Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Pagrindinis puslapis nėra išversti
× "× Ž ×-ש×' × Ž × ™ × ¥ - × ¤ × • × Ø × • × Ž × ™ × - ×¢×-ר×" × - × Ž ×-ש×' × '× - × ™ × * x, x ª × Ž × ™ ×> × × • × ª × ™ × § × • × * × ™ × (http://www.computer-juice.com/forums/iw /)
Į pradinį puslapį žodžiai nėra išversta teisingai, atrodo tik dėl kalbų, iš kairės į dešinę. Taip pat alternatyvusis tekstas yra negerai.
keista, atrodo ok, tiesiog dabar alt teksto klausimą vėliavas.
Kaip suprantu, jūs naudojate Versti 'Alt' atributus variantas. Mes dirbsime atgaminti šiuo klausimu mūsų test serveriuose ir po to spręsti problemą.
Taip atrodo, kai kuriomis kalbomis, vėliavos Alt atsitiktinių simbolių xxooo tt
kamilkurczak
25-08-10, 11:12
Sveiki,
Prašome pabandyti išvalyti talpyklą svečių, tik šia kalba. Tai vBET įrankiai parinktis pagrindiniame meniu.
Jei ši problema vis dar egzistuoja. prašom PM man savo admincp ir FTP detalės ir aš ją išspręsti.
Tai propably Alt tegus klausimas.
Ačiū
Jis vis dar ten, Alt tags vertimas yra įjungtas, tik simbolius, yra šiukšlių, i dont suteikti administratoriaus teises niekam, atsiprašau.
kamilkurczak
25-08-10, 11:18
Ar jūs šią kalbą Clear cache vBET įrankiai?
Aš negaliu atkurti mano Test Forum, todėl aš negaliu nustatyti. Tik jūsų forume.
Kuris talpyklą? duomenų bazę arba failą?
kamilkurczak
25-08-10, 11:41
Ar jūs naudoti vBET 336 dabar? jei taip, jūsų admincp vBET įrankiai -> talpyklos siurblys -> nustatyti jidiš ir švarios Svečių talpyklos failus ir švarios duomenų bazės talpyklą Taip. ir spustelėkite Gerai.
Im not naudojant jidiš kalba, kad nieko jau egzistuoja duomenų bazėje arba failų talpyklos.
Iš esmės alt žyma vertimas neveikia visų kalbų, kad naudoti specialiuosius simbolius, jap, hebrajų, korėjiečių ir kt.
kamilkurczak
25-08-10, 13:05
Kokią koduotę jūs naudojate? utf8?
Kaip patikrinti mano forumą CharacterSet?
1. Grįžti į Admin CP-> Kalbos ir frazės> - kalbos vadybininkas (language manager)
2. Pasirinkite Redaguoti Parametrai jūsų forumą kalbą ir patikrinkite vertė HTML Character Set
kamilkurczak
25-08-10, 16:17
Ačiū už patvirtinimą, Gyvatė:)
Sėkmės
Vienas klausimas, dabar mano forumo "£" rodo, kaip''.
Tai yra todėl, kad pasikeitė CharacterSet UTF-8, Kaip aš galiu nustatyti prašome?
Gal msql rasti ir pakeisti užklausą?
kamilkurczak
26-08-10, 10:14
Hmmm ..
Dabar vBET veikia puikiai ant jūsų forumą kaip matau ir aš negaliu padėti jums, bet aš turiu idėją.
Jei naujas pareigas su £? tai darbo, ar ne?
galite pakeisti koduotę į UTF-8 į savo config failą.
šioje eilutėje:
$config['Mysqli']['charset'] = 'utf8';
Tai nėra vBET klausimas, ir aš negaliu nustatyti vB failą, todel prasome. Jei tai vis dar neveikia - tiesiog parašykite vB paramą.
Ačiū.
kamilkurczak
26-08-10, 16:24
Mačiau jūsų forumą išspręsta.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):