PDA

Žiūrėti pilną versiją: Uždraustas licencijos pažeidimas - Kredito nuorodą!

Snake2
06-04-10, 21:52
Kas yra problema, kaip jums žinoma, aš jums sakiau, MOD yra lėtas ir sukelia man serverio problemų, todėl aš naudoju kitų mod ant vBulletin kol išleisti naują versiją, tai yra, kodėl nėra kredito nuorodą!

Prašome grąžinti Mano sąskaita rašykite man šį laišką išspręsti šią problemą artimiausiu metu. Aš esu mokėjimo klientų ir nevertina uždrausta neteisingai.

Gyvatė yra mano vartotojo vardą.

vBET
07-04-10, 11:13
Sveiki.

Prašome atsižvelgti į mūsų atsiprašome už visus nepatogumus. Mes buvo bando susisiekti su jumis įvairių formų, tačiau mūsų laiškų buvo ignoruoti. Prašome nepamiršti, kad šis klausimas pradėjo mėnesių atgal ir dabar jūs sąskaitą užblokavo tik dėl to, kad nustojo reaguoti, kai buvo įtariama, licencijos pažeidimas. Jūsų sąskaita bus grąžinamas, kai situacija bus aiški. Jei nebuvo pažeidė mūsų licenciją jums nieko nerimauti - mes tiesiog turi patvirtinti, kad.

Kaip mes rašė jumis, kol mes patikrino savo paaiškinimą apie išjungtas vBET ir mes atrado, kad vis dar naudojamas vBET. Atsižvelgiant į jūsų pretenzijos, kad jūs naudojate kai kurių kitų mod mes vis dar tikime, kad tai vBET kuri yra naudojama jūsų forumą. Ir manome, kad, nes vBET generuoja išėjimo kodą pažymėtas ir matome savo ženklą ant savo produkcijos HTML (kuri mes turime paremti ateities tyrimo atveju). Nes jūsų pareiškimas prieš tai, ką mes matome jūsų forume mes vis dar turi teisę įtarti, licencijos pažeidimas. Norėdami tai patikrinti, mes turime pamatyti, kas iš tiesų vyksta skruzdė, kad yra, kodėl mes norime paprašyti jūsų apie prieigos duomenys, su savo Admin CP. Galite sukurti laikiną sąskaitą už tai ar pakeisti slaptažodį, kai temperatūra, jei žino apie saugumo klausimais. Galbūt mums reikės taip pat prieigą prie FTP, bet dabar ji Admin CP yra pakankamai.

Dar kartą labai atsiprašau už sustabdytas sąskaitą ir ačiū, kad jūs pradėjote bendradarbiauti šiuo klausimu. Mes taip pat norime išspręsti problemą artimiausiu metu, ypač, kad ji jau užima daug laiko. Prašome siųsti paprašė duomenų, todėl galėsime patvirtinkite savo versiją, nes, kaip jūs jau žinote savo HTML produkcija sako kažką kita.

Snake2
07-04-10, 14:15
Ne, jūs netinkamo suprantama, mes buvo ne naudojant savo mod ", mes buvo bandymų, dabar mes esame, bet dėl kažkokių priežasčių kredito nurodo yra ne darbo, mes galime ne Pakartotinai atsiųsti kaip jums uždraudė mums, mes gali ne pirkti ženklų nemokamai, kaip jūs uždraudė mums. Taigi, kaip galime pataisyti.

Kaip taip, tu siųsti laiškus, bet jūs turite šį forumą setup, todėl laišką doesnt siųsti, kai mes gauname MM arba atsakyti į pranešimą, nepaisant to, kad mums leidžia mūsų valdymo skydelyje. Taigi, mes nebuvo pranešta atsakymo, nebent mes prisijungęs.

Arba vėl, kad galėtume pirkti ženklų arba atsisiųsti mūsų produktas iš naujo arba pateikti man su kodu, kad aš galiu įdėti nuorodą rankiniu būdu.

Ačiū.

Snake2
07-04-10, 22:49
Nuorodą atgal yra, nėra reikalo įjungti šią į dramos. Kad tai buvo klaida, nugaros, mes galime gauti kartu dabar.

vBET
07-04-10, 22:57
Mes suprantame jūsų paaiškinimą. Vis dar buvo tikrai rimto įtarimo apie licencijos pažeidimas, kuris, kaip naudoti bet be jos licenciją, patvirtinimą programinės įrangos, programinės įrangos piratavimo ir nusikalstamos. Mes neturime pasakyti, kad jis buvo padarytas, tik tai, kad yra įtarimų, jūsų ankstesni pareiškimai buvo skirtingi, kad tai, ką mes pažymėjo jūsų forume, ir mes turime patikrinti, kas iš tiesų vyksta.
Mes galime sužinoti, kas yra nematomas kredito nuorodą į jūsų forumą priežastis. Štai kodėl mes prašome jūsų Admin CP prieigą, todėl mes galime nustatyti, kaip pažeidimas ar ne. Tikiuosi, kad mes galime išspręsti tarp jūsų ir vBET komanda. Jei žino apie saugumo klausimais, prašome sukurti laikinas slaptažodis ar laikinas sąskaitą.

Atkreipkite dėmesį, kad mes kur su jumis susisiekti, taip pat savo forume kontaktinę formą. Mes iš tikrųjų naudojamas bet kokio kontakto būdu, mes nustatėme, prieš blokuoja sąskaitą. Kaip greitai, kaip ji bus nustatyta, kad šis klausimas nėra licencijos pažeidimas, jūs gausite savo sąskaitą atgal su papildomo laiko nemokamus atnaujinimus - daug didesni, kad laikas blokavimas, kompensuoti jums faktinį nepatogumų.

Taip pat mes manome, kad nėra visuomenės problema. Taigi, prašome susisiekti su mumis šiuo klausimu tik paštu arba PM. , Žinoma, jūs galite galvoti kitaip - Tokiu atveju prašome nedvejodami aptarti viešai. Bet rašyti keliose vietose tuo pačiu metu, ją sunku išlaikyti, todėl prašome laikytis vienas komunikacijos būdas. Ačiū:)

Snake2
07-04-10, 23:09
Aš esu svetimšalis admin prieiga, nėra jokio būdo. Mano serveris yra mano ir mano asmeninę informaciją.

Jei jūs įpratęs atkurti savo sąskaitą, nes nuoroda yra dabar ten tada i turės prašyti lėšų grįžti į mano kreditinės kortelės.

Tai nė vienas jūsų verslo, kodėl ryšys buvo nerodomas, išskyrus tai nustatoma.

Viskas, ką jums reikia žinoti yra nuoroda darbo dabar, pabaigos. Turėjau simliar su vBSEO problema praeityje, jie tiesiog paklausė jos, turi būti nustatyta, jos nereikėjo šnipinėti mane.

Leiskite man žinoti, kaip norite spręsti, aš esu laimingas gauti grąžinamąją išmoką, jei jūs įpratęs vėl mano sąskaitą.

Man patinka jūsų produktą ir norite nusipirkti mano 5 kituose forumuose, kai gaunu tai veikia 100%, taigi, jums bus prarasti gerų klientų, tik todėl, kad jūs paklausa prisijungti prie savo serverio, kuris nėra sąžininga Michael.

vBET
08-04-10, 00:51
Aš esu svetimšalis admin prieiga, nėra jokio būdo. Mano serveris yra mano ir mano asmeninę informaciją.

Jei jūs įpratęs atkurti savo sąskaitą, nes nuoroda yra dabar ten tada i turės prašyti lėšų grįžti į mano kreditinės kortelės.

Tai nė vienas jūsų verslo, kodėl ryšys buvo nerodomas, išskyrus tai nustatoma.

Viskas, ką jums reikia žinoti yra nuoroda darbo dabar, pabaigos. Turėjau simliar su vBSEO problema praeityje, jie tiesiog paklausė jos, turi būti nustatyta, jos nereikėjo šnipinėti mane.

Leiskite man žinoti, kaip norite spręsti, aš esu laimingas gauti grąžinamąją išmoką, jei jūs įpratęs vėl mano sąskaitą.

Man patinka jūsų produktą ir norite nusipirkti mano 5 kituose forumuose, kai gaunu tai veikia 100%, taigi, jums bus prarasti gerų klientų, tik todėl, kad jūs paklausa prisijungti prie savo serverio, kuris nėra sąžininga Michael.

Atkreipkite dėmesį, kad ne apie šnipinėjimą, bet apie tikrinimo teisinį susitarimą, kuris buvo tarp mūsų abiejų pusių buvo pagerbtas ar ne. Taip pat prašome atkreipti dėmesį, kad licencijos pažeidimo atveju niekas kvalifikaciją grąžinamosios išmokos - daugiau tiems, kurie pažeidė licencijos sutiko prarasti savo licenciją ir papildomai mokama už tai. Kiekvienas klientas susitarė dėl licencijos sąlygomis, žinant, ką jis moka.

Jis yra tik kaip kai kas nors skolintis automobilį - jis žino, kad jis sumokėjo, kad kai kurios sąlygos. Jis negali reikalauti, kad jis sumokėjo skolintis, todėl jis mano, kad tai jo dabar ir jis gali daryti su juo ką nori. Jei jis bus ne suteikti jai atgal, tai bus nusikaltimas, net jei jis sumokėjo už skolinimosi. Ir kai jis bus sumažintas, jis negali reikalauti, kad niekas turėtų būti įdomu, kodėl jis nusprendė imtis automobilį už save ir paklausą pinigų grąžinimo, nes jie yra automobilio gale. Taip, žinoma, - jis gali reikalauti, ko jis nori ir jis gali reikalauti, ko jis nori, bet kabina savo pretenzijas ir jo reikalavimai neturi pagrindo. , Ir tai, kad automobilis buvo grąžinta policijos tik todėl, kad jis buvo sumažintas doesnt reiškia, kad nieko neįvyksta. "Gerai, jūs turite automobilį dabar, apie ką jūs prašote Leidžia pamiršti apie viską ir būti laimingi, kad matote automobilių vėl -? Galite niekada pamatyti jį dar kartą - turite sėkmės taip jaustis laimingas"

Dabar matote, mes rasti mūsų, kad mūsų automobilis nėra ... Tačiau mes turėjo susisiekti su asmens, kuris yra žirgais, nes tai mums paskambinti ir paklausti: Aloha - kaip važiuoti? Mes manome, kad jūs galite turėti bėdų su savo variklį, mes ne išgirsti jį tinkamai telefonu, praneškite mums žinoti, kas vyksta. Ir gauname atsakymą: "Taip yra todėl, kad dabar aš jojo ant įvairių automobilio". Sprawdziliśmy mūsų palydovinės navigacijos ir rasti (Google žemėlapis;)), kad jums yra jojimo savo automobilį taip, kad kažkas yra negerai. Bet vis tiek daryti prielaidą, kad galbūt yra neteisingas kuro, arba kažką panašaus, kad. Taigi mes skambinti dar kartą, bet ne kūno atsakė. Se siųsti SMS, siųsti MMS, mes randame, kad automobilis buvo įdiegta fakso ir siųsti faksu, tačiau nė vienas iš mūsų laiškus buvo atsakyta. Ir mūsų palydovinės navigacijos dar įrodyti, kad klientas iš tikrųjų yra jojimo savo automobilį. Taigi yra taip toli, tik dalykas, kurį mes galime padaryti, nuotoliniu būdu išjungti GPS sistemą savo automobilį ir sen pranešimą: "Tikrasis automobilio naudojimas nėra saugus jums ir tikriausiai pažeidžia mūsų interesus Mes suprantame, kad jūs galite turėti kai kuriuos klausimus su automobilio. variklio ir dar bijo, kad mūsų nuosavybė buvo skaldytų jūs. Taigi, mes gali ne kad jums lengviau, kad judėti į priekį šio aplinkybes. Norime, kad padėtų išspręsti problemą su varikliu, bet gauti jokio atsakymo. Prašom pasakyti mums, kur norite sustoti ir mes atsiųsime iš mechanikų, kurie matys pagal kaukę ir patikrinkite, kas yra negerai ". Ir tada palaukti, kol jums reikės iš naujo naudoti GPS ir atsakyti į mūsų žinutes galvoja: "Leidžia tikimės, kad policijos blokada nebus reikia čia".
Dabar jūs galėsite įdėti savo automobilį į garažą, užrakinti ir mums ta teise, mes galime išgirsti variklį nuo vartų, tačiau mes neturime teisės ieškoti pagal mūsų automobilio kauke, nes ji yra jūsų garažas ir ji nėra teisinga, kad mes net paklausti apie prieigą prie savo garaže. Net, kad galite tiesiog pakeisti po to užraktą. Net, kad sutiko, kad mes turime teisę tikrinti mūsų automobilis yra naudojamas tinkamai (žr. licencijos sutartis). Mes tik turėtų jaustis laimingas, kad girdime daugiau ar mažiau tinkamos garso dabar ir neturi interesų, kas atsitinka, variklio prieš ir ne palūkanų kodėl garso nėra net iš variklio. "Negalima šnipinėti man - tai ne jūsų interesų, ką darau su savo automobiliu O jei ne duok man GPS prieigos atgal aš smūgis viskas toli ir paėmė pinigus, kuriuos aš sumokėta."

Atkreipkite dėmesį, kad mes neprašome, visi, kurie yra jojimo savo automobilius prieigą prie garažas. Mes neturime pasakyti, kad ji buvo savo ketinimus, bet mes manome, išprovokavo imtis šių veiksmų. Ir mes nemanome, kad mums threating gali padėti šiuo klausimu. Jei bet koks klaidą net pinigų grįžti atgal jums, ką jūs neturite jokios teisės, ji labiau įgyvendinti, pavyzdžiui: "Dabar jis sulaužė mūsų saugus (arba apgauti mūsų sekretorė) ir pavogė mūsų pinigus - mes nematei" t nori, bet dabar mes turime eiti Policija šiuo atveju, mes buvo apiplėštas ". Prašome apsvarstyti jūsų sutikimo, ketinimus, pareiškimai, veiksmus ir galimas pasekmes.

Mes turime juridinę teisę pagal licencinę sutartį, patikrinti, ar licencija nebuvo pažeistas. Žinoma, mes galime nuspręsti ne tai, bet jis niekada neįvyks ir pagal viešosios šantažas. Yra žmonių grupei, kuri veikia tokiu būdu viešai grėsmę, prašydamas nuspręsti, būti paprastas būdas arba sunkiuoju būdu. Daugelis šalių mokosi seniai, kad jie niekada negali leisti juos įbauginti, arba grėsmės niekada nesibaigs.
Atkreipkite dėmesį, kad ši strategija duos priešingus rezultatus, kad jums reikia. Esame atviri diskusijai, net jei ji buvo ignoruojama iki (tai yra, kas atsitinka čia). Mes uždarytas visų grėsmių ir tokiais atvejais atitinkamai pakeisti savo strategiją. Jei norite aptarti šį klausimą, prašome pateikti nuo visų grėsmių. Traktuos kaip grėsmę ir mes manome, deklaraciją apie bet kokių veiksmų, kurie nėra teisėta pagal mūsų licencijos sutartis, Lenkijos teisę, teisę savo šalyje, ar reikia sukčiavimo / neteisingus pareiškimus apmokėjimo sistema.

Mes vertiname, kad, jūsų nuomone, taip pat savo 5 kiti forumai pirkti vBET. Atkreipkite dėmesį, kad licencijos nėra įsipareigojusi tarpusavio. Kiekvienas gydyti separatelly bet kokiu aspektu (montavimas, parama, pažeidimo, atnaujinti ...). Dabar jūsų primaty sąskaitą buvo užblokuotas, nes turite tik vieną pažymėjimą, buvo lengviau, kad patraukti į duomenų bazę ir visą laiką, mes manome, kad tik kaip laikinas sprendimas, pradėti diskusijas ir išspręsti problemą - kas yra mūsų pagrindinis tikslas visų laiką.

Atkreipkite dėmesį, kad beveik kiekvieną programinės įrangos, kuri kada nors ir bus kada nors naudoti yra / bus kai licencija. Kai kuriose šalyse teisės net ne leidžia naudoti programinės įrangos be licencijos, tai reiškia, kad programinė įranga turi turėti licenciją (net ji yra nemokama) turi būti naudojama tokioje šalyje.

Snake2
08-04-10, 00:55
Aš vertiname jūsų atsakymą, tačiau aš vis dar dont suprasti, i ilgalaikio nuorodą problema, nėra nieko ištirti, aš esu ne nesilaikantiems licencinė sutartis, kaip yra nuoroda.

Nėra pažeidimas. Tai bizare, jūs papratimas leiskite man net pirkti daugiau licencijų, tai crazy. Kodėl bet verslininkas sustabdyti klientams išleisti daugiau pinigų. Keista.

vBET
08-04-10, 00:59
Nuorodą atgal yra, nėra reikalo įjungti šią į dramos. Kad tai buvo klaida, nugaros, mes galime gauti kartu dabar.

Atsiprašome nebuvo pamatė šį pranešimą prieš (mes buvo atsakyti į ankstesnius vienas). Šiuo metu mažutis reikia žinoti savo oficialų pareiškimą apie mokėjimų į bet kurį kitą etapą.

Snake2
08-04-10, 01:01
Ką jums reiškia Michaelis?

Mokėjimo klausimas nėra, mes esame laimingi, jei jūs tiesiog nutraukia šio įrašo blokavimą, todėl mes galime atnaujinti naujos versijos išleidimo šiandien, tada jei gerai gauti naujas licencijas kitų forumų.

Mes esame laimingi, ne mokėjimo klausimas tiesiog nori vėl veikia.

Ačiū!

vBET
08-04-10, 01:18
Aš vertiname jūsų atsakymą, tačiau aš vis dar dont suprasti, i ilgalaikio nuorodą problema, nėra nieko ištirti, aš esu ne nesilaikantiems licencinė sutartis, kaip yra nuoroda.

Nėra pažeidimas. Tai yra bizare, jūs papratimas leiskite man net pirkti prekinio ženklo, tai crazy. Kodėl bet verslininkas sustabdyti klientams išleisti daugiau pinigų. Keista.

Prašome pasitiki mumis, kad mes taip pat jaučiamės labai nepatogiai realią situaciją. Ir kaip žinote, labai gerai paskyra buvo užblokuotas neužsiblokavo jūsų galimybė apsipirkti papildomų, bet galėtų bendrauti su Jumis dar kartą, nes mūsų laiškų buvo ignoruoti.

Mūsų atsakymas buvo įtikinti jus, apie ką nors, bet parodyti jums, situacijos įvaizdį, tikėdamasis, kad jūs suprasite mūsų veiksmai - ne jį patvirtinti.

Mes suprantame, ir patikrinti, kad jūs įtraukėte kredito nuorodą (kas yra akivaizdu ne vBET variklio). Ji vis dar nėra išspręsti klausimą, ar licencija buvo pažeistos (ir mes turime svarių priežasčių taip manyti), tokiu atveju mes turime kai kurias teises, mūsų teisinis susitarimas. Teisė, kuri mes neturime prašyti. Pažeidimas, kuris mes neturime ištirti. Bet, kaip mes jau tegul žinote, mes niekada nuspręsti let it go grėsmė. Taigi, prašome pateikti mums savo oficialų pareiškimą apie mokėjimo vBET licenciją ir tada mes toliau mūsų diskusijų.

vBET
08-04-10, 01:21
Ką jums reiškia Michaelis?

Mokėjimo klausimas nėra, mes esame laimingi, jei jūs tiesiog nutraukia šio įrašo blokavimą, todėl mes galime atnaujinti naujos versijos išleidimo šiandien, tada jei gerai gauti naujas licencijas kitų forumų.

Mes esame laimingi, ne mokėjimo klausimas tiesiog nori vėl veikia.

Ačiū!

Gal aš paprasta nesuprasti - tokios situacijos, atsiprašau už klaidą. Maniau, kad savo ketinimus buvo anuliuoti mokėjimo. Turiu 2 naktį mano laiko ir išduoti tai nenumatyta šviesos vienas;)

Taigi tiesiog būti aišku - yra atbulinės eigos mokėjimo atlygį ar ne?

Snake2
08-04-10, 01:23
Oficialus patvirtinimas apie mokėjimą? I dont suprasti, ką tu kalbi. Aš jau apmokėtos. Aš rasti, tai tikrai liūdina. Aš neturiu daug pinigų, ir dabar galite sustabdyti mane, naudojant šią programinę įrangą ir aš nepadarė nieko blogo. Jūs galite pamatyti nuorodą Dodałem išspręsti problemą. Ir aš prieš jus mėnesius sumokėjo.

Snake2
08-04-10, 01:24
Kodėl turėčiau anuliuoti mokėjimo, jei i darbo licencijos ... jokios priežasties, aš noriu atnaujinimai taip nebus atšaukti mokėjimą, jei aš esu laimingas ir licencija nėra uždrausta. :)

Taip pat i nebuvo gauti savo pranešimus, kaip aš negaliu prisijungti per kelias savaites, ir šiame forume doesnt Siųsti pranešimus į mano elektroninio pašto dėžutę dėl kokios nors priežasties.

Snake2
08-04-10, 01:33
Manau, priežastis normalus saitas neveikia, mes turime modifikuotą šabloną, kad daro autorių teisių visi linijos ir gražus langelį taip, kad gal sukelia problemą.

Pavyzdžiui;

mano šabloną;

Copyright 1 - Copyright 2 - Copyright 3

normall vb šabloną;

autorinių teisių 1
autorių teisių 2
autorių teisės 3

arba turite gražus ryšys su dideliu teksto saito. kad viskas yra gerai vbet.

vBET
08-04-10, 01:56
Atkreipkite dėmesį, kad nė vienas sustoja naudojant vBET šiuo metu. Jūs naudojate jį dabar ir visą laiką, kai klausimas, ir jūs neatsako.

Kaip mes rašė visą laiką visą ketinanti blokuoti savo sąskaitą šiame forume (neblokuoja vBET naudojimas - jūs vis dar naudojate dabar) buvo paaiškinti situaciją. Ir tai atsitiko tik dėl to, kad Jūs baigėte atsakyti, paskutinio Jūsų atsakymas dėl lygio čia "pasiklysti" (tu ne rašė, pažodžiui - tai buvo tik mūsų įspūdį).

Taip, mes žinome, kad jums mokama už produktų. Mes paklausėme apie grėsmę, kad bus pašalinti mokėjimo. Už tai, ką pagal mūsų licencijos sutartis jūs neturite teisės, kai licencija panaikinama pažeidimą. Taigi, jei toks atstatymas būtų greičiausiai įvyktų, tai sukčiavimo mokėjimo sistemą ir ji imsis daug nemalonių pasekmių Jums.
Štai kodėl mes mes paklausėme apie tai - tiesiog įsitikinkite, ar tu nori, kad sukčiavimo ar ne.

Aš suprantu, kad jūs neturite tokių ketinimų:) Ir net jei ji buvo parašyta prieš tai buvo pareiškimu be prisiminti licencijos sutartis.

Gerai, kad - tokiu atveju prašome tiesiog išlaikyti dėmesį licencinė sutartis, ir prašome pranešti mums, jei rasite, kad kažkas yra negerai vBET pusėje. Jei šiame versle ilgai (manau, kad jūs darote), tuomet jūs žinote, kad mūsų licencija yra tikrai paprasta, pagal galimybes kai kuriems produktams licencijos, todėl mes nieko neįprasta. Tai, kaip programinės įrangos rinkoje atrodo skruzdė jis pagamintas tokiu būdu teisės ir programinės įrangos piratavimo gesinimo. Jūsų sąskaita bus atblokavote rytoj (atsiprašau, bet dabar turi užbaigti kai kurių dalykų, ir tai beveik 3 nakties metu mano laikas). Prašome priminti man, jei aš pamiršau (ne siųsti priminimą dabar - aš manau, kad mūsų elektroninio pašto sąskaita yra daug laiškų iš jūsų apie šį klausimą, todėl aš tiesiog jį pašalinti).

Dar kartą labai atsiprašau už visus savo rūpesčius ir viltis, kad net jei jums nereikia patvirtinti mūsų kelią, jums suprasti, kodėl mes padarėme šiuos žingsnius ir gal net giliai suprasti, kad mes tik laikinai sąskaitą draudimas ne licencija atšaukti visų kitų galimų priemonių. ..
Tai buvo tik pats jausmas geriau;)

Tuo atveju, bet su vBET klausimais, prašome siųsti pranešimų trikčių šalinimo arba pranešimą apie klaidą sekcijų:)

Redaguota:
Aš tiesiog rasti savo ankstesnį postą - ačiū už dėmesį. Prašome poilsio MM arba į skyrių "Trikčių diagnostika, jei nauja vBET versija tuo pačiu klausimu.

Snake2
08-04-10, 01:58
Ačiū. :)

vBET
08-04-10, 15:34
Priimta smagiai:) tikimės, kad nauja versija bus patenkinti jūsų veiklos lūkesčius.

Snake
08-04-10, 15:43
Kaip sustabdyti URL išversti šią versiją, kaip aš paprašė anksčiau čia> http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/436-how-disable-translated-urls.html

Tai tikrai turėtų būti galimybė admincp.

vBET
08-04-10, 15:46
Prašome atidaryti naują temą, tai funkcija prašymus - mūsų atsakymas gali būti naudinga ir kitiems vartotojams.

Snake
08-04-10, 15:47
Aš jau diskusija atidaryti, kad už nuorodą!

vBET
08-04-10, 15:49
Atsiprašome, bet Aš einu ten;)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vB Enterprise Translator 4.10.1