PDA

Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Eiti Nauji pranešimai Paieška neveikia

scottct1
12-12-10, 12:20
Vienas iš mūsų klaidų buvo nustatytas atsižvelgiant į pradziu naujų pranešimų, tačiau yra labai svarbus klausimas vis dar kelia man kai kurių pagrindinių galvos skausmas.

Tai vBulletin 4,1 Pl2

1. Eiti į pagrindinį puslapį forumai.
2. Iš viršutinio meniu juostoje pasirinkite "Naujos žinutės (Visa Svetainės)" (kuris yra nuoroda į http://www.satelliteguys.us/search.php?do=getnew&contenttype=vBForum_Post&exclude =)
3. Pasirinkite pranešimą ir pasirinkite mėlyna dvigubo žemyn nukreiptos rodyklės piktogramą kairėje.

Jei spustelėsite vieną iš URL pirmo, kad paieškos rezultatai yra NE SEO'ed vietoj Rodomi rezultatai yra senosios ne SEO'ed URL ...

Pavyzdį žemiau ...

http://www.satelliteguys.us/showthread.php?t=63445&goto=newpost

Paspaudę nuorodą į tuščią puslapį.

Aš pastebėjau, kad kai bet paieškos rezultatai nuo search.php nėra seo'ed URL, tačiau vietoj senojo stiliaus URL. Kai pridėsite & goto = newposts bet rezultatus jūs gaunate tuščią puslapį atgal pabaigos.

Tai nebuvo pradėti vyksta, kol mes įdiegti VBET. : (

Tai, atrodo, aš su VBET nes jums ją įdiegti BAIGIAMOSIOS KLAIDA. Manau, mums būtų labai gerai, po ši klaida buvo nustatyta. Tačiau tai yra didelė klaida man, todėl turi būti sprendžiami.

Kreipiausi vBSEO ir jie man pasakė, visiškai pašalinti VBET iš mano svetainės, tai yra ne tai, ką aš sumokėta $ 130, todėl aš esu rūšies nusiminusi apie tai.

Mano svetainė yra antras pagal dydį Namų kino technologijos svetainę Amerikoje, todėl man reikia jį dirbti gerai. Prašome patarti.

AČIŪ!

mateuszr
13-12-10, 11:20
kaip apie šį sprendimas?

mateuszr
16-12-10, 10:13
Jei gausite tuščią puslapį, turėtumėte gauti mirtinas PHP klaida. Prašome patikrinti savo žurnalus ir įklijuokite čia šių klaidų.

mateuszr
16-12-10, 10:48
Be to, blogas nuorodos (be SEO) yra ne vBET kaltės, nes kai visi pakeitimai buvo atšaukti (SEO ir. Htaccess failus), ir VBET buvo išjungtas, šie ryšiai dar nebuvo SEO kaip (su vBSEO leido ). Tokiu atveju "eiti naujas pareigas", veikia puikiai.
Vėlgi, prašome patikrinti ir įklijuokite čia aukščiau paminėti šiuos žurnalus

scottct1
17-12-10, 18:15
Neteisingas ji yra vbet kaltė, visos darbo baudą iki įdiegėte.

Be to RSS išdalijančios blogas URL taip pat.

Ištaisykite.

kamilkurczak
17-12-10, 23:36
Jei gausite tuščią puslapį, turėtumėte gauti mirtinas PHP klaida. Prašome patikrinti savo žurnalus failą ir įklijuokite čia šių klaidų.
Prašome Man reikia žinoti, kur yra problema. Turėtų būti pastebėta, kai turite tuščią puslapį - problema, susijusi su kai kurių funkcijų - žurnalo failą.

scottct1
18-12-10, 16:33
Kur galėčiau rasti šių žurnalo failus?

Norėčiau laimingai po jų, jeigu aš žinojo, kur jie yra. :)

kamilkurczak
18-12-10, 17:16
Aš ieškojau savo ftp, bet nerasta. Jūs turėtumėte turėti tai, pavyzdžiui, "rąstų" aplanką FTP. Jūs taip pat galite rasti SSH.
Jei nerandate - prašome kreipkitės į priimančiosios teikėjui apie šį failą (rąstų failą su PHP klaidų).
Galite paprašyti savo priimančiosios teikėjui, kad rodomos klaidos puslapis (metu) ir jei bandys eiti į tuščią puslapį - turėtumėte pamatyti šį klaidas (kažką panašaus į: Fatal error: Kvietimas į neapibrėžtą funkciją)

Prašome įklijuokite čia klaida arba duok man šį failą, ir aš jį rasti ir pataisyti.

scottct1
18-12-10, 19:26
Atrodo php.ini klaidų registravimo buvo išjungtas.

Bet aš pavertė juos dabar dar nėra failas yra sukurtas. Taip pat dar nėra klaidų, yra rodomas ekrane rodyti klaidų. Juoda puslapius, jei pažvelgti HTML neturi ne visi jų duomenys.

PHP klaidų registravimas buvo išjungta, php.ini, aš ką tik leido jiems ... tačiau darydama buvo padaryta jokios klaidos failo PHP.

Bandau išsiaiškinti, kodėl nėra žurnalo failas yra generuojamas.

I do see in my apache logs calls to the url being made... (Its the one with the ---> (Rodyklė) žemiau)

65.41.216.18 - - [18/Dec/2010: 12:43:57 -0500] "GET / HTTP/1.1 images/xmas/statusicon/thread_dot_new-30-right.png" 200 5004 "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv: 1.9.2.13) Gecko/20101203 Firefox/3.6.13"
Tai vienas ****> 72.200.162.173 - - [18/Dec/2010: 12:43:57 -0500] "GET / showthread.php t = 236.243 & goto = newpost HTTP/1.1" 200 20 "http:// www.satelliteguys.us/search.php?searchid=75095 "" Mozilla/5.0 (Macintosh; U; "Intel Mac OS X 10,6; en-US; rv: 1.9.2.3) Gecko/20100401 Firefox/3.6.3"
99.184.206.52 - - [18/Dec/2010: 00:43:57 -0500] "GET / images / misc / citata left.png HTTP/1.1" 200 3073 "http://www.satelliteguys.us/directv -forum/88801-tu-serve.html "" Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0;. NET CLR 2.0.50727;. NET CLR 3.0.4506.2152;. NET CLR 3.5.30729) "

UPDATE - Gerai, pagaliau į mano php.errors failo įrašo. :)

Deja, jokių pranešimų apie klaidas releated į vbet ar šį klausimą, nors.

Kol kas tik ten yra klaidų pranešimus, kuris aš netikiu, releated ...

[18-Dec-2010 13:16:31] PHP Warning: getimagesize (albums/uploads/DSC01070.JPG) [<a href='function.getimagesize'> function.getimagesize </ a>]: failed to open stream: Nėra tokio failo ar katalogo in / usr / home / usr / home / SATELLIT / public_html / nuotraukos / apimti / iptc.inc.php 21 on-line
[18-Dec-2010 13:24:23] PHP Warning: getimagesize (albums/uploads/DSC_0087.JPG) [<a href='function.getimagesize'> function.getimagesize </ a>]: failed to open stream: Nėra tokio failo ar katalogo in / usr / home / usr / home / SATELLIT / public_html / nuotraukos / apimti / iptc.inc.php 21 on-line

scottct1
18-12-10, 19:37
Tiesiog parodyti, kad PHP klaidų ataskaitų įjungtas prašome patikrinti ...

SatelliteGuys Foto Galerija - gabshere Galerija - Powered by PhotoPost (http://www.satelliteguys.us/photopost/showgallery.php?cat=500&ppuser=53539)

Kuri yra mūsų senas Photopost (kurios mes nenaudojame daugiau)

PHP klaidų rodyti, kaip jie turėtų būti viršuje.

Pranešimas nėra tai padaryti, jei mes einame į vieną ne seo'ed kuri newposts pabaigoje, pavyzdžiui, http://www.satelliteguys.us/showthread.php?t=222479&goto=newpost URL

Turėjau idėją, kuris neveikė. Mes naudojame xcache mūsų serveryje, ir aš ją išjungėme vbulleting config.php failą ir taip pat neįgaliesiems vBSEO nustatymus ir iš naujo Apache.

Aš taip pat pritarė vbet talpyklos vėl taip pat.

Vis dar gaunate tuščią ekraną, kai vyksta, kaip http://www.satelliteguys.us/showthread.php?t=222479&goto=newpost URL

scottct1
18-12-10, 20:54
Jūs tikriausiai miega dabar ...

Jei jūsų ne aš dirbu apie tai, ką čia todėl prašome ne darbo metu. Aš leis jums žinoti, kai esu.

Ačiū!

scottct1
18-12-10, 21:38
Problema išspręsta!

Jaučiu stupid (kinda)

Problema buvo ne VBET pati ... bet vBSEO.

Kažkaip search.php ir external.php buvo įtraukta į vBSEO išskirti sąrašas. Aš nesu įsitikinęs, kaip jie pateko ten, nes jie nėra prieš vbet buvo įdiegta ir aš esu tik vienas ji paprastai.

Keista, bet fiksuotas. AČIŪ už Jūsų pagalbą!

Esu laimingas vėl. : D (dabar, jei tik galėtų išsiaiškinti paprasto SQL komandą nustatyti visi vartotojai pagal nutylėjimą į anglų: D)

Ačiū!

kamilkurczak
18-12-10, 21:38
nėra failo, ką aš galvoju. tai turėtų būti failą su klaidos, pavyzdžiui, Fatal error: Call neapibrėžtos funkcija ..
prašome kreipkitės į priimančiosios teikėjui apie šį failą.

Gerai aš esu laukia, kai baigsite. Pasistengsiu, kad tilptų rytoj.

kamilkurczak
18-12-10, 21:40
Parašiau, kad tai gali būti iš vBSEO:) hehe labai gerai
Ačiū ir sėkmės

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1