אנחנו יודעים איפה הוא exacly באג. מצאנו אותה פונקציה vbet_global_start בקובץ php vBET.
כנראה, אנחנו עוברים url רע לפונקציה vBulletin (exec_header_redirect).
מיכאל הוא עובד על זה.
אנחנו יודעים איפה הוא exacly באג. מצאנו אותה פונקציה vbet_global_start בקובץ php vBET.
כנראה, אנחנו עוברים url רע לפונקציה vBulletin (exec_header_redirect).
מיכאל הוא עובד על זה.
אין בעיה, אנחנו באמת צריכים תיקון לבעיה זו בהקדם האפשרי
נעשה אני מצטער שהיית צריך לחכות. הפתרון ייכלל במהדורה הבאה. אנחנו כבר משתמש בה בפורום שלנו, כך ניתוב מחדש הודעה חדשה הוא עובד בסדר כאן.
עבור תיקון מהיר בבקשה:
1. לערוך כולל / vbenterprisetranlator_functions_hooks.php
2. מצא:
3. החלף ב:Code:if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t']) {
Code:if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t'] && $_REQUEST['goto'] != 'newpost') {
אני רואה כותרת שתיארת 2 בעיות חוט אחד. אבל כמיל אישרו רק אחד מאלה. אנא ספר בדיוק איך אתה חותם בפורום לקרוא. אני פשוט לא מצליח למצוא אופציה כזו - כנראה מחפש במקום הלא נכון
בדקתי את זה בפורום של הבדיקה שלנו אין לי את הבאג הזה. הכל פועל כשורה.Code:404 error
אז, אנא שלח למיכל (vbet) גישה מלאה admincp שלך FTP ראש. הוא ינסה למצוא פתרון ולתקן את זה!
תודה
אני עדיין מחכה לתשובה. תשובה - אני מניח שהוא בסדר.
אם לא בסדר, אנא כתבו כאן ואני יפתח פתיל זה שוב
נושא זה עדיין קיים, forumdisplayאם אני לחץ על החץ להודעה חדשה goto עבור חוט, זה תמיד מחזיר אותי לתגובה הראשונה, לא בהודעה הראשונה שלא נקראה.
הרשמה בפורום שלי ואתה תראה את זה.
אם אשבית vbet, הבעיה נעלמת.
נערך לאחרונה על ידי Snake; 11-08-10 ב 23:39.
לשדרג ל 3.3.5 כל הנושאים כתובות URL נראה קבוע, אז אין בעיה, תודה.
בסדר
תודה על האישור