Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 9 на 9

Тема: vBET въпроси - Slow Заявки / Apache Threads.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Default vBET въпроси - Slow Заявки / Apache Threads.

Здравейте,

Имам Използвам vBET за някъде сега и всичко работи добре,

Но наскоро се дължи на повишени нива на трафика, vBet използва 2 - 300 изходящи връзки,

Това е причина да се стартират много Slow заявки, както и причиняване на Apache, за да достигне своя максимален брой нишки.

Кое е в момента, до 256 (които трябва лесно да боравят с нещо като 10 милиона посещения на ден и моя трафик, не е, че високите).

моя сайт е: cardshare.tv

Имам достатъчно мощен сървър (Dual Core Quad, 24gig овен и др.)

Натоварването на сървъра е много ниска, така че не въпроси, свързани с натоварване.

Im работи Еврофутбол 3.8.x

Аз също поддръжка за пълен гост кеш & инсталирали други случаи кеш като Vb оптимизиране и поддръжка Memcache.

-

Здравейте, от предишната ми съобщение,

Току-що забелязах, че има грешка в Tools vBet -> Cache Cleaner в admincp.

Мисля, че това е свързано с скрипта или не откриване имам преименуват администратор / МО директорите (например трудно кодирани), или те са разрешения?

Внимание: require_once ([пътека] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-веднъж]: не успя да открие поток: Няма такъв файл или директория в [пътека] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): оценка () " г код по линия 9

Фатална грешка: require_once () [function.require]: Failed отваряне изисква / начало / cardsh / public_html / форум / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php "(include_path ='.:/ ЮЕсАр / ИЪ / PHP: / ЮЕсАр / местни / ИЪ / PHP ") в / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): оценка ()" г код по линия 9

Аз също съм с увреждания пълен гост кеш, тъй като в момента тя изглежда да се прави по-трудно, отколкото полза.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Update:

Са успели да оптимизират сайта и инсталирани няколко неща, които са rectifyed неща, така че нещата са добре сега.

Грешка, грешка на твърдия кодирани път, обаче, все още съществува.

Също така мисля, че може би бавни заявки може да се надяваме да бъде оптимизирана допълнително в бъдеще.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Просто изключете vBET и нулиране на вашия сървър, поддържа vbet за няколко дни и да видим дали вашият форум е по-бързо.

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Имам списък от съвети за вашата - моля да го проверите: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Какво ще кажете за този втори въпрос? Не мога да го възпроизвежда върху моя тест форум, така че може да ви обясни какво трябва да се промени (anme на folrum / папка и т.н.?)

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Admincp & modcp имената на папките и в config.php

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

ОК, така че аз ще го тествам днес се опитвам да направя някои заключение. Благодаря

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

да използвате admincp forder с друго име или не? промените името на тази папка, само в config.php или името на недвижими папка?
    Ако да - опитайте да копирате всички vBET файлове Качване / admincp папката в вашата нова папка.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Ное 2009

Да admincp е обявен за нещо като: HGUYFhghg78556FJF
    Това е бил актуализиран в config.php

Аз също се уверите, за да качите всички vBet файлове в / admincp отиде в преименуваната admincp папка.

admincp папка ми е променен, тъй като преди да инсталирате vBet.

Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

така че, моля опитайте това решение - http://www.vbenterprisetranslator.co...HTML#post6876
    трябва да работят сега

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •