Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 9 kohta 9

Thread: vBET küsimused - Slow päringud / Apache teemad.

Junior Member

Default vBET küsimused - Slow päringud / Apache teemad.

Hi,

Ma olen kasutanud vBET millalgi nüüd, ja kõik on toiminud hästi,

Kuid hiljuti kasvu tõttu liiklus, vBet kasutab 2-300 väljaminev ühendused

See põhjustab palju Slow päringud tuleb sõita, samuti põhjustab apache lüüa oma maksimaalse arvu niidid.

Mis praegu on seatud 256 (mis peaks hästi hakkama kusagil 10 miljonit klikki päevas ja minu liiklust ei ole, et kõrge).

Minu koduleht on: cardshare.tv

Mul on piisavalt võimas server (dual quad core, 24gig ram jne.)

Serveri koormus on väga madal, et tema ei ole koormusega seotud küsimus.

Im töötab vBulletin 3.8.x

Mul on võimaldanud ka täis külaline cache ja paigaldatud muud cache instantsides, nagu vb optimeerida ja võimaldas memcache.

-

Tere, Jätkuna minu eelmise sõnumi,

Ma just märkasin seal on viga vBet Tools -> Cache Cleaner admincp.

Ma arvan, et see on seotud script kas ei avastada Olen ümber admin / mod (nt teha kõva kodeeritud) või nad on õigused?

Hoiatus: require_once ([path] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-once]: failed to open stream: Sellist faili või kataloogi [path] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval () ' d code on line 9

Fatal error: require_once () [function.require]: Failed opening nõutav "/ home / cardsh / public_html / foorum / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php" (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval ()' d code on line 9

Olen ka puudega täis külaline cache kui hetkel tundub, et teeme veel kõva kui head.

Junior Member

Update:

Olen suutnud optimeerida saidi ja paigaldatud mõned asjad, mis on rectifyed asju, nii asjad töötab hästi nüüd.

Kuid mainitud viga märkides, et kõva kodeeritud tee viga on endiselt olemas.

Samuti ma arvan, et äkki aeglane päringutele võiks loodetavasti olema optimeeritud tulevikus veelgi.

Senior liige

Lihtsalt lülitage vBET ja taastada oma server, hoida vbet maha mõne päeva jooksul ja vaata, kui oma foorum on kiirem.

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

Mul on nimekiri vihjed oma - palun vaadake seda: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Aga see teine teema? Ma ei saa reprodutseerida minu test foorum nii seletada, mida ma peaks muutma (anme of folrum / kausta jne?)

Junior Member

Admincp & modcp kaustade nimed ja config.php

ok, nii et ma katsetada seda täna ma üritan teha mõned järeldust. Tänan

Kas te kasutate admincp forder teiste nimi või mitte? sa nime muuta seda kausta ainult config.php või nimi reaalse kausta ka?
    kui jah - püüa kopeerida kõik vBET failid upload / admincp kausta oma uude kausta.

Junior Member

Jah admincp nimeks midagi sellist: HGUYFhghg78556FJF
    See on ajakohastada config.php

Ma ka kindel, et üles laadida vBet faili / admincp läks ümber admincp kausta.

minu admincp kaust on muutunud enne paigaldamist vBet.

nii et palun proovige seda lahendust - http://www.vbenterprisetranslator.co....html#post6876
    peaks töötama nüüd

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •