Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 6 од 6 FirstПрви ... 456
Резултати 51 на 58 од 58

Тема: Како да уклоните вбет код језика

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Здраво кад ставим код у програму за обраду текста, то највероватније мења хтмл АСЦИ код у нормалним знаке, као и да проблем појавио. Молимо налепите га још једном и уверите се сви асци код нису променили - остаје онако како је у мом посту. Посебно обратите пажњу на "% # 039;%" не би требало да постане '

Модератор
    Регистрован
    Јан 2011
    Поруке
    138

ок. Ја ћу пробати то.

Модератор
    Регистрован
    Јан 2011
    Поруке
    138

Како да спречим да се догоди? Покушао сам Нотепад + +, такође, али кад сам налепите код за промену симбола
    Последњи изменио norku; 18-10-11 U 13:23.

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Ако АМ задовољити доступ детаљ вашег фтп могу да поставите овај код екатли како треба, ако не желите да дате ми приступили можете ручно покушати променити симболе поново након што постане овако '

Модератор
    Регистрован
    Јан 2011
    Поруке
    138

Ја га ипак побегао, а чини се да су радили овај пут. Стави га у 'оператера грешке "

Хвала пуно на лепљење на то и надам се да ће тема бити корисно за било кога другог ко има да деинсталирате вБЕТ из неког разлога.

Савет свима деинсталације: Не ради оно што сам урадио и само деинсталирати као што би са нормалном вБуллетин мод. Дефинитивно питати момке овде на вБЕТ ПРЕ него што деинсталирате. То ће вам уштедети доста главобоље.

У пензији;)
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    441

Ти добродошли, ако имате неку другу питање у овој теми молим вас питам, за било које друге проблеме молимо отворена нова тема.
    Ако је све у реду ја ћу обележити је решен

Забрањен
    Регистрован
    Феб 2014
    Поруке
    6

Да ли је то још увек проблем или је ова питања решена до сада? Да ли је то још увек бол у дупету да деинсталирате вБЕТ?

Хвала.

Забрањен
    Регистрован
    Јул 2012
    Поруке
    481

Проблем је решен.

Страна 6 од 6 FirstПрви ... 456

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора