Kai naudojate Microsoft išversti puslapius gauti 500 vidinė serverio klaida!
Kai naudojate Microsoft išversti puslapius gauti 500 vidinė serverio klaida!
Paskutinį kartą redagavo Snake; 28-09-11 prie 16:56.
Tai skubiai. "Google" blokavo man šiandien.
I cant sau leisti mokėti už v2.
Ir kai man reikia Microsoft variantas neveikia.
Mano puslapiai verčiant su Google v1 tuščias.
Man reikia šio fiksuoto artimiausiu metu, prašome!
Gaunu 500 vidinė serverio klaida verčiant puslapius su mircosoft!
Ar "Google" blokuoti jums?, Aš panašią problemą, kad trūksta kai kurios Temos pavadinimai ir išverstas tekstas yra tuščias, bet jei galiu keisti į įvairias kalbas Temos antraštė ... ir tt atrodo
Atrodo, jie padarė, bet aš recenly atnaujinti visą savo db, taip IVE buvo daug daugiau nei įprastai.
Jos tikriausiai 24val kliūtis, tačiau ji vis dar doesnt padėti Microsoft galimybė neveikia.
Matau Šis mod miršta, valstybių narių galimybė yra ribota ir "Google" paslaugos.
Taip, jei trūksta dalys, jūs blokuojamas.
View: Memories, 24 valandą blokas, man įdomu, jei Thats su manimi, kaip dabar uždrausta "Baidu" voras "turėjo apie 350 mano svetainėje kas nors laiko (pastatytas mod atsikratyti jų), jie blokuoti vieną kalbomis arba visi vertimai ?
Yra bus mokama vertimo paslauga, kuri palaiko naujausią versiją iš vBET.
Jei draudimas vorai puslapius niekada būti indeksuojami, nugalėti tašką.
LOL, aš bandžiau, mokama i 1 mln. Simbolių 10mins @ $ 20
Jei norite pradėti mokėti $ 1000 už eismo tada jo sprendimas spėju.
Paskutinį kartą redagavo Snake; 28-09-11 prie 17:58.
Re: vorai, aš suprantu, kad bet Baidu vorai atneša mažai eismo, bet tikrai šūdas visame savo išteklius, todėl aš dabar uždrausti Kinijos ir kitų nesąmonių vorai:
"Baidu"
Ichiro Mobilus
Pušų
Sogou
PSbot
Yandex (rusų Yahoo)
Yeti "
spinn3r
.... Galėčiau tęsti
Na, jei aš negaunu šių ypač vertimai atgal aš teks eiti mokama, tačiau mano vertimų .. ir tt jau sudaro beveik 12 mln. URL ir daug mano puslapius daug turinio, todėl aš galiu pamatyti man dempingo paramą už mano forumuose likusioje pasaulio dalyje, kuri yra gėda. Aš ką tik patikrino mano talpyklos (svečių ir duomenų bazės) ir gavo 9Gb erdvę atgal!
Na, aš atnaujinti talpyklą, kuri buvo 6Gb, pasitikėk manimi, kad daug URL, you cant sau v2 API daugelio tūkstančių.
Naujo voras, puslapiai gauti tik išversti vieną kartą, ar Baidu ar naudotojo ar "Google" nėra jokio skirtumo.
Taigi blokavimas vorai, yra beprasmiška.
Tikiuosi, MS API darbai, bet IVE padaryti kai kurie skaitymo ir tik 50 skambučių per minutę, kurį aš labai abejonių yra pakankamai remti labiausiai forumuose.
Kelionių Fanai
Paskutinį kartą redagavo Snake; 24-10-12 prie 20:36.
50 skambučių per minutę? Ojo!, tai tikriausiai reiškia, kad likusius 59,99 sekundės mano forumas negausite vertimai , Kas yra savo taisykles dėl spartinimo vertimai, tu žinai?, Nebūtų labai blogai, jei mes galime išsaugoti vertimus, tai reiškia, trnslations keletą mėnesių sulėtėjimo, tačiau eventualy ji pasivyti!
Turiu panašų klausimą, su vertimais į anglų (numatytasis), neveikia. Jei aš pereinu prie V2 ji veikia per sekundę, tada kitame puslapyje apkrova neturi. Kažkas yra su "Google Translate".