Здравейте,
Имам Използвам vBET за някъде сега и всичко работи добре,
Но наскоро се дължи на повишени нива на трафика, vBet използва 2 - 300 изходящи връзки,
Това е причина да се стартират много Slow заявки, както и причиняване на Apache, за да достигне своя максимален брой нишки.
Кое е в момента, до 256 (които трябва лесно да боравят с нещо като 10 милиона посещения на ден и моя трафик, не е, че високите).
моя сайт е: cardshare.tv
Имам достатъчно мощен сървър (Dual Core Quad, 24gig овен и др.)
Натоварването на сървъра е много ниска, така че не въпроси, свързани с натоварване.
Im работи Еврофутбол 3.8.x
Аз също поддръжка за пълен гост кеш & инсталирали други случаи кеш като Vb оптимизиране и поддръжка Memcache.
-
Здравейте, от предишната ми съобщение,
Току-що забелязах, че има грешка в Tools vBet -> Cache Cleaner в admincp.
Мисля, че това е свързано с скрипта или не откриване имам преименуват администратор / МО директорите (например трудно кодирани), или те са разрешения?
Внимание: require_once ([пътека] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-веднъж]: не успя да открие поток: Няма такъв файл или директория в [пътека] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): оценка () " г код по линия 9
Фатална грешка: require_once () [function.require]: Failed отваряне изисква / начало / cardsh / public_html / форум / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php "(include_path ='.:/ ЮЕсАр / ИЪ / PHP: / ЮЕсАр / местни / ИЪ / PHP ") в / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): оценка ()" г код по линия 9
Аз също съм с увреждания пълен гост кеш, тъй като в момента тя изглежда да се прави по-трудно, отколкото полза.