יש לי שלי מגבלת תווים עבור גוגל כ- 100,000 perday כך עם ההגדרות שלי תמיד השתמש גוגל, "השתמש גוגל API V2", "השתמש Google איתור" כאשר ניתן להגיע להגבלה זו ולקבל עוד תוצאות מ- Google בתשלום האם זה אפשרי ללא תשלום ממשקי Api להתחיל לאחר מכן מניבות תוצאות?
כך למשל ניתן להשתמש הגבול מראש שלי ב- Google ומחזירה גוגל עוד לי (החזרת כנראה קוד שגיאה כמו אלה בקוד מבחן גוגל) כאשר התוצאה לא מוחזרת זה יהיה טוב אם vBET הכירה באופן אוטומטי את קוד התקלה, לאחר מכן, שלחו בקשה אל API אחר כמו Microsoft (או אחרים vBET אותו מאוחר יותר תומך) בדרך זו אנו מובטח של קבלת תוצאות - לי זה יהיה מאוד מאוד יקר בהתחשב כי קיימות מגבלות גם בגרסאות בתשלום, הדבר יאפשר לך להרחיב את גבולות תרגומים.
המסופקים
גוגל בחר תווים 100,000 ליום > נגמרה > vBET לעבור API הבא ברשימה > Microsoft 400 k לכל שעה או 4 מ' כאשר למגבלה של API של vBET הסימון הבא, הקודם כדי לראות אם הוא הרים או יש חלק הקצבה > אחת להעביר הבא API או בחזרה ל- Google ששולם בעת למגבלה שוב > בדוק API הבא... ועוד וכך בדיקת מעגלית לאחר בקבלת קוד שגיאה היו נושאים, אז די הרבה יכולת קבוע יש תרגומים.