חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 2 של 3 Firstראשון 123 אחרוןLast
תוצאות 11 עד 20 של 28

אשכול: vBET ו vBulletin 3.6

חבר בכיר
    תאריך
    אוקטובר 2009

עזרה ללא תשלום?? כאשר שילמתי 30 $ אתה אף פעם לא אמר שום דבר על עסקה חד פעמי, להיפך כאן הוא העתק של התגובה שלך PM (מצונזר כמובן) נקבע במפורש כי היית נותן לי את התיקון על כל עדכון:

אלה מילים שלך:
    אני אכין לך מסמך מיוחד עם הצעדים הדרושים לאחר כל עדכון (בבירור אמצעי vBET בעתיד גרסאות) להשתלב עם vbulletin 3.6 -> באנגלית פשוטה זה אומר על כל עדכון vBET שיש לי לעקוב אחר במסמך מיוחד עבור שילוב עם vBulletin 3.6.

אני מחכה 2 לתקן את הצעד שילם כמו.
    נערך לאחרונה על ידי mario06; 19-08-10 ב 08:43.

פורומים Enterprise מתרגם (vBET) סגל
    תאריך
    מאי 2010

כמו מיכאל כתב - אנחנו לא יכולים לשחזר את זה עדיין צריך לגשת admincp ו-FTP אז בבקשה אם אתה יכול - PM לי או vBET

חבר בכיר
    תאריך
    אוקטובר 2009

עקבתי אחרי המדריך הנ"ל למכתב, דגלים נמצאים שם אבל invisibile אבל כאשר מעבירים את העכבר מעל זה אתה en se pl ECC ... בדיוק כמו שאמרתי הדגלים אינם מופיעים.

זהו ההבדל היחיד שמתי לב בין 3.3.4 ans 3.3.6

3.3.4:
    Code:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    3.3.6:
    Code:
    $style['css'] .= '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    כפי שאתה יכול לראות משהו בתחום זה השתנה בבירור גורמת לי לבעיות

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי mario06 View Post
    עזרה ללא תשלום?? כאשר שילמתי 30 $ אתה אף פעם לא אמר שום דבר על עסקה חד פעמי, להיפך כאן הוא העתק של התגובה שלך PM (מצונזר כמובן) נקבע במפורש כי היית נותן לי את התיקון על כל עדכון:

אלה מילים שלך:
    אני אכין לך מסמך מיוחד עם הצעדים הדרושים לאחר כל עדכון (בבירור אמצעי vBET בעתיד גרסאות) להשתלב עם vbulletin 3.6 -> באנגלית פשוטה זה אומר על כל עדכון vBET שיש לי לעקוב אחר במסמך מיוחד עבור שילוב עם vBulletin 3.6.

אני מחכה 2 לתקן את הצעד שילם כמו.
    זה לא נכון. אתם משלמים עבור שירות אינטגרציה שירות זה נמסר. כמו כן - בבקשה להפסיק לנסות לתמרן את הצוות שלנו. זה טקסט אשר אתה מראה, פירוש הדבר כי לאחר עדכון תוכלו להסיר את השינויים שלנו ואתה צריך לעשות את זה שוב, אחרת אתה פשוט לחזור קוד ברירת המחדל. זה לא אומר שאנחנו ערובה לכך שזה יעבוד על גרסאות אחרות. אנחנו לא יכולים להבטיח את זה, כי אנחנו לא תומכים vB 3.6.

אם אתה רוצה לצטט בפומבי דיון הפרטי שלנו זה מה כתבתי לך לפני ששילמת:
    אני מחובר רק ב ו - הדבר הראשון שראיתי הוא שיש לך vBulletin גרסה שאינה נתמכת - vBET3.x נתמכת רשמית על גרסה 3.8 vBulletin. יש לך 3.6 ... אז אין שום בעיה vBET.
    בכל מקרה - גם כי אנחנו לא צריכים לבזבז אפילו דקה לבעיה שאנחנו חולה לבדוק את זה. אם אני יוכל למצוא את הנושא מהר אז אין בעיה. אם לא אז אנו מייעצים ל:
    - עדכון vBulletin (הכי טוב)
    - או פשוט להשבית את כל hoks vBET עבור הארכיון ולהישאר ללא תרגום דפי ארכיון
    - או קנה שירות ואינטגרציה עבור $ 30, ספחת כי זה על vBulletin גרסה לא נתמך אנחנו לא יכולים להבטיח לכם כי אנו אפילו יוכלו לגרום לזה לעבוד (אנחנו פשוט לא יודעים כי הגרסה ומה נתמכת שם).

כמו כן, אנא תן לנו גישה FTP עכשיו. אני צריך לבדוק האם הגרסה שלך גם תומך בכל ווים.
    שמתי כמה טקסט באדום - בדיוק כפי שאתה עושה את זה, לשים לב שלך על זה. טקסט מודגש גם נועז PM שלי.

אתה אף פעם לא שילם הוראות - כתבתי אותו ולפרסם אותו כי רציתי לעשות את זה כתבתי את הטקסט שבו אתה מצביע אחרי ששילמת עבור שירותי אינטגרציה - אז בבקשה אל מניפולציות על ידי הצוות שלנו מנסה לשכנע שהוא חלק ההסכם. הסכם שלמות הוא טקסט אשר לעיל. אתה אפילו ביקש לכתוב תודה לך באשכול זה, משום שלא אהב את הרעיון כי כתבתי את ההוראות.

שימו לב: אתם כבר קיבל את מה ששילמת עבור. יש לך שילוב דפי הארכיון שלך היה עובד כמו שזה אפשרי עבור vB 3.6

עכשיו אנו מציעים לך תמיכה חינם אפילו שאנחנו לא צריכים לעשות את זה - vB 3.6 ומעלה לא יקבלו תמיכה רשמית. אם אתה רוצה לנו לפתור את הבעיה - אנא פרטים PM גישה בדיוק כמו שעשית את זה לפני.

אנו מציעים לך תמיכה חינם עבור בעיה זו, אף כי אין לנו לעשות את זה. עשינו את זה בשביל ההתחלה של בעיה זו. אנחנו לא יודעים מה אתה מנסה להשיג כאן על ידי סירוב לקבל את התמיכה שלנו ואת הזמן לשאול אותו שוב על זה, צורחים ומצביע בטקסט כמה אדום באופן מניפולטיבי מאוד, אבל שים לב כי הצהרה החוצה בגיליון זה רשמי סופית: vBET 3. x תומכת רשמית vBulletin 3.8. גרסאות vBulletin ישנים אינם נתמכים באופן רשמי. אנו מציעים לך תמיכה יהיה לפתור את הבעיה בחינם. אנו מוצאים שום שמחה במשחק מוזר שבו אתה משחק כאן. אתה כבר לשלוח לנו גישה אחת פתרנו את הבעיה על פי שירות ואינטגרציה אשר שילמת - פשוט לעשות את זה שוב ואנחנו נעשה את זה בפעם זה בחינם, אפילו שאתה משתמש בגרסה vBulletin אשר אינו נתמך באופן רשמי. הצעה זו זמינה עד 25 בחודש זה. אחרי היום הזה אנחנו כבר לא מציעים לכם שירות חינם במקרה הזה. אתה יכול לקחת אותה או לדחות אותה - היא בחירה שלך. ורק אתה אחראי על הבחירות שלך. אנחנו באמת רוצים לעזור לך מאוד חזקה, אבל אנחנו לא מסוגלים לעשות את זה בניגוד לרצון שלך.
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 21-08-10 ב 16:21.

תאריך
    אוקטובר 2009

עקבתי אחרי המדריך הנ"ל למכתב, דגלים נמצאים שם אבל invisibile אבל כאשר מעבירים את העכבר מעל זה אתה en se pl ECC ... בדיוק כמו שאמרתי הדגלים אינם מופיעים.

זהו ההבדל היחיד שמתי לב בין 3.3.4 ans 3.3.6

3.3.4:
    Code:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    3.3.6:
    Code:
    $style['css'] .= '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    כפי שאתה יכול לראות משהו בתחום זה השתנה בבירור גורמת לי לבעיות
    אין אי אפשר בלי חיים vB 3.6 מופע עם vBET מותקן שם. אנחנו לא יכולים לנחש איך נראה קוד vB 3.6, כיצד זה יפעל לאחר כמה שינויים. אנחנו צריכים לבדוק את זה ולראות אותו בחיים, לא נוכל לעשות זאת בפורום שלנו, כי לנו אין כאלה בגירסה הקודמת וזה לא רשמית לתמוך בה. גם שימו לב כי השינוי שלתאר התקבלה בשל באג ח - בעבר קישור ל- CSS היה בחלק הלא נכון של HTML. אם אתה רוצה לקבל את זה עובד-בבקשה רק לבטל את השינוי אשר שמת לב. אם אתה רוצה שזה יעבוד עם מבנה HTML המתאים - אנחנו צריכים לגשת לפורום שלך ולבדוק את האפשרות לשים את הקישור שלנו בתוך ה-HTML ראש סעיף.

חבר בכיר
    תאריך
    אוקטובר 2009

זה מה שכתבת לפני הוספת לתקן:

אני מחובר רק ב ו - הדבר הראשון שראיתי הוא שיש לך vBulletin גרסה שאינה נתמכת - vBET3.x נתמכת רשמית על גרסה 3.8 vBulletin. יש לך 3.6 ... אז אין שום בעיה vBET.
    בכל מקרה - גם כי אנחנו לא צריכים לבזבז אפילו דקה לבעיה שאנחנו חולה לבדוק את זה. אם אני יוכל למצוא את הנושא מהר אז אין בעיה. אם לא אז אנו מייעצים ל:
    - עדכון vBulletin (הכי טוב)
    - או פשוט להשבית את כל hoks vBET עבור הארכיון ולהישאר ללא תרגום דפי ארכיון
    - או קנה שירות ואינטגרציה עבור $ 30, ספחת כי זה על vBulletin גרסה לא נתמך אנחנו לא יכולים להבטיח לכם כי אנו אפילו יוכלו לגרום לזה לעבוד (אנחנו פשוט לא יודעים כי הגרסה ומה נתמכת שם).

כמו כן, אנא תן לנו גישה FTP עכשיו. אני צריך לבדוק האם הגרסה שלך גם תומך בכל ווים.

זה מה שכתבת לאחר החלת התיקון כלומר לאחר השעה הנ"ל והוא קובע בבירור -> . אני מכין לך מסמך מיוחד עם הצורך צעדים לאחר כל עדכון להשתלב עם vbulletin 3.6 -> באנגלית פשוטה זה אומר על כל עדכון vBET שיש לי לעקוב אחר במסמך מיוחד עבור שילוב עם vBulletin 3.6. אז אל reword הכל כך זה נראה לך ישר כי השפה האנגלית היא לא תיאוריה.

אני לא יכול לתת שמות משתמש השרת שלי מסיבות ביטחוניות ושוב אני לא יודע למה אתה לא יכול לשלוח לי את הקובץ hook.php להעלות לשרת את עצמי.

תאריך
    אוקטובר 2009

אתה פשוט חוזר על מה הן אותי ואתה כבר כתבתי. זו נדונה כבר הוסבר כבר - שים לב כי המסרים אותם בכתב נחשב כדואר זבל. אם אתה רק רוצה לכתוב שוב אותו דבר נצטרך להתחיל להסיר מודעות כאלה, כי אלה שנעשו אשפה רק עבור משתמשים בעתיד. זהו מקום ציבורי דואר זבל אינו מותר. אנא קרא שוב את ההודעה שלך כאן:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4533
    והתשובה שלי כאן:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4578

אתה גם נענתה כבר השאלה למה אנחנו לא יכולים פשוט עשה שינוי ולשלוח אותו אליך - ראה כאן:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4579

כמו כן יש לציין כי כבר לשלוח לנו פרטים פעם גישה לפורום שלך, אז ויכוח על מניעה ביטחונית קשה להאמין. ומאז תחילת השימוש vBET אתה יודע שאתה משתמש בו על vBulletin גרסה לא נתמך - כל נושא בפורום שלכם ידרוש גישה שלנו שם (אם נוכל לתמוך בה, כי אנחנו לא חייבים).

כפי שכתבתי - אני לא מבין איזה סוג של משחק שאתה plying ידי סירוב לסייע חינם שלנו ביקוש באותו זמן, אבל אנחנו נשפטים על כך. יש לך פתרון - לתת לנו פרטים גישה בדיוק כמו שעשית את זה לפני. אם אתה לא רוצה את העזרה שלנו - היא הבחירה שלך. בגלל היחס המוזר שלך המותניים של זמן על ידי חזרה על אותו הדבר במעגל, עשינו הצעה זו מוגבלת - לראות סירים הקודם. אנו שמחים מאוד לעזור לך - אך לא יכול לעשות את זה בניגוד לרצון שלך.

שים לב הדיון הזה נחשב גמור. אם אין לך משהו חדש לכתוב, בבקשה לא ספאם. נתנו לכם פתרון - תמיכה חינם בפורום שלך לפתור את הבעיה. קח את זה או לא - הבחירה שלך. לידיעתך, נשמח מאוד לעזור לך

אני משתמש ב vb 3.6 מדי, הנה מה שאני עושה כל כך הארכיון vb עובד מדי, רק רוצה לחלוק את זה, אם חלק אחד יכול לעשות את זה יותר מושלם בבקשה לשתף אותו יותר מדי

1. תיקון דגלי בארכיון
    אם את הדגלים לא מראה בדפי הארכיון שלך, השתמש שלב זה

עבור אל לוח הניהול שלך -> תוספים ומוצרים -> מנהל Plugin -> לחפש תוסף "דגלים טפל בארכיון" ללא מרכאות

למצוא

Code:
    $metatags .= '

להחליף פורומים Enterprise מתרגם (vBET) - פועל באמצעות vBulletin בנתיב שלך בפורום דגלים לא מראה כי טעית pathor תמונות כי תיקיית הארכיון rewrited גם ב vbseo, אז אנו מתקנים אותו כאן

Code:
    $metatags .= '
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.yourdomain.com/forumfolderifany/images/vbet/flags/vbet.css"/>';

עכשיו מחדש ולבדוק שוב את הארכיון, דגלים צריך להיות הראו בדפי הארכיון שלך גם

2. אם אתה משתמש בדף הארכיון rewrited באמצעות vBSEO, ואת הקישור לדף הארכיון הוא קישור מתורגם טועה אתה יכול לתקן את זה יותר מדי

דוגמה לקשר כזה רע, הוא יקבל שגיאה הדף לא נמצא

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/f-2.html
    שלו צריך להיות כך, מעל url חסרים שם תיקיה מתחת נועז, כמה אנשים באמצעות / ארכיון / או / מפת האתר / שם התיקייה או שם התיקייה אחרים

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/archive/f-2.html

כדי לתקן את זה אנחנו יכולים להשתמש vBSEO CRR

ללכת vbseocp.php שלך -> השכתוב כללים מותאם אישית -> להוסיף את הקו הזה (בתחתית הטור CRR) אם תיקיית הארכיון שם משתמש / ארכיון / ככה http://www.domain.com/forum/archive/

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/archive/f-$1.html'

אם הארכיון לתיקייה באמצעות / מפת האתר / שם התיקייה ככה http://www.domain.com/forum/sitemap/ פשוט לשנות את שם התיקייה

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/sitemap/f-$1.html'

זה יעשה את העבודה, אתה יכול להשתמש vbet עבור vb 3.6 דפי ארכיון

3. אם אתה מקבל הודעת שגיאה כמו זאת בראש העמוד ארכיון מתישהו (זה לא קשור או משום צעד 2 לעיל)

אזהרה: filemtime () [function.filemtime]: נכשל stat עבור [path] / vbet_guestcache/pl/_showthread_php_t_295527.html ב [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php על קו 53

להשתמש meto הוראה, אני משתמש בו ועובד שלה
    נערך לאחרונה על ידי basketmen; 09-09-10 ב 00:19.

חבר בכיר
    תאריך
    אוקטובר 2009

@ מיכאל
    זה לא נגמר, משום שהחלטת את זה, זה נגמר כשאני לפתור את הבעיה.
    דרישת שלום

@ Basketman
    עשית את כל זה בעצמך? זה נהדר אני אנסה אותו בימים הקרובים ואודיע לך.
    בברכה בן זוג

PS. האם יש לי התעלמות הכל בהודעה הראשונה פשוט לעשות modding שלך?
    האם אני רק עושה את 2 הצעדים הראשונים מאז אין לי שכחת?
    נערך לאחרונה על ידי mario06; 10-09-10 ב 16:06.

@ מיכאל
    זה לא נגמר, משום שהחלטת את זה, זה נגמר כשאני לפתור את הבעיה.
    דרישת שלום

@ Basketman
    עשית את כל זה בעצמך? זה נהדר אני אנסה אותו בימים הקרובים ואודיע לך.
    בברכה בן זוג
    אני פשוט כבר באמצעות תיקון קוד באשכול זה ועוד בפורום יש בדיקות רבות

אני כבר להשתמש בו כמה ימים עדיין עובד שלו, pm אותי אם אתה צריך כתובת האתר שלי

PS. האם יש לי התעלמות הכל בהודעה הראשונה פשוט לעשות modding שלך?
    האם אני רק עושה את 2 הצעדים הראשונים מאז אין לי שכחת?
    אה זה יכול להיות מקרה שונה, הבעיה מס '1 ו 2 אני מקבל אני חושב שנגרם על ידי vBSEO, כי vBSEO rewrited דפי הארכיון שלי

אתה יכול לנסות מיכאל הקוד הראשון, אם שלה לא עובד, נסה שלי, לנסות את זה עם הניסוי שלך, וודא שיש לך גיבוי לשחזר קובץ אם הקובץ נערך לא עובד
    נערך לאחרונה על ידי basketmen; 10-09-10 ב 16:12.

דף 2 של 3 Firstראשון 123 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •