PDA

Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Aš Skelbti naują temą arba atsakyti į pokalbio arba ištrinti pranešimą nukreipimus mane į tuščią puslapį ...

dsav90
11-08-10, 04:32
kai aš rašyti naują temą arba atsakyti į pokalbio arba ištrinti pranešimą nukreipimus mane į tuščią puslapį ... (Internet Explorer negali rodyti tinklalapio) Bet idėjų ...

Čia yra mano. Htaccess

# Comment šią eilutę (pradžioje pridėti "#")
# Išjungti mod_rewrite funkcijas.
# Atkreipkite dėmesį: jūs vis dar reikia išjungti Hack
# VBSEO valdymo pultas sustabdyti URL perrašo.
RewriteEngine on

RewriteRule ^ ((Urllist | sitemap_) .* \\ (XML |? Txt) (\\ Gz))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

# VBET Pradžia

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & nukreipti = / forumas / [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & nukreipti = / forumas / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | Cron)
RewriteRule ^ ((archyvas /)?(.* \\ php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME!}-F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | atvaizdus) /
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

# VBET pabaiga

# VBSEO
# Kai kurie serveriai reikalauja Rewritebase direktyvos
# Įjungtas (pašalinti "#" pradžios suaktyvinti).
# Atkreipkite dėmesį: kai įjungta, jums turi apimti kelias
# Norėdami savo šaknis BB aplanke (ty RewriteBase / forums /)
# RewriteBase /

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | Cron | vbseo_sitemap)
RewriteRule ^ ((archyvas /)?(.* \\ php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME!}-F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | atvaizdus) /
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

vBET
11-08-10, 18:42
Pirmiausia prašome atnaujinti į naujausią versiją (ne vBET 3.3.5, bet mes kito išleidimo šiandien / tommorow vabalėlis taisymų, todėl nesiimta jokių skubių tada prašome palaukti 3.3.6 virš atnaujinti) ir patvirtinti, ji vis dar atsitinka - jei taip tada Kama bus užduoti jums apie daugiau informacijos, nes mes negalime atkurti mūsų forume (jei galite atkreipkite dėmesį, mums, kaip tai padaryti tiksliai).

Taip pat galite dissable vBET momentą ir patikrinti ar problema vis dar egzistuoja būti tikri, kad tai susiję su vBET. Jei problema vis dar egzistuoja vBET neįgaliesiems, tada ISSE yra kažkur kitur - galite patikrinti laikinai dissabling kitomis modifikacijomis vienas po kito ir ieškoti, kai problema išnyksta.

Jūsų Htaccess atrodo Gerai.

dsav90
13-08-10, 19:32
Šis naujinimas ne ją išspręsti .. Neįgaliesiems VBET ir problema vis dar buvo ten ... Atrodo chages kad VBET instrukcijos sakau vBSEO failus. Undid juos ir nuėjo problema .. Re padarė juos, ir jis grįžo .. Su arba be VBET įjungtas ... Aš naudoju vBSEO 3.5.1 PL1

vBET
14-08-10, 12:13
Gerai, kad - tai labai svarbi informacija mums - mes patikrinome vBET vBSEO 3.5.1 vBSEO 3.5.1 PL 1. Kamila bandymus galime atkurti problemą. Jei taip bus išspręsti ir suteikti jums greitai nustatyti, iki ateis naujas spaudai. Jei ne, prašysime jums prieigą prie jūsų forumą, kad galėtų patikrinti ir išspręsti ten.

dsav90
14-08-10, 22:22
Gerai .. let me know ...

Aš anuliuoti pakeitimus vBSEO failus ir viskas atrodo veikia gerai **********

vBET
14-08-10, 23:00
Jis dirba, bet ne viskas - nuorodos nėra išverstas dabar. Šios integracijos pokyčius reikia išversti nuorodos. Kaip rašiau - mes patikrinsime ir spręsti jį taip, galėsite naudotis visomis vBET funkcijos:)

dsav90
15-08-10, 00:17
Nuostabus ... Ačiū .. Jūs, vaikinai turi didžiulę paramą!)

Taurus
17-08-10, 04:19
Kadangi atnaujinimo į 3.3.6, aš nuolat apie tai, kaip tie patys baltuosiuose puslapiuose. Taip atsitinka atsitiktinai. Tačiau kai aš išjungti VBET, kad tai nevyksta iš viso. Prašome patarti!

kamilkurczak
17-08-10, 10:12
Aš patikrinti mūsų Test Forum vBSEO 3.5.1 PL1 versija ir I cant atkurti. Aš parašyti apie tai Michał Nr.

kamilkurczak
18-08-10, 10:09
Sveiki,

Dabar mūsų pagrindinis forumas darbo, šis naujausias vBSEO 3.5.1 PL1. I cant rasti šią problemą, todėl prašome:
1. jūs galite atkurti mūsų pagrindinis forumas? pabandykite rasti šį klausimą šiame forume ir įklijuokite čia rezultatai.
2. Jei cant rasti šiuo klausimu prašome PM man savo forumo admincp, FTP ir vBSEO bp detales ir rasti šią problemą ir ją išspręsti jūsų forumą.

Ačiū.

kamilkurczak
20-08-10, 19:35
prašau, tik skaityti ankstesnį postą ir atsakyti čia. Tai yra būtina.

vBET
22-08-10, 22:37
Kadangi atnaujinimo į 3.3.6, aš nuolat apie tai, kaip tie patys baltuosiuose puslapiuose. Taip atsitinka atsitiktinai. Tačiau kai aš išjungti VBET, kad tai nevyksta iš viso. Prašome patarti!

Aš jūsų forume, ir aš negali atkurti problema. Prašome pasakyti, ar jis vis dar vyksta. Taip pat - atsižvelgiant į rąstų, kurie jums PM man ji atrodė kaip jums buvo atnaujinta produkto failą, bet buvo senas vBulletin PHP failus (esamos funkcijos buvo nematomas). Tai galėtų būti serverio talpyklos (ne vBET talpyklą) klausimas - kur naujų failų nesimato ir serverio vis dar naudoja senas bylas. Taigi, kad gali būti priežastis.

Trumpai: aš negali atkurti jūsų forume - tu gali? Ar tai vis dar atsitiks ar ne? Jei taip - prašome apibūdinti, kaip aš galiu atkurti jūsų forume.

Taurus
22-08-10, 22:49
Tai yra keblus. Taip atsitinka atsitiktinai. Taigi aš taip pat nežinau, kai jis bus atsitikti, ar ne. Tačiau laiko VBET buvo išjungta, ji neįvyks. Aš susisieksime su Jumis, jei aš galiu gauti šiek tiek daugiau info.

kamilkurczak
24-08-10, 13:09
Sveiki,

Ar pranešimas šiuo klausimu dar kartą, ar ne? Buvau jūsų forume, ir aš padariau daug pranešimų ir neradau šio klausimo. Ar galite patvirtinti?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1