חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 3 של 3 Firstראשון 123
תוצאות 21 עד 29 של 29

אשכול: שודרג לגירסה העדכנית ביותר 4101bf היום עבור לאנג קישור rel = "חלופי" הרפנג

חבר בכיר
    תאריך
    יוני 2010

חשבתי שדרקון הוא האופציה. היחידה לאחר vbseo תן לי לחקור את ההסרה ביחד

חבר בכיר
    תאריך
    יוני 2010

מהיר Q... מסתכל על הגרסה המובנית ב-vb 4.5 אני יכול די לשמור את כל הכתובות כפי שהם, אבל זה לא להוסיף. html כברירת מחדל אני רואה את הגיר של כתובת האתר שלך מוסיפים. html כל עזרה ב זה יהיה נהדר כפי שנראה כי לא אפשרות בתוך מקטע כתובת ה-url ידידותית.

Q2-אני עדיין קשור לפונקציות VBSEO עם VBET, אני לא זוכר אם היה mod/הגדרה להשתמש VBSEO עם VBET כי אני לא יכול לאתר כדי להשבית גם.

מקווה לנקות את כל זה ולקבל עבודה נכונה כאן בקרוב! תודה

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

בפורום זה עדיין יש לנו vBSEO. אנו משתמשים מקורי vBulletin SEO בפורום הבדיקה שלנו ושם לא הוספנו. html
    באינטרנט אתה יכול למצוא מאמרים על העברת מתוך vBSEO כדי SEO מקורי של ושדה. אחד מאלה: https://www.vbulletin.com/forum/foru...and-fixing-url
    אחד זה לא מושלם-זה מציע 301 לנתב מחדש את כתובת ה-URL הישן, אבל אחרי זה vBulletin צריך להשתמש עצמו אחר 301 לנתב מחדש את כתובת ה-SEO החדשה שלו. זה לא מושלם לביצועים (1 ניתוב מחדש נוסף), אך זה יקרה רק עבור אלה שהגיעו מכתובת URL ישנה מקישורים מסוימים או מעמודים הכלולים באינדקס. עם הזמן גוגל יהיה יצירת אותו ואם 301 משמש זה צריך להיות ללא נזק SEO שלך (Google פשוט תדע כי הדף יש כתובת URL חדשה). באפשרותך לחפש מאמרים אחרים, אולי תוכלו למצוא כיצד לנתב מחדש ישירות לכתובת URL חדשה. . בכל אופן, זה אחד מהפתרונות

קביעת התצורה של פונקציונליות vBulletin ואופנות אחרות היא מחוץ לטווח שלנו. אנחנו נעזור לך עם תצורת vBET. אתה יכול לשאול צוות vBulletin על תצורת מקורי SEO, מאז זה הפונקציונליות שלהם והם יודעים את זה הטוב ביותר.

חבר בכיר
    תאריך
    יוני 2010

אז אתה לא מפחד? משאר האבטחה יש לי רישיון מלא מ VBSEO עדיין לא בטוח אם אני יכול DL הקוד יותר למרות,.

חבר בכיר
    תאריך
    יוני 2010

יהיה קרח לכוון מחדש את כל כתובות האינטרנט לחדשים כתובות url ידידותיות אני חושב, קצת מפחד מעבר המוני אף

תאריך
    אוקטובר 2009

לא היו לנו בעיות אבטחה עם vBSEO ואנחנו לא מודעים לכך.

אם אתה משנה את קישורי SEO עליך לבצע ניתוב מחדש. אחרת תוכלו לאבד את התנועה שלך מקישורים חיצוניים (אשר מצביעים על כתובות url לא קיימות) ואתה תהיה משוחרר במנועי החיפוש אשר יראו כי כל התוכן כלול כבר באינדקס נעלמים. דפים תחת כתובות url חדשות יהיו בעלי אינדקס כתוכן חדש במקום פשוט להיות מחדש באינדקס תחת כתובת URL חדשה. זו הסיבה שיש לנו 301 ניתוב מחדש-לא רק כדי לנתב מחדש, אלא גם לספר כי התוכן הישן השתנה לצמיתות את כתובתו. זוהי סיבה אחת למה אנחנו לא רוצים לשנות את מנוע SEO שלנו, אבל אם כבר עשית את זה, אתה צריך לדאוג לניתוב מחדש מכתובות Url ישנות לחדשים.

חבר בכיר
    תאריך
    יוני 2010

אני לא רוצה לשנות את זה lol, אבל אני חייב להיות בסיפוק. VBSEO יש 2 מעללי העיקריים ולכן הם סגרו. נפגעתי עם אחד די קשה שבו כל התנועה גוגל הונחה מחדש.

תאריך
    אוקטובר 2009

. תודה על המידע מטעמי הסיבה העיקרית לסגירת vBSEO היא כי הפונקציונליות כבר כלולה ב-vBulletin מאז 4.0, כך אנשים להפסיק לקנות vBSEO. לא היה טעם לבזבז עוד דולר. על משהו שכבר יש לך אחרת vBSEO צוות פשוט לעשות עדכון להיפטר מעללי. . אבל זו רק דעתי

ברגע זה אני יהיה לסמן את זה פתיל כמו פתר, מאז אנו מגלים כי אין שום דבר רע עם vBET באזור זה, אתה פשוט להשתמש לא נתמך מנוע SEO. באפשרותך להשתמש במנוע SEO מקורי של vBulletin עם vBET ללא תוספים נוספים עבורו. אם תבחר לעשות זאת ועדיין יהיו בעיות, אנא כתוב כאן או פתח הליך משנה חדש.

חבר בכיר
    תאריך
    יוני 2010

VBSEO סגרו את הדלתות שלהם כאשר פגע ניצול, אין עדכון! אני מחפש להסיר את כל ביחד וללכת עם vb מובנה אבל צריך לקחת את זה לאט

דף 3 של 3 Firstראשון 123

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •