חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 5 של 5

אשכול: איך עובד בחינם מיתוג אפשרות?

ג'וניור משתמש
    תאריך
    אפריל 2010

Default איך עובד בחינם מיתוג אפשרות?

תמכתי זה כשזה היה mod בחינם, אבל אמרת שאתה לא מקבל התרומה שלי - ואז גם כאשר נתתי לך את העסקה Paypay id אתה עדיין לא ענה.

עכשיו אני צריך לשלם עבור הגירסה המלאה, והאפשרות מיתוג חינם, כמו גם - ואני עדיין יש לי את כל המיתוג שלך באתר שלי אין פרטים על כיצד להסיר אותו.

אתה יכול להגיב לזה? אני חושב שזה לא הוגן שאני צריכה לשלם פעמיים, ואני עדיין אין לי מה שילמתי.

כיצד אני מסיר את המיתוג?
    נערך לאחרונה על ידי nlpconnections; 11-04-10 ב 16:40. סיבה: נוסף סמיילי נוסף כדי היית יודע שאני צוחק רגוע

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

שלום

לא הייתי בודק התרומה שלך, כי אתה גם כותב שאתה הולך לקנות את הגרסה בתשלום בכל מקרה. אז לא היה טעם לזמן רופף. בדקתי את זה תרומות עכשיו אני רואה שקיבלתי תרומה מן NLP חיבורי בינואר (עם id העסקה שונים) - כתבת על זה בחודש אפריל ... אז זו הסיבה מדוע אני חשבתי שזה לא בא - בדקתי רק תרומות האחרון לא עשה לפני כמה חודשים.

אם יש לך רישיון מיתוג חינם אז כברירת מחדל זה יוסר הקישור אשראי. מותר גם אז כדי להסיר מידע על הגרסה vBET בכלל. אנו שולחים הוראות איך לעשות את זה ראש הממשלה או בדוא"ל אם מישהו שואל.

יש לך את מה ששילמת עבורו - אתה יכול להיות בטוח בקשר לזה אני שולח לך PM רגע
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 11-04-10 ב 22:31. סיבה: נכון המילה

ג'וניור משתמש
    תאריך
    אפריל 2010

תודה על זה!

ג'וניור משתמש
    תאריך
    יוני 2011

Quote פורסם במקור על ידי vBET View Post
    שלום

לא הייתי בודק התרומה שלך, כי אתה גם כותב שאתה הולך לקנות את הגרסה בתשלום בכל מקרה. אז לא היה טעם לזמן רופף. בדקתי את זה תרומות עכשיו אני רואה שקיבלתי תרומה מן NLP חיבורי בינואר (עם id העסקה שונים) - כתבת על זה בחודש אפריל ... אז זו הסיבה מדוע אני חשבתי שזה לא בא - בדקתי רק תרומות האחרון לא עשה לפני כמה חודשים.

אם יש לך רישיון מיתוג חינם אז כברירת מחדל זה יוסר הקישור אשראי. מותר גם אז כדי להסיר מידע על הגרסה vBET בכלל. אנו שולחים הוראות איך לעשות את זה ראש הממשלה או בדוא"ל אם מישהו שואל.

יש לך את מה ששילמת עבורו - אתה יכול להיות בטוח בקשר לזה אני שולח לך PM רגע
    כאשר אני קונה את הגרסה מיתוג חופשי הוא כל הדברים האלה כבר הוסרו?

פורומים Enterprise מתרגם (vBET) סגל
    תאריך
    מאי 2010

אם יש לך רישיון מיתוג חינם אז כברירת מחדל זה יוסר הקישור אשראי. מותר גם אז כדי להסיר מידע על הגרסה vBET בכלל.

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •