חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 4 של 4

אשכול: עוד סיפור הצלחה

Default עוד סיפור הצלחה

שתיתי רק תוסף מותקן עבור כמו 10 ימים (גרסה בתשלום) וכבר הכפילו את כמות המבקרים נורמלי. וזה שומר על הגדלת מיום ליום.

כמה דפי נחיתה בראש שלי עכשיו יותר פופולרי & ביקרו יותר בשפות אחרות ... מאשר שפת ברירת המחדל האנגלית שלי.

זה לקח בערך 2 עד 3 ימים של להיטים ממדינות אחרות כדי להתחיל להופיע לאט. אבל בימים האחרונים הם כבר גדל באופן דרמטי.

התקנתי vBSEO כמו גם, וגם ממליץ לאחרים. כפי חשוב שלה כדי לקבל את מילות המפתח בכותרת ב-URL שלך, כמו גם & וכלה. Html. אני לא ניסיתי את 4.0 אופטימיזציה vBulletin שיטה כתובת האתר, ולכן אני לא בטוח כמה טוב שאף אחד עובד.

דבר אחד אני יודע בוודאות הוא, תראה מעט מאוד תנועה מגבירה מילת המפתח אם הדפים שלך אינם SEO אופטימיזציה עדיין להסתיים. Php

כמו כן, מעולם לא שונה Sitemap vBSEO שלי כדי לכלול את בשפות אחרות. Infact אני נכה מפת vBSEO לחלוטין, כך גוגל יכולה לגלות לאט הכל בכוחות עצמו. כפי שעשתה כראוי. אתה לא צריך להגיש את האתר שלך גרסאות שונות google או ... זה יהיה למצוא את התוכן שלך באופן אוטומטי & למקם אותו מנוע החיפוש המתאימות. (גוגל בסין, גוגל הודו, וכו ')

כניסות היו הגדלת כך הרבה בימים האחרונים כי הייתי חייב לנטרל "מי מחובר"תכונות קוסמטיות אחרות vBulletin לשמור את העומס על השרת.

מיכל גאון תוסף זה בעיטות בתחת.

באג רק נתקלתי בעת התקנת היתה לי גרסה "ממותגים חופשי" של vBulletin. לכן, כאשר הסרתי את הודעת זכויות היוצרים, הוא התעסק עם הפונקציונליות של vBet גם כן. אבל הכל טוב עכשיו & הצוות כאן עזרו לי לפתור.

PM עבור url.
    נערך לאחרונה על ידי VGF; 01-06-10 ב 16:22.

קצת אחרי חודש שיש להתקין תוסף זה, אני עדיין רואה על עלייה של 75% מן התנועה לפני.

בהתחשב בעובדה שאנחנו כבר מקבלים אלפי מבקרים מדי יום לפני שאנחנו מותקן התוסף הזה, הייתי רואה בזה הצלחה גדולה.

חברות אחרות כמו vBSEO אמר שזה יהיה רק ספייק תנועה זמני במשך שבוע או 2 ו thats כל .... ובכן, הם טעו.

אגב, לא טורחים לנסות לקבל עצה טובה מהם על התוסף הזה, הם כבר נגד זה למעלה משנה עכשיו .... כנראה בגלל נסער שלהם הם לא המציא את זה ..

vBet סלעים!

אסור
    תאריך
    ספטמבר 2010

Text automatically translated from: Arabic to: Hebrew
    Translated text
    אני שמח לשמוע את זה
    Original text

ג'וניור משתמש
    תאריך
    יוני 2011

נשמע נהדר!