Mam limit znaków dla google zestaw do 100.000 perday to z ustawienia "Zawsze używaj Google", "Use Google API V2", "Use Google Detection", kiedy i osiągnięcia tej granicy i nie będą się wyniki z płatnych Google byłoby możliwe za darmo API następnie wywołuje rezultaty?
Tak na przykład używać mojego wstępnie ustawionego limitu Google i Google już zwraca wynik dla mnie (prawdopodobnie zwraca kod błędu podobne w kodzie badania Google) kiedy wynik nie zostanie zwrócona byłoby dobrze, jeśli vBET uznane automatycznie kod usterki i następnie wysyłane żądanie do innego interfejsu API jak Microsoft (lub innych później obsługuje tego vBET) w ten sposób możemy są zapewnione pobieranie niektórych wynik - dla mnie byłoby to bardzo cenne biorąc pod uwagę fakt, że istnieją ograniczenia nawet w płatnej wersji, umożliwiłoby umożliwia rozszerzenie limitów tłumaczenia.
np.
Google ustawić 100,000 znaki dziennie > zużyte > vBET przejść do następnej API liście > Microsoft 400 k na godzinę lub 4 M, kiedy osiągnięty limit czasu vBET wyboru następnego API i wcześniejszych niż stwierdzić, czy limit zostanie zniesione lub ma pewnych > albo przejść do następnej API, albo Wróć do Google płacone po osiągnięciu limitu ponownie > Sprawdź.... następnego API itp i tak cyklicznego sprawdzania po recieving kod błędu będzie prowadzić, więc pretty znacznie stałą możliwość umieszczania tłumaczenia.