PDA

Žiūrėti pilną versiją: vBET 4,22 ir vBSEO 3.5.1 nesuderinamas?

StarBuG
25-06-10, 11:05
Labas

Kadangi vBSEO atnaujintas į 3.5.1 jie pristatė dienoraščių visiškai remiama Canonical URL ir kitų pokyčių tvarkymo pakeitimus.

Tai reiškia, kai kurie failai buvo pakeisti, ir failo keitimus neveikia, kaip nurodyta readme faile.

Kada bus atnaujinti vBET beeing visiškai suderinama su vBSEO 3.5.1, kad aš galiu įdiegti?

Prašau patarimo

StarBuG

vBET
26-06-10, 23:49
Ačiū už dėmesį. Mes patikrinsime ir atnaujinti integracijos instrukcijas:) Mes dar nežinome, kiek keitimų vBSEO nurodytas sritis, todėl sunku sprendimas datą. Mes su juo dirbti po savaitgalio:)

StarBuG
29-06-10, 09:05
Kaip pažangą?

kamilkurczak
29-06-10, 11:41
Sveiki,

Mes turime daug darbo su nauja versija vBET. Rytoj aš stengsiuosi baigti bandymai.

Ačiū už kantrybę:)

kamilkurczak
30-06-10, 20:36
vBET yra suderinama su vBSEO 3.5.1. Aš išbandyti jį Test Forum.

StarBuG
03-07-10, 10:28
Ar galite tada atnaujinkite atnaujinimo / integracijos instrukcijas, kad galime įdiegti vBSEO 3.5.1

Paieškos ir pakeisti failų pokyčius vadovas nėra vBSEO 3.5.1

StarBuG
04-07-10, 10:43
Hmm

Prisimenu, kartą, kai parama čia buvo greitesnis.

vBET
04-07-10, 23:05
Atsiprašome - ne savaitgalį dalykų, kurie, tai neskubu, gali palaukti, kartais šiek tiek daugiau.

Žinau, kad jūs pradėjote siūlai daugiau, kad vieną savaitę, bet kaip matau Kama patvirtino, kad jis dirba. Jei jis kažką praleidote, tada prašome tiksliai kuri dalis README.html neteisingas vBSEO 3.5.1 - tai padės mums, kad padėtų jums greičiau:)

StarBuG
05-07-10, 09:57
Ok aš praleidau, kad jis atnaujino per šį prašymą.

Dėmesį, apie tai čia tai jau buvo gražus nors;)

kamilkurczak
05-07-10, 17:33
Aš patikrinti jį dar kartą.
Visus nurodymus dėl vBSEO-351 integracijos datos.

Jums reikia redaguoti du failus: functions_vbseo_createurl.php ir functions_vbseo_url.php.

Visas funkcijas, kad jums reikia redaguoti šiuos failus.

vBSEO-351 turi tas pačias parinktis, kaip tos, kurios yra aprašytos, README.html

:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations