Hi,
Ma olen kasutanud vBET millalgi nüüd, ja kõik on toiminud hästi,
Kuid hiljuti kasvu tõttu liiklus, vBet kasutab 2-300 väljaminev ühendused
See põhjustab palju Slow päringud tuleb sõita, samuti põhjustab apache lüüa oma maksimaalse arvu niidid.
Mis praegu on seatud 256 (mis peaks hästi hakkama kusagil 10 miljonit klikki päevas ja minu liiklust ei ole, et kõrge).
Minu koduleht on: cardshare.tv
Mul on piisavalt võimas server (dual quad core, 24gig ram jne.)
Serveri koormus on väga madal, et tema ei ole koormusega seotud küsimus.
Im töötab vBulletin 3.8.x
Mul on võimaldanud ka täis külaline cache ja paigaldatud muud cache instantsides, nagu vb optimeerida ja võimaldas memcache.
-
Tere, Jätkuna minu eelmise sõnumi,
Ma just märkasin seal on viga vBet Tools -> Cache Cleaner admincp.
Ma arvan, et see on seotud script kas ei avastada Olen ümber admin / mod (nt teha kõva kodeeritud) või nad on õigused?
Hoiatus: require_once ([path] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-once]: failed to open stream: Sellist faili või kataloogi [path] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval () ' d code on line 9
Fatal error: require_once () [function.require]: Failed opening nõutav "/ home / cardsh / public_html / foorum / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php" (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval ()' d code on line 9
Olen ka puudega täis külaline cache kui hetkel tundub, et teeme veel kõva kui head.