Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1014

Tema: Aplinkraštis, tikrinimo ir perjungimo API išlaikyti srautas vertimai

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Default Aplinkraštis, tikrinimo ir perjungimo API išlaikyti srautas vertimai

Aš, mano simbolių limitas google 100.000 perday savo nustatymus "Visada naudokite" Google "" "Naudokite" Google "API V2" "Naudokite" Google "aptikimo", kai aš pasiekia šią ribą ir nebegali gauti rezultatus iš mokamų "Google" būtų galima nemokamai API tada pradėti gaminti rezultatus?

Taigi, pavyzdžiui, i naudoti mano "Google" anksto nustatytą limitą ir "Google" nebėra man grąžina rezultatą (tikriausiai grąžina klaidos kodą, pavyzdžiui, jūsų "Google" bandymo kodas), kai rezultatas nėra grąžinama, būtų gerai, jei vBET automatiškai pripažino gedimo kodą ir o paskui jis siunčiamas prašymas į kitą kaip "Microsoft" (ar kitiems, kad vėliau palaiko vBET) Tokiu būdu, mes esame tikri, gauti tam tikro rezultato API - man tai būtų labai vertinga, atsižvelgiant į tai, kad yra ribos net ir mokamos versijos, jis leistų jums išplėsti savo ribas vertimai.

pvz.
    "Google" nustatyti 100.000 Charcters per dieną> naudojamas iki> vBET perkelti į kitas API sąrašas> Microsoft 400k per valandą arba 4M, kai riba pasiekė vBET patikrinti kitas API ir ankstesniais matyti, jei riba yra pakeliami arba turi tam tikrą leistiną viršijimą> perkelti į kitą API arba atgal į Google sumokėjo, kai vėl pasiekė ribą> patikrinti kitas API .... ir tt ir pan apskrito patikrą gavusi klaidos kodas, vykdyti, todėl beveik nuolat gebėjimas vertimai.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Suprantu jūsų aprašymas ir savo tašką. Dabar mes turime sužinoti, kaip ji Tarkime, techniškai dirbti.

Vienas klausimas, matau čia yra, kaip mes pripažįstame, kad mes jau turime ribojamas po tų, kur iki.

Mes galime tiesiog kiekvieną kartą prašyti Preferred Provider ir tada eiti į kitą. Tai kainuos spektaklis - dėl kiekvieno prašymo puslapį, kuris reikalauja vertimo, mes Nesėkmingų skambučių Preferred Provider, tada kitą (todėl gali būti keleto nesėkmingų skambučių vBET rems daugiau API).

Kitas sprendimas būtų saugoma informacija, kad pageidaujamą teikėjas nėra prieinami ir eikite tiesiai į kitą. Tai būtų daug greičiau, nes tikrinimo vietos kintamasis yra daug greitesnis, nei laukiama atsakymo iš išorės serverio. Šį kartą, mes turime kitą klausimą - mes nežinome kai turimi pageidaujamą teikėjas. Mes, žinoma, padaryti kai kurie suplanuota užduotis, kurios prašau, paprastas (trumpas) vertimas pvz. vieną kartą per valandą per dieną patikrinti, ar ji. Taigi šią strategiją mes turime nuspręsti, kaip dažnai pagal numatytuosius nustatymus, tokių užduočių spėti, kad dirbti. Žinoma mes Norėčiau patikrinti jį tik tada, kai kai kurie teikėjas pažymėtas kaip nėra.
    Taip pat jei mes ženklo teikėjams kaip neįmanoma - ką daryti, kai mes žinome, kad nėra visiems teikėjams - įtraukti kai kuriuos informacijos galutiniam vartotojui arba tik ką versti yra talpyklos ir poilsio kaip originalas, be jokių papildomų info apie laikino nebuvimo vertimo paslaugų teikėjų.

Nesvarbu kokiu būdu tai bus padaryta, "Google" bus traktuojami kaip vienas API (v1 ir v2 priklausomai nuo konfigūracijos) - nėra prasmės padalinti it, nes "Google" v1 bus uždaryta labai greitai.

Kitas dalykas yra tai, kad būtų galima sukonfigūruoti teikėjų eilę, už kiekvieną kalbų porą atskirai. Šiuo metu vBET jau leidžia konfigūruoti vertimo teikėjas už kiekvieną kalbų porą. Manau, kad mes galime pakeisti iš vienos vertės kableliais atskirtos reikšmės (CSV). Tokiu būdu mes žinome, kiekvieną kalbų porą, kurie paslaugų teikėjai palaiko šią vertimo ir, kad lengvatų sistema (tik kad CSV sąrašą).

ATKREIPKITE DĖMESĮ: tai turės įtakos veiklos vistiek. Vietoj to, sukurti vieną objektą vertimo mes sukurti masyvo tokių objektų ir papildomų įvyniojimo objektą (kad būtų skaidrios kitoms dalims kodas ir mažiau klaidų linkę). Žinoma mes bus ne sukurti objektai nėra šiuo metu teikėjai, mes žinome.
    Sprendimas šis būtų iš naujo sukonfigūruoti kokybi¹kiau ir pašalinti teikėjų eilės - kaip jis yra dabar - vienas teikėjas kalba pora.
    Tai neturėtų būti brangūs, efektyvumą, tačiau vis dar keletas papildomų logika ir atminties suvartojimo.

Prašome pasakyti, kuris sprendimas yra pageidautinas.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 04-10-11 prie 18:24. Priežastis: klaidos

Prisiregistravo
    Aug 2009

Ir vienas daugiau potencialių tirpalas. Jei mes pažymėti visą API, nėra ir patikrinti pagal planinę užduotį tai ji prieinama dabar, tada mes neturime, kad eilė paslaugų teikėjų. Mes galime padaryti ji tai būdas - visada yra sukurta tik vienas vertėjas objektas (geriau atminties naudojimą) ir vienas prašyme mes prašyti vertimo tik vienas teikėjas (geriau CPU). Jei jis bus galima ne, tada jis bus pažymėtas kaip nėra ir rezultatai bus tuščias (blogiausio patikimumą). Bet tik pirmasis, nes kitą kartą mes naudoti kitos teikėjo iš eilės. Ir atveju jei joks teikėjas nėra, tada manekeno vertėjas bus naudojamas - grąžinti patį reikšmes (bet nedėti jį), kai kurios dalys bus ne išversti bet puslapio neturės tuščias dalys kaip dabar kai teikėjas nėra.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Tiesiog greitai skelbimu - mes jau įgyvendina šią funkciją.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Mano mintis buvo atsiųsti žymės vertimo pirmą kartą Norėdami pamatyti jeigu pageidaujama, galima teikėjas, taip jūs davė mums kodas patikrinti, jei "Google" ar MS atsiliepia, todėl tuo metu skambučio vertimo bandymo googleapi (mano bandomąją rinkmeną su jūsų bandymo kodas pavadinimas) Jei vertimas yra teisinga naudoti nudujintas, jei vertimas yra flase arba kodas nėra 200 tada pabandykite kitą teikėjas sąraše ir atlikti jų api bandymas prieš naudojant.

Jūs galėtų turėti sąrašo lauką, kur vartotojas gali sąraše kiekvienas teikėjas, vienas eilutėje pirmumo tvarka (tai leidžia kai pridedate paramos už kitų API vartotojas gali tiesiog įtraukite juos į sąrašą), todėl mano sąraše galėtų atrodyti taip:
    "Microsoft"
    MyTranslator
    "Google"
    YourTranslator
    AnOtherTranslator

Darant prielaidą, kad įvedžiau daft pavadinimai buvo realus teikėjai, budėjimo už vertimo MS bandymo kodas būtų paleisti, jei atsakymas 200 naudoti MS, jei ne paleisti MyTranslator bandymo kodas, atsako už 200 tikrinti jei taip pat naudoti ją, jei ne paleisti Google bandymo kodas ********** ir tt

Tokiu būdu jums niekada nereikės laikyti bet kokią informaciją apie paslaugų teikėjų (kitaip galite turėti teksto langelius, kur vartotojai gali įvesti savo nustatytų ribų kiekvieno paslaugų teikėjo bet manau, kad šią informaciją wuld būti nenaudingas, kaip jie galėtų jį pakeisti ir tai reiškia daugiau atgal ir tikrinimą priekį prieš padaryti vertimą) jums būtų niekada nereikės nerimauti jei ribos buvo galima vėl taip nereikia a cron užduoties paleisti į patikrinti šių, kad vienas mažas vertimo žymės (kodas pateikėte DUK) serverio apkrova būtų nieko.

Tikimės, kad aš paaiškinti, kad gerai, jūs gaunate mano idėja, manau, kad visi galima padaryti tik mažas patikrinimo ir be saugoti nieko.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Tiesiog greitai skelbimu - mes jau įgyvendina šią funkciją.

Aš atsiųsti jums vieną arba du (į pranešimą, galite panaikinti dėl nuorodos), kad galėtų kreiptis, jei norite beta savanorių aš jūsų vyras

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by Simon Lloyd View Post
    Aš atsiųsti jums vieną arba du (į pranešimą, galite panaikinti dėl nuorodos), kad galėtų kreiptis, jei norite beta savanorių aš jūsų vyras
    Jūsų pranešimas buvo tyliai išbrauktas, nes jos turinys buvo parašyta ne kažkas kitas, reklama, bet mes turime priėjimą prie šio pranešimo ir mes jį

Mes net jau siųsti el. laišką klausimas vienas iš tų vertimų paslaugų teikėjų apie mokėjimo informaciją. Kai kurios mokamos (net kai jis apibūdinamas kaip nemokamai ji nėra dėl API lygio - tas pats, turite su "Google" galite versti nemokamai naršyklę, bet ne API), bet kainos gali būti konkurencinga, todėl vis dar gerai (daugiau konkurencijos geresnėmis kainomis).
    Kai mes ištirti yra tų tikrai išorės Vertimai API arba tiesiog vietos žodynai, parašė savo vartotojams (tai taip pat vienas dalykas mūsų TODO sąrašą - leisti modifikuoti ir įdėti savo Vertimai) - Radek turi šioje dalyje.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Mes paskutiniais etapais tesing naujų funkcijų. Jau galima pamatyti pakeistas aprašymas: http://www.vbenterprisetranslator.Co....html#post8914 (žr. su paskutiniais PASTABA)

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

Dėkojame Michael, aš padariau trumpą pranešimą, kad klausimai, kurios be abejo jūs turite pašalinti, nes jos nėra tinkama vieta už jį Jei norite išbandyti ant a gyvų valdybą, kuri reikalauja daug Vertimai PM man ir aš duosiu jums prieigą prie admincp ir forumas šaknis, aš taip pat įdėti "Google" vertimo riba, kuri turi nustatyti aukštyn ir žemyn į savo komandą, galite patikrinti

Prisiregistravo
    Aug 2009

Gerai, kad. Teikėjų eilėje yra įgyvendinama, ir ji bus įtraukta į 3.5.1 ir 4.4.3 spaudai. vBET 3.5.1 bus išleistas šiandien. vBET4.4.3 vis dar yra bandymų stadijoje. Stendu spaudai bus BETA, todėl kiekvienas gali išbandyti didesniuose forumuose, kad bandymas vienas. Atkreipkite dėmesį, kad mes jau išbandyti 3.5.1 vienas iš mūsų nekilnojamojo forumuose. Vis dar, nes svarbūs pokyčiai yra beta stadijoje.

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •