חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 1 של 3 123 אחרוןLast
תוצאות 1 עד 10 של 29

אשכול: שודרג לגירסה העדכנית ביותר 4101bf היום עבור לאנג קישור rel = "חלופי" הרפנג

חבר בכיר
    תאריך
    יוני 2010

Default שודרג לגירסה העדכנית ביותר 4101bf היום עבור לאנג קישור rel = "חלופי" הרפנג

אז שדרגתי vbet כדי להוסיף IBM ובעיקר את הקישור rel = "חלופיים" קוד hreflang עבור דפים מתורגמים אבל זה לא מופיע לאחר השדרוג. באמת מחקת את המטמון. כדי לוודא שזה לא שם

חבר בכיר
    תאריך
    יוני 2010

פינג-לא בטוח אם פספסתי הכול, מחדש מאפשר בהגדרות ועדיין אין ערך

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

שלום, מצטער אבל אני לא בטוח. שאני מבין את הנושא ביצעת עדכון vBET וברצונך להשתמש בתרגום של IBM. אני מניח שיצרת את חשבון IBM וקבעת הגדרות נכונות ב Admin CP > vBET > Translation Providers עבור "IBM Watson FREE/Commercial Translation API key" ו - "IBM Watson FREE/Commercial Translation API URL". אם עשית זאת ותוהה אם התרגום של IBM הוא באמת עובד, אתה יכול לבדוק את זה על ידי העלאת קובץ הפורום שלך מחבילת vBET (do-not-upload\tools\providers-tests\test_ibmwatson.php) ובדיקת מצב התרגום בקשתות שלך (לשים את כתובת הפורום שלך עם /test_ibmwatson.php). כך אתה יכול לוודא כי התרגום של IBM עובד בשבילך אם זה הנושא.

כתבת גם על "rel =" חלופית "הרפאנג" והיא לא מבינה מה הבעיה כאן. למה אתה מתכוון? " מה לגבי ה-rel = "" חלופיים? על איזו הגדרה בדיוק אתה כותב (נא לכתוב נתיב מלא)? איפה זה אמור להופיע ולמה? . מצטער, אני לא תופס את זה אתה יכול בבקשה להסביר יותר
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 09-03-19 ב 21:40.

חבר בכיר
    תאריך
    יוני 2010

מצטער, רציתי את IBM ווטסון, (עדיין מקבל מפתח כפי שהוא מבלבל כפי שיכול להיות)-אין בעיה שם עם vbet

בעיה אמיתית, עשיתי את העדכון כפי שאני צריך את rel = "חלופי" "meta tags הוסיף דפים מתורגמים, וזה לא מופיע למרות שיש לי את זה זמין בהגדרות--

Code:
    Adds "alteranate" tags on the page. "Alternate" tags helps Google serve the correct language or regional URL (more information). Enabling this option will have a negative impact on performance (time overhead of adding tags and sending more data to users).

תאריך
    אוקטובר 2009

. אני מבין את הנושא עכשיו הינכם מתבקשים לשים לב כי ה"" חלופיים מתווסף רק לאורחים והוא גלוי רק ב-HTML (לא בדפדפן), משום שהוא מיועד לזוחלים לא עבור משתמשים אמיתיים.

גם זה עובד רק עבור כתובות מתורגמות ואתה לא משתמש כל אופטימיזציה SEO עבור כתובות Url (יש לך כאלה כלולים ב-vBulletin מאז vBulletin 4, רק צריך להגדיר vBulletin ולאחר מכן גם להגדיר vBET לזהות אותו ולתרגם כתובות). אם אתה עושה את זה ועדיין יש לך בעיה עם "חלופיים" נא ליידע אותנו, אנו נחקור את זה.

חבר בכיר
    תאריך
    יוני 2010

בסדר אני לא בודק מבלי להיות מחובר.

חבר בכיר
    תאריך
    יוני 2010

מקור veiwing של https://www.allfreechips.com/de/

בלי להיות מחובר אני לא רואה את התג?

תאריך
    אוקטובר 2009

כאשר האפשרות זמינה קוד HTML נוסף יש להוסיף עבור האורחים:
    Code:
    <link rel='alternate' hreflang='...
    זה צריך להתווסף עבור כל כתובת URL שאתה כבר תירגם במטמון שלך עבור הדף בפועל. אז כדי להפוך אותו woks, אתה צריך גם כתובות url ידידותיות (רק אז כתובות url מתורגמים). כפי שאני רואה שאתה כבר יש לך את זה הופעל, אבל יש לך כמה בעיות תצורה עם הידידותי שלך כתובות בפורום בדף יש לך כתובות ידידותי נחמד, אבל לאחר לחיצה עליו אתה מנותב אל כתובת url ידידותית (עם showthread.php). אתה צריך לתקן את זה. בתצורה שלך

כמו כן, ה"" חלופיים נוסף רק כאשר נעשה שימוש במטמון האורח. זה לא מתואר תיאור הפרמטר כדי לשמור על קל להבין, אבל זה נעשה בכוונה-מסיבות ביצועים (דף מאוחסן במטמון זול להשיג, אבל אם המטמון האורח הוא כבוי, ולאחר מכן מקבל בכל פעם את כל כתובות ה-url מתורגם עבור אותו דף יהיה יקר מדי עבור f orums אשר יש את כל 53 שפות על).
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 11-03-19 ב 21:36.

חבר בכיר
    תאריך
    יוני 2010

אני רואה את החוט הזה קורה רק כאשר שלך לא באנגלית, האם זו הגדרה vbet im חסר?

תאריך
    אוקטובר 2009

זה קורה בפורום שלך כאשר אתה גם באנגלית. עבור לקישור עבור חלק חוט בפורום שלך ולראות שאתה מנותב. בדף מתורגם אני רואה את הקישורים שלך עם showthread.php מהתחלה, אבל בעמוד האנגלית הופכים showthread.php בעת לחיצה עליו (אתה מנותב מחדש). אז זו הבעיה העיקרית כאן-אם ה-vbulletin שלך מזהה showthread.php כתובות url מתאימות (הפניות שם), כנראה זו הסיבה בדפים מתורגמים יש לך מההתחלה showthread.php כתובות Url (vBET שינוי כתובות Url כדי להוסיף שפה שם והוא מופיע כי הוא מקבל כתובות כאלה מ-vBulletin-זו הדרך היחידה עבורנו-לשנות את מה שאנחנו מקבלים).

אם אתה רוצה להיות בטוח שזה לא בעיה vBET, אתה יכול באופן זמני להשבית plugin על ידי Admin CP ולראות מה קורה. באפשרותך גם להשבית באופן זמני את כללי הגישה של vBET.

הגדרת vBET עבור כתובות url של SEO נמצאים ב Admin CP > vBET > Main > Link Type.
    מידע נוסף על התצורה vBET ועל תצורת vBulletin תמצא בקובץ readme. html מחבילת vBET (יש כמה עצות על קישורי SEO).
    גם לוודא, כי אתה משתמש מנוע SEO נתמך. vBET תומך vBSEO (פתרון ישן) ו-vBulletin קישורים מקורית של SEO.
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 13-03-19 ב 09:18.

דף 1 של 3 123 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •