Podczas korzystania z stron Microsoft tłumaczyć się 500 Wewnętrzny błąd serwera!
Podczas korzystania z stron Microsoft tłumaczyć się 500 Wewnętrzny błąd serwera!
Ostatnio edytowane przez Snake; 28-09-11 W 16:56.
To jest pilne. Google blokuje mnie dzisiaj.
Nie mogę zapłacić za v2.
A kiedy muszę opcji microsoft to nie działa.
Moje strony są puste tłumaczenia z Google v1.
Potrzebuję tego jak najszybciej stały proszę!
Mam 500 Wewnętrzny błąd serwera podczas tłumaczenia stron z mircosoft!
Czy Google blok?, Mam podobny problem, że niektóre tytuły wątków brakuje i przetłumaczony tekst jest pusty, ale jeśli zmiany w różnych językach tytuł wątku ... itp. pojawiają się
Wygląda jak oni, ale i recenly odświeżony całe moje db, więc ive produkuje dużo więcej połączeń niż normalnie.
Jego prawdopodobnie 24 godziny na dobę bloku, ale nadal robi pomóc opcję Microsoft nie działa.
Widzę to MOD umiera, opcja MS jest ograniczona, a Google podejmuje usług hotelu.
Tak, jeśli czegoś brakuje, jesteś blokowany.
Hmmmm, 24 blok godzinę, i zastanawiam się, czy ów przypadku ze mną jak obecnie zakazane Baidu pająk miał około 350 na mojej stronie w czasie ktoś (wbudowany modem, aby pozbyć się z nich), nie blokują jeden języków lub wszystkie tłumaczenia ?
Nie będzie usługą płatną tłumaczenie, które jest obsługiwane przez najnowszą wersję vBET.
Jeśli zakaz pająki strony nie będą indeksowane, pokonując punktu.
LOL, próbowałem zapłaconej, i używane 1 mln znaków w 10 min @ 20 dolarów
Jeśli chcesz zacząć płacić 1000 dolarów dla ruchu a następnie jego rozwiązanie i guess.
Ostatnio edytowane przez Snake; 28-09-11 W 17:58.
Re: pająki, ale i zrozumieć, że pająki Baidu przynieść trochę ruchu, ale tak naprawdę gówno całego zasobów, tak i teraz zakaz najbardziej chiński i inne pająki nonsens:
Baidu
Ichiro Komórka
Soso
Sogou
Prawidłowy
Yandex (rosyjski yahoo)
Yeti
spinn3r
.... może i dalej
Cóż, jeśli nie dostanę tych konkretnych tłumaczeń z powrotem będę musiał iść wypłacane, ale moje tłumaczenia .. etc stanowią już prawie 12 milionów adresów URL i wiele z moich stron mają dużo treści, więc można mnie zobaczyć dumpingu wsparcie dla reszta świata na moje forum, które jest naprawdę szkoda. I tylko wyczyszczone mojej pamięci podręcznej (gość i bazy danych), ale 9GB z tyłu miejsca!
No, i odświeżony pamięć podręczną który 6GB, uwierz mi, że wiele z adresów nie mozesz sobie pozwolić v2 API, wiele tysięcy.
Re pająka, strony są tłumaczone tylko raz, więc czy Baidu to lub użytkownika lub google nie ma znaczenia.
Więc blokowanie pająki, nie ma sensu.
Mam nadzieję, że MS api działa, ale ive zrobić kilka czytania i ograniczony do 50 połączeń na minutę, co i wątpię jest wystarczający dla większości forów.
Podróż fanów
Ostatnio edytowane przez Snake; 24-10-12 W 20:36.
50 połączeń na minutę? Jezu!, że prawdopodobnie oznacza, że dla pozostałych 59,99 sekundy mojego forum nie będzie żadnych tłumaczeń , Jakie są ich zasady buforowanie tłumaczenia, wiesz?, Nie byłoby tak źle, jeśli możemy trzymać tłumaczenia, oznacza to spowolnienie trnslations przez kilka miesięcy, ale eventualy będzie nadrobić zaległości!
Mam podobny problem z tłumaczenia na angielski (domyślny) nie działa. Jeśli mogę przełączyć na v2 to działa na chwilę, a potem na następnej stronie obciążenia nie. Coś się z Google Translate.