Ние знаем, където exacly е бъг. Ние го намерихме в vbet_global_start функция в PHP vBET файла.
вероятно, минаваме лош URL функцията Еврофутбол (exec_header_redirect).
Michał работи по този въпрос.
Ние знаем, където exacly е бъг. Ние го намерихме в vbet_global_start функция в PHP vBET файла.
вероятно, минаваме лош URL функцията Еврофутбол (exec_header_redirect).
Michał работи по този въпрос.
Няма проблем, ние наистина се нуждаят от решение за този проблем възможно най-скоро
Съставено Съжалявам, че трябваше да чакам. Решение ще бъде включен в следващата версия. Ние вече сме го използвате в нашия форум, така че пренасочването на нова публикация се работи добре тук.
За бързо решение на проблема, моля:
1. Редактирам включва / vbenterprisetranlator_functions_hooks.php
2. Търсене:
3. Заменя се с:Code:if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t']) {
Code:if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t'] && $_REQUEST['goto'] != 'newpost') {
Виждам в заглавието, че описаното от Вас по 2 броя в една нишка. Но Камил потвърдиха само една от тези. Моля, каже точно как маркирате форум прочетете. Аз просто не може да намери такъв вариант - вероятно търси в грешното място
Аз го проверява на нашия тестов форум, и аз нямам този бъг. Всичко се работи правилно.Code:404 error
Така че, моля, изпратете до Michał (vbet) Пълен достъп до admincp и FTP от PM. Той ще се опита да намери решение и да го оправи!
Благодаря
Аз все още чака за отговор. Без отговор - Предполагам, че е добре.
Ако не е ОК, моля пишете тук и аз ще отворя тази тема отново
Този въпрос все още съществува в forumdisplay, Ако щракнете върху стрелката, за да отидете пускате нови за конец, тя винаги ме отвежда към първия пост, не на първото непрочетено мнение.
Регистрирайте се на форума ми и ще го видите.
Ако забраните vbet, проблема си отива.
Последната промяна е направена от Snake; 11-08-10 В 23:39.
Обновен до 3.3.5 и всички URL адреси въпроси изглеждат фиксирани, така че няма проблем, благодарение.
OK
благодаря за потвърждаване