Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 2 του 3 FirstΠρώτα 123 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 11 να 20 του 28

Θέμα: vBET και vBulletin 3.6

Δωρεάν βοήθεια;;; Όταν πλήρωσα 30 δολάρια ποτέ δεν είπατε τίποτα για μια συμφωνία μία φορά, αντίθετα εδώ είναι ένα αντίγραφο της απάντησής σας μμ (λογοκρισία φυσικά) που ορίζει σαφώς ότι θα μου δώσει την ενημέρωση κώδικα σε κάθε ενημέρωση:

Αυτά είναι τα λόγια σας:
    Θα σας προετοιμάσει ειδικό δελτίο με τα απαραίτητα μέτρα μετά από κάθε ενημέρωση (σαφώς μέσα vBET μελλοντικές εκδόσεις) να ενσωματωθούν με vbulletin 3.6 -> σε απλά αγγλικά, αυτό σημαίνει ότι για κάθε ενημερωμένη έκδοση vBET έπρεπε να ακολουθήσει ειδική έγγραφό σας για ενοποίηση με vBulletin 3.6.

Είμαι σε αναμονή για την επιδιόρθωση βήμα 2 ως πληρώνονται.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mario06? 19-08-10 στο 08:43.

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Όπως Michał έγραψε - θα αναπαράγει το επίκλισης και εξακολουθούν να χρειάζονται πρόσβαση σε admincp και FTP για αυτό παρακαλώ αν μπορείτε - PM σε μένα ή vBET

Ακολούθησα τις παραπάνω οδηγίες στην επιστολή, οι σημαίες υπάρχουν αλλά invisibile αλλά όταν περνάτε το ποντίκι πάνω από αυτό μπορείτε se en pl ΕΚΚ ... ακριβώς όπως είπα οι σημαίες δεν εμφανίζονται.

Αυτή είναι η μόνη διαφορά που έχω παρατηρήσει μεταξύ 3.3.4 ans 3.3.6

3.3.4:
    Code:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    3.3.6:
    Code:
    $style['css'] .= '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    Όπως μπορείτε να δείτε κάτι σε αυτόν τον τομέα έχει σαφώς αλλάξει προκαλώντας με τα προβλήματα

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Quote Αρχικό μήνυμα από mario06 View Post
    Δωρεάν βοήθεια;;; Όταν πλήρωσα 30 δολάρια ποτέ δεν είπατε τίποτα για μια συμφωνία μία φορά, αντίθετα εδώ είναι ένα αντίγραφο της απάντησής σας μμ (λογοκρισία φυσικά) που ορίζει σαφώς ότι θα μου δώσει την ενημέρωση κώδικα σε κάθε ενημέρωση:

Αυτά είναι τα λόγια σας:
    Θα σας προετοιμάσει ειδικό δελτίο με τα απαραίτητα μέτρα μετά από κάθε ενημέρωση (σαφώς μέσα vBET μελλοντικές εκδόσεις) να ενσωματωθούν με vbulletin 3.6 -> σε απλά αγγλικά, αυτό σημαίνει ότι για κάθε ενημερωμένη έκδοση vBET έπρεπε να ακολουθήσει ειδική έγγραφό σας για ενοποίηση με vBulletin 3.6.

Είμαι σε αναμονή για την επιδιόρθωση βήμα 2 ως πληρώνονται.
    Αυτό δεν είναι αλήθεια. Μπορείτε καταβάλλεται για την υπηρεσία ολοκλήρωση και αυτής της υπηρεσίας παραδόθηκε. Επίσης - παρακαλούμε να πάψουν να προσπαθούν να χειραγωγήσουν το προσωπικό μας. Αυτό το κείμενο που σας δείχνουν, αυτό σημαίνει ότι μετά την ενημέρωση που θα αφαιρέσει τις αλλαγές μας και πρέπει να το κάνουμε και πάλι, αλλιώς απλώς να επανέλθει στον προεπιλεγμένο κωδικό. Δεν σημαίνει ότι εγγυόμαστε ότι θα δουλέψει σε άλλες εκδόσεις. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε αυτό, γιατί δεν υποστηρίζουμε vB 3.6.

Αν θέλετε να παραθέσω δημόσια ιδιωτική συζήτηση μας αυτό είναι αυτό που γράψατε, πριν να δοθεί:
    Απλά συνδεθείτε και πρώτο πράγμα που είδα είναι ότι έχετε έκδοση που δεν υποστηρίζεται vBulletin - vBET3.x υποστηρίζεται επίσημα σε vBulletin 3.8 έκδοση. Έχετε 3,6 ... Έτσι δεν υπάρχει κανένα bug vBET.
    Τέλος πάντων - ακόμα και ότι δεν χρειάζεται να περάσουν ακόμη και ένα λεπτό για το θέμα αυτό θα το ελέγξετε άρρωστος. Αν θα είμαι σε θέση να βρείτε το θέμα γρήγορα, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν όχι τότε σας συμβουλεύουμε να:
    - Ενημέρωση vBulletin (καλύτερο)
    - Ή απλά να απενεργοποιήσετε όλες vBET hoks για αρχειοθέτηση και τη διαμονή, χωρίς τις σελίδες αρχείων μετάφρασης
    - Ή να αγοράζονται υπηρεσίες ολοκλήρωσης για $ 30, φρέζα επειδή βρίσκεται σε μη υποστηριζόμενη έκδοση vBulletin δεν μπορούμε να σας διαβεβαιώσω ότι ακόμη και θα είναι σε θέση να λειτουργήσει (Απλά δεν ξέρουν ότι η έκδοση και ό, τι υποστηρίζεται εκεί).

Επίσης, παρακαλούμε να μας δώσετε FTP πρόσβαση αυτή τη στιγμή. Πρέπει να ελέγξετε κάνει τη δική σας έκδοση, ακόμη και υποστηρίζει όλα τα άγκιστρα.
    Έβαλα ένα κείμενο σε κόκκινο - ακριβώς όπως το κάνεις, να δώσουν προσοχή σας σε αυτό. Το κείμενο με έντονους χαρακτήρες ήταν επίσης έντονα στο PM μου.

Ποτέ δεν καταβάλλεται για τις οδηγίες - το έγραψα και το δημοσιεύει γιατί ήθελα να το κάνουμε αυτό και έγραψα το κείμενο που σας βλέπουν, αφού καταβάλλεται για την υπηρεσία την ένταξη - αυτό παρακαλώ να μην χειριστούν το προσωπικό μας, προσπαθώντας να πείσει ότι ήταν μέρος της συμφωνίας. Ολόκληρη η συμφωνία βρίσκεται σε κείμενο που είναι πάνω. Μπορείτε ακόμη και ζήτησε να γράψω για χάρη σας σε αυτό το νήμα, επειδή δεν άρεσε η ιδέα ότι έγραψα αυτές τις οδηγίες.

Παρακαλώ σημειώστε: μπορείτε ήδη πήρε ό, τι πληρώσατε για. Πήρατε την ένταξη και τις σελίδες αρχείο σας δούλευε όσο ήταν δυνατόν για vB 3.6

Τώρα μπορούμε να σας προσφέρουμε δωρεάν υποστήριξη ακόμη και ότι δεν έχουμε να το κάνουμε αυτό - vB 3.6 δεν είναι και νεότερα θα τυγχάνουν δημόσιας στήριξης. Αν θέλετε να λύσει το πρόβλημά σας - παρακαλώ τα στοιχεία εισόδου μμ ακριβώς όπως σας έκανε πριν.

Σας προσφέρουμε δωρεάν υποστήριξη για το θέμα αυτό, ακόμη και ότι δεν έχουμε να το κάνουμε αυτό. Το κάναμε για την αρχή του θέματος. Δεν γνωρίζουμε τι προσπαθείτε να ολοκληρώσετε εδώ, αρνούμενη να δεχθεί την υποστήριξη μας και ταυτόχρονα ζητά και πάλι γι 'αυτό, ουρλιάζοντας και δείχνοντας σε κόκκινο κείμενο σε πολύ χειραγώγησης τρόπο, αλλά σας παρακαλώ να σημειώσετε ότι από δήλωση σε αυτό το θέμα είναι επίσημη και τελικό: vBET 3.x επίσημα υποστηρίζει vBulletin 3.8. Παλαιότερες εκδόσεις vBulletin δεν υποστηρίζονται επίσημα. Σας προσφέρουμε την υποστήριξη και τη θέληση να λύσει αυτό το θέμα για δωρεάν. Εμείς δεν βρίσκουν χαρά σε περίεργο παιχνίδι που παίζετε εδώ. Μπορείτε ήδη να μας στείλετε πρόσβασης μία φορά και θα λυθεί το θέμα σας σύμφωνα με τις υπηρεσίες ολοκλήρωσης που πληρώσατε για - ακριβώς το κάνουμε ξανά και θα το κάνουμε για την ελεύθερη αυτή τη φορά, ακόμη και ότι χρησιμοποιείτε vBulletin έκδοση που δεν υποστηρίζεται επίσημα. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη έως τις 25 του τρέχοντος μηνός. Μετά από αυτή την ημέρα δεν θα μπορούμε πια να σας προσφέρει δωρεάν υπηρεσία στην περίπτωση αυτή. Μπορείτε να το πάρετε ή να αρνηθεί αυτό - είναι δική σας επιλογή. Και μόνο είστε υπεύθυνοι για τις επιλογές σας. Θέλουμε πραγματικά να σας βοηθήσει πολύ ισχυρή, αλλά δεν είμαστε σε θέση να το κάνει αυτό παρά τη θέλησή σας.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 21-08-10 στο 16:21.

Ακολούθησα τις παραπάνω οδηγίες στην επιστολή, οι σημαίες υπάρχουν αλλά invisibile αλλά όταν περνάτε το ποντίκι πάνω από αυτό μπορείτε se en pl ΕΚΚ ... ακριβώς όπως είπα οι σημαίες δεν εμφανίζονται.

Αυτή είναι η μόνη διαφορά που έχω παρατηρήσει μεταξύ 3.3.4 ans 3.3.6

3.3.4:
    Code:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    3.3.6:
    Code:
    $style['css'] .= '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    Όπως μπορείτε να δείτε κάτι σε αυτόν τον τομέα έχει σαφώς αλλάξει προκαλώντας με τα προβλήματα
    Δεν μπορούμε χωρίς διαβίωσης vB 3.6 παρουσία με vBET εγκατασταθεί εκεί. Εμείς δεν μπορεί να μαντέψει πώς κοιτάζει κώδικα vB 3.6 και πώς θα συμπεριφερθεί μετά από κάποιες αλλαγές. Πρέπει να το ελέγξουμε και να δείτε ζωντανά, και δεν μπορούμε να το κάνουμε στα φόρουμ μας, επειδή δεν έχουν τέτοια παλιά έκδοση και δεν υποστηρίζει επίσημα αυτό. Επίσης παρακαλώ σημειώστε ότι η αλλαγή που περιγράφετε έγινε λόγω αναφορά σφάλματος - προηγουμένως σύνδεση με CSS ήταν σε λάθος ενότητα HTML. Αν απλά θέλετε να έχετε αυτό που εργάζονται - παρακαλώ ακριβώς αναίρεση αυτής της αλλαγής που παρατηρήσατε. Αν θέλετε να συνεργαστεί με την κατάλληλη HTML δομή - χρειαζόμαστε πρόσβαση σε φόρουμ σας και ελέγξτε τη δυνατότητα να θέσει το σύνδεσμο μας στο εσωτερικό του HTML κεφάλι τμήμα.

Αυτό είναι αυτό που γράψατε προτού προσθέτοντας το διορθώσετε:

Απλά συνδεθείτε και πρώτο πράγμα που είδα είναι ότι έχετε έκδοση που δεν υποστηρίζεται vBulletin - vBET3.x υποστηρίζεται επίσημα σε vBulletin 3.8 έκδοση. Έχετε 3,6 ... Έτσι δεν υπάρχει κανένα bug vBET.
    Τέλος πάντων - ακόμα και ότι δεν χρειάζεται να περάσουν ακόμη και ένα λεπτό για το θέμα αυτό θα το ελέγξετε άρρωστος. Αν θα είμαι σε θέση να βρείτε το θέμα γρήγορα, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν όχι τότε σας συμβουλεύουμε να:
    - Ενημέρωση vBulletin (καλύτερο)
    - Ή απλά να απενεργοποιήσετε όλες vBET hoks για αρχειοθέτηση και τη διαμονή, χωρίς τις σελίδες αρχείων μετάφρασης
    - Ή να αγοράζονται υπηρεσίες ολοκλήρωσης για $ 30, φρέζα επειδή βρίσκεται σε μη υποστηριζόμενη έκδοση vBulletin δεν μπορούμε να σας διαβεβαιώσω ότι ακόμη και θα είναι σε θέση να κάνει την εργασία (που απλά δεν ξέρουν ότι η έκδοση και ό, τι υποστηρίζεται εκεί).

Επίσης, παρακαλούμε να μας δώσετε FTP πρόσβαση αυτή τη στιγμή. Πρέπει να ελέγξετε κάνει τη δική σας έκδοση, ακόμη και υποστηρίζει όλα τα άγκιστρα.

Αυτό είναι αυτό που γράψατε μετά την εφαρμογή της ενημέρωσης κώδικα που σημαίνει ότι μετά την παραπάνω μμ και το δηλώνει σαφώς -> Θα σας προετοιμάσει ειδικό έγγραφο με τα αναγκαία βήματα μετά από κάθε ενημέρωση να ενσωματώσει με vbulletin 3.6 -> σε απλά αγγλικά, αυτό σημαίνει ότι για κάθε ενημερωμένη έκδοση vBET έπρεπε να ακολουθήσει ειδική έγγραφό σας για ενοποίηση με vBulletin 3.6. Έτσι μην αναδιατύπωση πάντα έτσι ώστε να φαίνεται κατ 'ευθείαν για σας, επειδή η αγγλική γλώσσα δεν είναι μια θεωρία.

Δεν μπορώ να δώσω συνδέσεις server μου για λόγους ασφαλείας και πάλι δεν ξέρω γιατί δεν μπορείτε να μου στείλετε το αρχείο hook.php να ανεβάσετε στον server τον εαυτό μου.

Θα επαναλάβω απλώς αυτό που τόσο μου και έχετε ήδη γράψει. Αυτό έχει ήδη συζητηθεί και εξηγήθηκε ήδη - Παρακαλώ σημειώστε ότι το γράψιμο ίδια μηνύματα θεωρείται ως spam. Αν θέλετε απλώς να γράψετε ξανά ίδιο πράγμα θα πρέπει να αρχίσουν να αφαιρέσετε τις προκηρύξεις αυτές, επειδή αυτά γίνονται μόνο τα σκουπίδια για μελλοντικούς χρήστες. Αυτό είναι δημόσιο χώρο και το spam δεν επιτρέπεται. Παρακαλώ διαβάστε ξανά το μήνυμα σας εδώ:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4533
    και η απάντησή μου εδώ:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4578

Μπορείτε, επίσης, είχε ήδη δώσει απάντηση στο ερώτημα γιατί δεν μπορεί να γίνει μόνο τροποποίηση και να το στείλετε σε σας - δείτε εδώ:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4579

Επίσης, λάβετε υπόψη σας ότι μπορείτε να μας στείλετε ήδη μία φορά για να έχετε πρόσβαση στις λεπτομέρειες το φόρουμ σας, οπότε το επιχείρημα για λόγους ασφάλειας είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς. Και από την αρχή της χρήσης vBET ξέρετε ότι το χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται έκδοση vBulletin - κάθε θέμα στο φόρουμ σας θα απαιτήσει την πρόσβασή μας εκεί (αν θα είμαστε για να το υποστηρίξει, γιατί δεν έχουμε να).

Όπως έγραψα - δεν καταλαβαίνω τι είδους παιχνίδι που εκτελούν πλόες από την άρνηση δωρεάν τη βοήθειά μας και στην ίδια στιγμή η ζήτηση, αλλά εμείς προσπαθήσαμε γι 'αυτό. Έχετε λύση - να μας δώσετε τα στοιχεία πρόσβασης ακριβώς όπως κάνατε πριν. Εάν δεν θέλετε τη βοήθειά μας - αυτό είναι η επιλογή σας. Λόγω της παράξενο στάση σας και τη μέση του χρόνου, με την επανάληψη ίδιο πράγμα σε κύκλο, κάναμε αυτή την πρόταση περιορίζεται - βλ. προηγούμενη γλάστρες. Είμαστε πολύ ευτυχείς να σας βοηθήσουν - αλλά δεν μπορεί να το κάνει παρά τη θέλησή σας.

Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτή η συζήτηση είναι θεωρηθούν ότι έχουν περατωθεί. Εκτός αν έχετε κάτι νέο να γράψετε, σας παρακαλώ να μην το spam. Εμείς σας έδωσε λύση - δωρεάν υποστήριξη στο φόρουμ σας και την επίλυση του ζητήματος. Πάρτε είτε όχι - η επιλογή σας. Παρακαλώ σημειώστε ότι θα είμαστε πραγματικά ευτυχείς να σας βοηθήσουν

Είμαι με τη χρήση vb 3,6 πάρα πολύ, εδώ είναι αυτό που κάνει η vb αρχείο εργασίας πάρα πολύ, απλά θέλω να το μοιραστώ, αν κάποιος μπορεί να το καταστήσει πιο τέλειο παρακαλώ μοιραστείτε το πολύ

1. Για τον καθορισμό των σημαιών στο αρχείο
    , Αν οι σημαίες που δεν παρουσιάζουν στις σελίδες αρχείο σας, χρησιμοποιήστε αυτό το βήμα

Πηγαίνετε στο admin panel σας -> Plugins & Προϊόντα -> Διαχείριση πρόσθετων λειτουργιών -> αναζήτηση plugin "σημαίες Χειριστείτε στο αρχείο" χωρίς εισαγωγικά

βρείτε

Code:
    $metatags .= '

αντικαταστήσει vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) - Powered by vBulletin με την πορεία του φόρουμ σας, τις σημαίες που δεν παρουσιάζουν επειδή λάθος εικόνες pathor, επειδή το φάκελο rewrited πάρα πολύ σε vbseo, έτσι διορθώνουμε εδώ

Code:
    $metatags .= '
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.yourdomain.com/forumfolderifany/images/vbet/flags/vbet.css"/>';

Ανανέωση τώρα και ελέγξτε και πάλι σας αρχείο, οι σημαίες θα πρέπει να έδειξε στις σελίδες των αρχείων σας πολύ

2. Εάν χρησιμοποιείτε rewrited σελίδα αρχείο χρησιμοποιώντας vBSEO, και η σύνδεση σε μεταφρασμένη σελίδα αρχείο είναι λάθος σύνδεσμο μπορείτε να το διορθώσετε πολύ

για παράδειγμα λάθος σύνδεσμο όπως αυτό, θα πάρει σελίδα δεν βρέθηκε σφάλμα

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/f-2.html
    της θα πρέπει να είναι κάπως έτσι, πάνω απ 'url λείπει ένα όνομα φακέλου στο τολμηρό κάτω, μερικοί άνθρωποι που χρησιμοποιούν / Archive / , Ή / Sitemap / όνομα του φακέλου ή άλλο όνομα φακέλου

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/archive/f-2.html

για να διορθώσετε αυτό που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε vBSEO CRR

Πηγαίνετε στο vbseocp.php σας -> Custom Κανόνες επανεγγραφής -> προσθέστε αυτή τη γραμμή (στο κάτω μέρος της στήλης CRR), εάν το όνομα του φακέλου αρχείων σας, χρησιμοποιώντας / archive / σαν αυτό http://www.domain.com/forum/archive/

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/archive/f-$1.html'

αν φάκελο το αρχείο σας χρησιμοποιώντας / sitemap / όνομα του φακέλου, όπως αυτό http://www.domain.com/forum/sitemap/ μόλις αλλάξει το όνομα του φακέλου

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/sitemap/f-$1.html'

Αυτό θα κάνει το κόλπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε vbet για τις σελίδες vb 3,6 αρχείο

3. Εάν λάβετε μήνυμα σφάλματος όπως αυτό στην αρχή της σελίδας αρχείο κάποια στιγμή (αυτό δεν σχετίζεται ή επειδή το βήμα 2 παραπάνω)

Προειδοποίηση: filemtime () [function.filemtime]: Stat απέτυχε για [διαδρομή] / vbet_guestcache/pl/_showthread_php_t_295527.html σε [διαδρομή] / includes / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php on line 53

χρήση αυτής της meto διδασκαλίας, Το χρησιμοποιώ και τα έργα του
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη basketmen? 09-09-10 στο 00:19.

@ Michael
    Δεν έχει τελειώσει γιατί το έχετε αποφασίσει, είναι τελικά όταν λυθεί το πρόβλημα.
    Regards

@ Basketman
    έκανες αυτό και μόνοι σας; Αυτό είναι μεγάλη Θα το δοκιμάσω μέσα στις επόμενες ημέρες και θα σας απαντήσω.
    Σύντροφος Regards

PS. Έχω αγνοεί τα πάντα στην πρώτη θέση και απλά modding σας;
    Να κάνω μόνο τα 2 πρώτα βήματα καθώς δεν έχω vBSEO;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mario06? 10-09-10 στο 16:06.

@ Michael
    Δεν έχει τελειώσει γιατί το έχετε αποφασίσει, είναι τελικά όταν λυθεί το πρόβλημα.
    Regards

@ Basketman
    έκανες αυτό και μόνοι σας; Αυτό είναι μεγάλη Θα το δοκιμάσω μέσα στις επόμενες ημέρες και θα σας απαντήσω.
    Σύντροφος Regards
    Απλά χρησιμοποιούν ήδη, για καθορισμό κώδικα σε αυτό το νήμα και ένα άλλο φόρουμ και έχουν πολλές δοκιμές

Το χρησιμοποιώ ήδη για λίγες μέρες και εξακολουθούν να εργάζονται του, μου pm αν χρειάζεστε url μου

PS. Έχω αγνοεί τα πάντα στην πρώτη θέση και απλά modding σας;
    Να κάνω μόνο τα 2 πρώτα βήματα καθώς δεν έχω vBSEO;
    Αχ, αυτό μπορεί να είναι διαφορετική περίπτωση, το πρόβλημα Νο.1 και 2 παίρνω νομίζω ότι προκαλείται από vBSEO, επειδή vBSEO rewrited σελίδες αρχείο μου

μπορείτε να δοκιμάσετε Michał κωδικοποιείται η πρώτη περίπτωση, αν όχι της εργασίας, προσπαθήστε ορυχείο, δοκιμάστε το με το πείραμά σας, και βεβαιωθείτε ότι έχετε αντίγραφο ασφαλείας για την αποκατάσταση, αν δεν το επεξεργασμένο αρχείο εργασίας
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη basketmen? 10-09-10 στο 16:12.

Σελίδα 2 του 3 FirstΠρώτα 123 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί