Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 66

Tema: 404 po užsienio kalba

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Default 404 po užsienio kalba

Aš šiuo metu naudojate vBSEO'd nuorodos mano forumas.

Kai vartotojas pateikia, užsienio kalba, naudojant visiškai redaktorius (ne greitą atsakymą) po, gausite 404, po nukreipti (pranešimas vis dar, nors). Aš bandžiau šį ir, be HTML išvalymas įjungtas, be rezultatų. Ar turite šiuo ieškoti?

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Text automatically translated from: Polish to: Lithuanian
    Translated text
    Šis pranešimas yra parašytas kita kalba. Šis forumas neatsitinka aprašytą situaciją. Taigi, prašome siųsti man privačią žinutę su jūsų forumą adresas (ir nuorodą į šią siūlus), kad galėčiau patikrinti.
    Original text

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Aš jau po vBSEO HTML išvalymas išjungti šią problemą. Vistiek ačiū už atsakymą!

Prisiregistravo
    Aug 2009

Taip - tai yra labai svarbu nenaudoti nieko, kuris išvalo Komentarai HTML - kitaip vBET bus prarasti informaciją apie tai, kas jau buvo išverstas (ty BBCodes lang ir langtitle) ir kokiose srityse neturėtų būti verčiami, bet vis dar turi būti kodavimą.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Vietoj to, aš turiu įdiegta mod froum vB.org ir vykdymo siekiant 65.000 - tai netrukdo su vBET atrodo, skirtingai vBSEO sistema, kuris prisukamas jį.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Taip - vBET naudoja 1000 vykdymo tvarka, todėl, jei jums padarė kažką su komentarais po to ji neturi įtakos, kaip vBET veikia.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •