    Paskutinį kartą redagavo norku; 18-10-11 prie 13:23.

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Jei jūs prašome jūsų lygiavertėmis išsamiai PM į savo ftp, galite įdėti šį kodą exatly kaip ji turėtų būti, jei nenorite duoti man lygiavertėmis, galite pabandyti pakeisti pavadinimus pakeisti simbolius dar kartą po to, kai ji tampa panašaus "

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Vas 2011

Išbėgau tai vistiek ir atrodo, kad šį kartą. Įdėti ją į "operatoriaus klaidos"

Ačiū labai už klijuoti ne tai ir aš tikiuosi, kad gija bus naudinga visiems kitiems, kurie buvo pašalinti vbet dėl tam tikrų priežasčių.

Patarimas visiems išdiegimas: DON'T daryti ką aš padariau ir tiesiog pašalinti kaip jums su įprastomis vbulletin mod. U˛duoti vaikinai čia ne vbet, prieš šalindami. Ji jums sutaupyti daug galvos skausmo.

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Sveiki, jei turite kitų klausimų šioje temoje prašome prašyti, kitais klausimais prašome atidaryti naują temą.
    Jei viskas ok aš bus pažymėti išspręsti

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Vas 2014

Ar tai vis dar problema ar turi šie klausimai buvo išspręsti dabar? Ar vis dar norite pašalinti vBET užpakalis skausmas?

Ačiū.

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Problema buvo išspręsta.

Pradžia 66 FirstPirmas ... 456

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų