PDA

Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Vbet sulaužyti mano forumas

Snake
22-06-10, 17:23
Kai i leistų vbet, kai Puslapiai Temos įrankiai meniu pertraukos, ty siūlų viršuje nuorodą - meniu pertraukos lašas, lašas žemyn dingsta, tai grįžta, jei išjungiu vbet.

Antra Temos įrankiai sriegio dugno nėra tai piktogramos, jie atrodo, jei išjungiu vbet. Tačiau Temos įrankiai neturėtų pasirodyti visai apačioje ir dont apie visus savo kitus puslapius.

Galiausiai "Post Reply" piktograma pradingsta. Vėlgi, tai klaidų pataisymai, jei išjungiu vbet.

Visi 3 klaidų atsitikti ir tame pačiame puslapyje.

Tai įvyksta tik svečiams. Ačiū.

Žiūrėkite čia - Amžinasis "įgyjančioji tinklo adresas" tinklo plokštė - Kompiuteriai sultys

Snake
22-06-10, 17:26
Štai ką puslapyje turėtų atrodyti;

Įgyti daugiau ir daugiau tinklo adresas - Kompiuterinis Sultys (http://www.computer-juice.com/forums/f47/aquiring-network-address-over-over-12471/)

Temos įrankiai išskleidžiamajame viršuje puslapio darbų Atsakyti piktograma yra ir botton Temos įrankiai nerodomas.

Kaip ir sakiau, jei i išjungti vbet visi puslapiai atrodo kaip šis / \\

Jeigu aš vbet kai kuriuose puslapiuose ir atrodo kaip pirmas pavyzdys, todėl vbet pertraukas, kaip atrodo ir veikia mano forumas.

vBET
22-06-10, 17:32
Ar tai atsitinka, kai visas failų talpyklos Svečių įjungtas, ar nesvarbu?

Snake
22-06-10, 17:35
Jei i išjungti visą failų talpyklos, tai veikia puikiai.

vBET
22-06-10, 17:49
Gerai - mes žinome priežastis dabar. Atsiprašome už bėdų - Ši funkcija dar beta stadijoje, mes neturėjo klausimais visuose mūsų serveriuose, bet matau, kad kai kurie klausimai yra ONE. Todėl patikrinkite, ar mes turime prieigą prie savo Admin CP ir FTP. Aš jau matau, kad jūsų skaldytų puslapyje nėra - kai kurie scenarijai turi tai patikrinti, kodėl.

Taip pat prašome pirmiausia pabandykite tiesiog pašalinti tinkamą talpyklą failą (rasite jį / vbet_guestcache / lt / katalogas - turėtumėte pripažinti, jog pagal pavadinimą - tai ne tik pašalinti visus failus, ten Galbūt vB tik tokia, dėl kokios nors priežasties ir vBET talpyklą ir dabar jis rodomas iš talpyklos, Jei tai atsitiks, vėl po talpyklos kliringo - siųsti mums prieigą prie informacijos ir mes padėsime išspręsti.

Kitas būdas, kodėl tai gali atsitikti taip, kad kažką pakeisti savo rezultatą, po to, kai mes talpyklos. Ne kas tikrai juo tiki, tai tokiu atveju visi puslapiai būtų tuo pačiu klausimu. Taip pat matau trūksta svarbių JS skriptus ir tokius dalykus tiesiog šablonus dinamiškai visa produkcija.

Taigi - prašome patikrinti talpyklą kliringo ir suteiks mums produkcija.

Snake
22-06-10, 17:56
Gerai, kad aš išbraukta puslapį ir talpyklos vėl puikus.

Taigi mano vbet išsaugo visą forumą, ne tik išverstų puslapių?

Snake
22-06-10, 17:59
Ar galiu pašalinti visus anglų puslapius?

vBET
22-06-10, 22:13
Gerai - taip, kaip suprantu, nėra klausimas. Priežastis buvo vBulletin savaime, be kokios nors priežasties puslapį, kai kurie scenarijai (gal jūs nekeitėte konfigūravimo).

Talpyklos išvalytas ir dirba gerai dabar su failų talpyklos Svečių sureguliuota dėl. Klausimas išspręstas ir perkelti jį į skyrių "Trikčių diagnostika.

Šiuo metu mes ne turėti galimybę netaikyti normalus puslapių, tačiau mes galime jį įtraukti. Prašome atidaryti naują temą funkcija prašymus, kad:)

Snake
23-06-10, 14:42
Jis vis dar tai daro, kai kurie puslapiai, o ne kiti, jei botas yra pirmasis puslapis išsaugo su klaidomis, kaip paaiškino, jeigu vartotojas yra pirmojo puslapio išsaugo ok.

Aš manau, tai yra, nes botas negali vykdyti Ajax, todėl ji mato šiek tiek skiriasi nuo normalios naršyklės puslapio.

vBET
23-06-10, 17:56
Ne - tai ne todėl, kad įkrovos negali vykdyti Ajax. Nes atlikti Ajax jums Ned scenarijų įtraukti HTML produkcijos. Visa nebeįvyksta remiantis HTML pirmą HTML išėjimas (vaizdas medis pasikeitė ir tt)

Atrodo, kad savo forumo batus tiesiog gauna kitą išvesties, kad normalus Svečiai. Ir šiuo metu vBET visi svečiai, kaip pačios būtybės. Ar galite pasakyti jums naudoti tam tikras specialias mod arba kai vBulletin konfigūracija, kuri nustato ar svečių įkrovos, ir tokiu atveju grąžina kitoks rezultatas?
Jei mes randame, kaip tai padaryti jūsų forume mes galime tiesiog sukurti skirtingus batus ir normalus Svečiai talpyklos failus, o dabar - visi svečiai tik mūsų Pilnas failų talpyklos funkcija svečiai, ir mes talpyklą, kurią mes gauname. Taigi šiuo metu galite:
- Išjungti šią funkciją
- Sutinku, kad dabar visi svečiai matys tą patį, nesvarbu, yra auliniai batai arba žmonių
- Išjungti funkcionalumą, kuris suteikia jums įvairių produkcija batai

Kaip rašiau - mes galime valdyti tai, jei mes žinoti, kaip batai yra nustatomas jūsų forume.

Snake
23-06-10, 20:50
Atrodo, tai yra daugiau nei vbet problema su mano forumas.

, Kai aš veiw mano puslapius kaip Googlebot jie Temos įrankiai paskirstyti ir Post reply piktogramą trūksta.

Nr idėją, kodėl ji vis dar įvyksta, jei išjungiu visus plugings arba pakeisti šabloną.

vBET
24-06-10, 09:46
Kaip rašiau ankstesnį postą - jūsų forumą tiesiog sukuria kažkas už batus. vBET talpyklos, veikia puikiai - talpyklos, ką jis gauna. Gal tai susiję su naršyklės. Prašome patikrinti jūsų forumą su skirtingų naršyklių (žinoma Pilnas failų talpyklos išjungta -, pamatyti tikrąjį turinį ne talpyklą).

Vistiek - siūlau prašyti paramos vBulletin komanda, nes ji yra diskusijos elgesį. Taip pat, nes jis yra mūsų vBET taikymo sritis - Norėčiau uždaryti šią problemą čia. Ar tai gerai?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual community supported by vBET Translator 4.10.1