Sveiki,
Aš naudoju vBET kada dabar, ir viskas buvo gerai,
Tačiau neseniai dėl padidėjusių eismo lygiais, vBet naudoja 2 - 300 išeinančius prisijungimus,
Tai sukelia daug Lėtas užklausų būti paleisti, taip pat sukelia Apache, kad pasiektų maksimalų skaičių temas.
Kuri dabar yra iki 256 (kuris turėtų lengvai susitvarkyti su kažką panašaus į 10 milijonų lankytojų per dieną ir mano srautas yra ne tai, kad didelės).
Mano svetainė: cardshare.tv
Turiu pakankamai galingas serveris (dvejopo quad core, 24gig RAM ir tt).
Serverio apkrova yra labai mažas, todėl jos nėra susijusios problemos apkrovos.
MP veikia vBulletin 3.8.x
Aš taip pat suteikė galimybę visą svečių talpyklą ir įdiegtos kitos talpyklos atvejais, tokių kaip vb optimizuoti ir leido memcache.
-
Sveiki, iš mano ankstesnės žinutės,
Aš ką tik pastebėjau, yra klaida vBet Įrankiai -> Cache Cleaner admincp.
Manau, tai susiję scenarijų arba ne aptikti aš pervadintas admin / mod direktorių (pvz., sunkiai koduojamų) arba jie yra teisės?
Warning: require_once ([kelias] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-kartą]: failed to open stream: Nėra tokio failo ar katalogo in [path] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval () ' d kodą 9 on-line
Fatal error: require_once () [function.require]: Nepavyko atidaryti reikia "/ home / cardsh / public_html / forum / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval ()' d kodą 9 on-line
Aš taip pat neįgaliesiems svečių talpyklą, kaip šiuo metu atrodo labiau sunku nei gera daryti.