Ar MS galimybė dirbti jums tavenger5?
Ar MS galimybė dirbti jums tavenger5?
Taip pat, tas pats atsitiko su manimi, kai aš leido valstybės narės išversti. Nėra ryšio ir laiką iš serverio.
Savo laiko švaistymas vistiek MS riba yra 4m simbolių per mėnesį.
Kai i leido V2 "Google" i 4m simb apie 15 min.
Net jei aš norėjau sumokėti 1000 $ už 50 mln. Simbolių (maks. per mėnesį) iš "Google", id naudoti juos dienas.
Šis mod yra miręs, nebent VBET galima rasti nemokamas būdas jį tęsti.
50 minutės Froms IS KPL nėra riba, taip pat dabar, jei jūs nenaudojate "Google" API V1 yra ne talpyklos laiko gyventi riba.
Apie savo problemą, aprašykite jį įjungus "Microsoft" API, ir ji neveikia, prašome įsitikinkite, kad esate Suteikti formą vbet teisingai, ir, jei esate tikri, apie tai prašome PM jūsų prieigą prie jūsų serverio / adminco, galėčiau tai patikrinti dėl vietos
Siūlau perskaityti čia:
Vertimas API ribos (AJAX)
4m simbolių mėnuo / 400k valandą yra nepakanka.
Aš paaiškinau, mano problema, turi tavenger5, kuris tuo pačiu klausimu.
I, kad valstybės narės galimybė, gaunu 500 serverio klaida kai i versti puslapį naršyklėje.
Man nereikia PM mano serverio duomenis, jei jis turi problema, ji turėtų parodyti jūsų bandymo forume.
Nepriklausomai, tai yra laiko švaistymas, tai AM negali dirbti dabar "Google" yra mokama.
Niekas negali sau leisti mokėti $ 1000'sa mėnesį, ir laisvo galimybės žemos ribos.
Jis sucks, bet tai yra mirę, nebent galite rasti sprendimą, geriau nei dabartinė.
Kelionių Fanai
Paskutinį kartą redagavo Snake; 24-10-12 prie 20:36.
Taip, aš perskaičiau jį ir yra aiškiai pasakė, kad yra ne riba 50 KPL p / m, taip pat 500 klaida klausimas nebuvo rodyti mano Test Forum.
Bet pabandykite šį tirpalą: rasti, jei jūsų forumą šaknis, kad katalogo
vbet_translation_options
Paskutinį kartą redagavo r.dziadusz; 29-09-11 prie 10:53.
4m simbolių mėnuo / 400k valandą - tai, ką pasakiau.
Aš apskaičiuoti 10000 gija forume yra apie 450 mln. Simb.
Kad būtų atsižvelgta per MS 112 mėnesių ar kainuos $ 9000 per "Google" V2.
Jūs manote, kad tai yra ok?
****************************-
Man atrodė aplanką. Neegzistuoja kaip root arba / forumai /
Paskutinį kartą redagavo Snake; 29-09-11 prie 10:57.
Taip, mes dirbame, kaip išspręsti riba problema, taip pat talpyklos duomenys bus sumažinti sumą vertimo.
Tačiau, 500 klaida problema, prašome atidžiai perskaityti šį pranešimą: Vbet 3,5 IŠLEIDIMAS
Ir atkreipti dėmesį, kad būtina įkelti vbet_translation_options jūsų forumą šaknų, be to valstybės narės ne dirbo, ir ten bus daug, trūksta yra vertimai
Žinoma talpyklą duomenys bus sumažinti vertimų.
Tačiau 10000 gija forume imsis 100 + MĖNESIŲ visiškai talpyklą.
Tai yra daugiau nei 8 metai!
Lol.
Kaip sakiau mes dirbame idėjų, kurios galėtų padėti mums tobulinti mūsų produkto kiekvieną dieną, yra problema vis dar esamą?