Мда я думаў dragonbyte быў адзіны варыянт пасля нізкіх цэнах і са зніжкамі. дазвольце мне расследаваць выдаляючы ўсе разам
Мда я думаў dragonbyte быў адзіны варыянт пасля нізкіх цэнах і са зніжкамі. дазвольце мне расследаваць выдаляючы ўсе разам
Хуткі пытанне.. гледзячы на убудаванай версіі на VB 4.5 я магу захаваць усе URL-адрасы, як яны, але яго не дадаваць .HTML па змаўчанні і я бачу свой адрас Гір дадаюць .HTML-код любая дапамогу ў гэтым будзе вялікая, як гэта здаецца, што гэта не варыянт у раздзеле дружалюбных url.
В2 - я ўсё яшчэ прывязаная да функцыі vbseo з Vbet, я не памятаю, калі там быў мод/налада выкарыстоўваць vbseo з Vbet, што я не магу знайсці Як адключыць.
Спадзяюся прыбраць гэта ўсё зрабіць правільна працуе тут у бліжэйшы час! дзякуй
На гэтым форуме ў нас яшчэ ёсць нізкім цэнах і са зніжкамі. Мы выкарыстоўваем роднай Харол SEO на наш Тэставы форум і там мы не дадалі .HTML-код
https://www.vbulletin.com/forum/foru...and-fixing-url
Гэты не падыходзіць - ён прапанаваў 301 рэдырэкт на стары URL-адрас, але пасля гэтага форуму павінны выкарыстоўваць сябе яшчэ 301 рэдырэкт на свой новы СЕА УРЛ. Гэта не падыходзіць для выканання (1 дадатковы рэдырэкт), але гэта будзе адбывацца толькі для тых, хто прыехаў з стары URL з спасылкі або з праіндэксаваных старонак. З часам Google будзе пераіндэксацыя і калі выкарыстоўваць 301 гэта павінна быць без шкоды для вашага SEO (Google будзе проста ведаць, што старонка мае новы URL-адрас). Вы можаце пашукаць у іншых артыкулах, можа быць, вы знойдзеце як перанакіраваць наўпрост на новы URL-адрас. У любым выпадку - гэта адно з рашэнняў.
Налада функцыянальнасці vBulletin і іншых модов з нашай вобласці. Мы дапаможам вам канфігурацыі звяжыцеся з намі. Вы можаце задаць каманды даведка аб роднай канфігурацыі СЕА, так як гэта іх функцыянальнасць і яны ведаюць гэта лепш за ўсё.
Так што ваш не баіцца пытанняў "ВБСЭ" wioth бяспекі? У мяне ёсць поўная ліцэнзія ад vbseo да гэтага часу не ўпэўнены, ці змагу я яшчэ хоць дл кода.
Лёд будзе перанакіраваць ўсе адрасы на новыя, як дружалюбныя url, я думаю, трохі баіцца масавае рух
У нас не было ніякіх праблем бяспекі з vbseo і мы не ведаем пра такіх.
Калі вы змяніць вашага SEO-спасылак вы павінны зрабіць перанакіраванне. У адваротным выпадку вы страціце свой трафік з знешніх спасылак (што паказвае на не існуючыя URL-адрасы) і вы страціце ў пошукавых сістэмах, ўбачыце, што ўсё ўжо праіндэксаванага кантэнту знікаюць. Старонак пад новыя URL-адрасы будуць індэксавацца новы кантэнт, а не проста быць праіндэксавана па новым адрасе. Менавіта таму ў нас ёсць перанакіраванне 301 - не толькі захапіць, але і сказаць, што стары кантэнт зменены назаўсёды яго адрас. Гэта адна з прычын, чаму мы не хочам мяняць нашы SEO рухавік, але калі вы ўжо зрабілі гэта, вы павінны паклапаціцца аб перанакіраванне са старых адрасоў на новыя.
Я не хачу змяніць гэта лол, але я павінен мабыць. Vbseo ў Мае 2 асноўных подзвігі і таму яны зачыненыя. Я была зьбітая з адным даволі жорсткі, дзе ўсе Google трафік быў перанакіраваны.
Дзякуй за інфармацыю. На мой погляд, асноўнай прычынай закрыцця vbseo ў тым, што функцыянал ужо ўключаны ў vBulletin 4.0, так што людзі перастануць купляць нізкім цэнах і са зніжкамі. Няма сэнсу марнаваць яшчэ даляраў за тое, што вы ўжо атрымалі. У адваротным выпадку vbseo каманда ў проста зрабіць абнаўленне і пазбавіцца ад эксплойтаў. Але гэта толькі маё меркаванне.
У гэты момант я буду адзначаць гэты струмень, як вырашана, паколькі мы бачым, што няма нічога дрэннага з Vbet у гэтай галіне, вы проста выкарыстоўваеце, не падтрымліваецца СЕА рухавіка. Вы можаце выкарыстоўваць роднай Харол СЕА рухавіка з Vbet без якіх-небудзь дадатковых убудоў для яго. У выпадку, калі вы вырашыце рабіць гэта і па-ранейшаму ёсць праблемы, калі ласка, пішыце тут або адкрыць новую тэму.
Vbseo у зачыненыя дзверы, калі эксплоит націсніце, няма абнаўлення! Я шукаю, каб выдаліць усе разам і ісці з глаг прычыне, але трэба спяшацца