שתיתי רק תוסף מותקן עבור כמו 10 ימים (גרסה בתשלום) וכבר הכפילו את כמות המבקרים נורמלי. וזה שומר על הגדלת מיום ליום.
כמה דפי נחיתה בראש שלי עכשיו יותר פופולרי & ביקרו יותר בשפות אחרות ... מאשר שפת ברירת המחדל האנגלית שלי.
זה לקח בערך 2 עד 3 ימים של להיטים ממדינות אחרות כדי להתחיל להופיע לאט. אבל בימים האחרונים הם כבר גדל באופן דרמטי.
התקנתי vBSEO כמו גם, וגם ממליץ לאחרים. כפי חשוב שלה כדי לקבל את מילות המפתח בכותרת ב-URL שלך, כמו גם & וכלה. Html. אני לא ניסיתי את 4.0 אופטימיזציה vBulletin שיטה כתובת האתר, ולכן אני לא בטוח כמה טוב שאף אחד עובד.
דבר אחד אני יודע בוודאות הוא, תראה מעט מאוד תנועה מגבירה מילת המפתח אם הדפים שלך אינם SEO אופטימיזציה עדיין להסתיים. Php
כמו כן, מעולם לא שונה Sitemap vBSEO שלי כדי לכלול את בשפות אחרות. Infact אני נכה מפת vBSEO לחלוטין, כך גוגל יכולה לגלות לאט הכל בכוחות עצמו. כפי שעשתה כראוי. אתה לא צריך להגיש את האתר שלך גרסאות שונות google או ... זה יהיה למצוא את התוכן שלך באופן אוטומטי & למקם אותו מנוע החיפוש המתאימות. (גוגל בסין, גוגל הודו, וכו ')
כניסות היו הגדלת כך הרבה בימים האחרונים כי הייתי חייב לנטרל "מי מחובר"תכונות קוסמטיות אחרות vBulletin לשמור את העומס על השרת.
מיכל גאון תוסף זה בעיטות בתחת.
באג רק נתקלתי בעת התקנת היתה לי גרסה "ממותגים חופשי" של vBulletin. לכן, כאשר הסרתי את הודעת זכויות היוצרים, הוא התעסק עם הפונקציונליות של vBet גם כן. אבל הכל טוב עכשיו & הצוות כאן עזרו לי לפתור.
PM עבור url.