חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 1 של 2 12 אחרוןLast
תוצאות 1 עד 10 של 12

אשכול: vBET 4.4.2 Released

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Default vBET 4.4.2 Released

היי

אני יודע שתכננו לשחרר הראשון vBET3.x אבל גוגל כבר נתן תרגום חדש API v2 (שילם אחד) אז היינו צריכים לאמץ את התוכניות שלנו למצב בפועל. vBET 3.x יכלול שינויים אלה במהדורה הבאה

לכן גרסה זו מוסיפה תמיכה עבור גוגל תרגום API v2. ברגע זה הוא תומך ב-API 3 תרגום:
    • גוגל תרגום API v1 (זמין רק עד 1 דצמבר 2011)
    • גוגל תרגום API v2 (בתשלום אחד)
    • מיקרוסופט תרגום API (חינם)

כרגע אם אתה רוצה להשתמש שילמה גוגל API אז עליך להפעיל את גוגל תרגום API v2 ידנית כרגע (CP-Admin> vBET-> תרגום ספקי-> השתמש ב-Google API v2. אחרי דצמבר 1 נסיר אפשרות זו, שכן יש תהיה ברירה יותר.

מאז מהדורה זו עבור התקנות חדשות ברירת המחדל vBET תצורה משתמשת רק בשפות חופשיות - כך אלה הנתמכים על ידי Microsoft Translation API. כמו כן כברירת מחדל זמן המטמון לחיות הוא 90 יום (מכיוון ש- Google Translation API v1 אינו משמש כברירת מחדל אין לנו מגבלת מטמון של 15 יום - עדיין בתיאור הפרמטרים אין על מגבלה זו עבור משתמשי Google Translation API v1). גם אפשרות חדשה זמינה לניקוי מטמון - אתה יכול לדעת אילו טבלאות יש לנקות. תודה שאתה רוצה לקבל תרגומים בחינם ובתשלום, אתה יכול לנקות את המטמון לתרגומים בחינם ולשמור על זה מעודכן עם איכות הולכת וגדלה. באותו זמן לא תסיר תרגומים ששילמת עבורם, כך שלא תצטרך לשלם שוב ושוב עבור אותו תרגום זוהי גם תצורת vBET המוגדרת כברירת מחדל - כך שרק טבלאות עבור תרגומים של מיקרוסופט מנוקות כעת. אם אתה עדיין משתמש ב- Google Translation API v1 אנא הפעל את הניקוי לשאר השפות כדי לכבד את תנאי השירות של Google (מגבלת אחסון במטמון של 15 יום).

שים לב כי ערכי ברירת מחדל עבור פרמטרים חדשים ישנים אין השפעה על הפורומים במהלך העדכון (תצטרך הערך הישן שלך). עדיין פרמטרים חדשים (כמו שולחנות אשר יש לנקות) תצטרך ערכי ברירת המחדל שלנו, כי לא היה ערך הקודם שם.

אז במילים קצרות: מהדורה זו הוא מוכן לתת לך בתרגום חופשי מאפשר ידי שינוי תצורה כדי לתמוך בכל 53 השפות.

חדש:
    • תמיכה עבור גוגל תרגום API v2
    • תצורה עבור ניקוי מטמון (באילו שפות יש לנקות)

שינויים:
    • VBET תצורת ברירת מחדל מוכן תרגומים חינם

תיקון באגים:

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2010

נהדר! אם אני upgrad מ vb3 כדי vb4 להשתמש vbet4 המטמון שלי יצטרכו להתחיל שוב?
    נערך לאחרונה על ידי Snake; 01-09-11 ב 22:00.

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי Snake View Post
    נהדר! אם אני upgrad מ vb3 כדי vb4 להשתמש vbet4 המטמון שלי יצטרכו להתחיל שוב?
    לא - מטמון יישאר כפי שהוא. עדכון עשה בדיוק - לא להתקין מחדש (לא להסיר ולהתקין שוב - במהלך להסיר את כל הטבלאות מטמון מושמטים). שים לב vBET3.x גם תמיכה של מיקרוסופט תרגום API ו-Google תרגום API v2 - זה היעד המרכזי שלנו עכשיו אז אתה לא צריך לעדכן vBulletin כולו ואת כל התוספים שלך רק בשביל זה.

ובכל זאת, אם יש לך רישיון 4.x vBulletin אני אישית חושב שזה מנוע די טוב וכדאי לעדכן (רק להיות מוכנים בעיות ), אבל אל תעשה את זה רק עבור תרגומים חדשים vBET - אנו ניתן לך את זה במהדורת vBET3.x הבאה.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    אוגוסט 2011

Text automatically translated from: Russian to: Hebrew
    Translated text
    ואיך להקים פורום על vBulletin 3.8.7 הפקודה ??((( (גרסת חינם)
    Original text

בדימוס;)
    תאריך
    אוגוסט 2011

היי,
    אנא קרא על vBulletin 3.x מכאן vB3 דיון כללי - פורום vBulletin.org, אם ברצונך לבקש אודות גירסה ללא תשלום של vBet המוצר שלנו vBulletin 3. x, נא לפתוח שרשור חדש ב חינם גרסה vBET2.3.x

איפה אני יכול להשיג מידע על השירות ששולמו על ידי גוגל? כמה זה יעלה, ואיך להגדיר את זה דרכם? תודה.

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

Quote פורסם במקור על ידי Taurus View Post
    איפה אני יכול להשיג מידע על השירות ששולמו על ידי גוגל? כמה זה יעלה, ואיך להגדיר את זה דרכם? תודה.
    תסתכל כאן הגרסה בתשלום של Google Translate API פתוח כעת לעסקים - Google Translate בלוג זה יכול לעבוד מאוד יקר עבור פורומים, הם הולכים לגבות 0.05 $ לכל 500 מילים!

אני פשוט לקח חוט הממוצע של 9 הודעות, כולל כל הטקסט postbit היו 3,456 מילים אשר משווה 1.76 $!, אז התרגום יעלה הון מוחלט!

האם ה-API חופשיים הולך לגמרי? האם יש אלטרנטיבה כמו bablefish של AltaVista?
    נערך לאחרונה על ידי Simon Lloyd; 04-09-11 ב 18:28. סיבה: הוספה חישוב עלות!

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

נא לזכור את העלות שנתתי לעיל הוא רק אחד תרגום.

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי Simon Lloyd View Post
    תסתכל כאן הגרסה בתשלום של Google Translate API פתוח כעת לעסקים - Google Translate בלוג זה יכול לעבוד מאוד יקר עבור פורומים, הם הולכים לגבות 0.05 $ לכל 500 מילים!

אני פשוט לקח חוט הממוצע של 9 הודעות, כולל כל הטקסט postbit היו 3,456 מילים אשר משווה 1.76 $!, אז התרגום יעלה הון מוחלט!

האם ה-API חופשיים הולך לגמרי? האם יש אלטרנטיבה כמו bablefish של AltaVista?
    הנה תמחור מפורט עבור גוגל תרגום API v2: תמחור תנאי שירות - Google Translate API v2 - Google Code
    זה 20.00 $ לכל 1 000 000 תווים. זה לספור תווים לא במילים.

כמו כן אין מגבלת זמן במטמון גוגל תרגום API תוצאות v2. אז אתה לא צריך לשלם שוב ושוב על אותו תרגום. אז החישובים שלך להחמיץ דבר אחד - שאחרי התרגום של חוט 1, vBET כבר משפטים במטמון עבור רכיבי GUI סטטי. כמו כן, על פי התוצאה שלך שהיו לך חוט 9 הודעות עם כמות סיכום של 17 תווים 600 - זה עושה ממוצע 2 כמעט 000 תווים לכל הודעה. זה לא דוגמה נפוצה. ההודעות רבים יש פחות מ 60 תווים (בדיוק כמו ההודעה הקודמת שלך). בדוגמה זו התשובה מאוד יש פחות מ 1300 תווים, וזה בתגובה ארוכה כמו בפורומים רבים. כמובן שאין שום חוק, אבל אני חושב שאתה להפחיד את עצמך למוות על ידי שימוש רק דוגמה אחת, אשר אינו נפוץ מדי בפורומים רבים.

בכל אופן - כמו תמחור תמחור - זה תלוי גוגל איך הם רוצים למכור את השירותים שלהם עד המשתמשים הם ישתמשו בשירותים אלה או לא.

בתשובה לשאלה על חלופי ללא תשלום - כן - vBET4.x כבר תומך לגמרי בחינם מיקרוסופט תרגום API -הוא אינו תומך כל כך הרבה שפות כמו גוגל, אך הוא עדיין 35 שפות. כך לקוחות vBET ניתן ליהנות תרגומים חינם גם לאחר תרגום גוגל API v1 ייסגרו. לפחות כמו ארוך API תרגום של Microsoft חופשית, אבל כאן אנחנו גם מוכנים להתפתח - vBET עכשיו זה מקל על הוספת API תרגום חדש.
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 04-09-11 ב 19:36.

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

מיכאל, תודה על התגובה המפורטת, אני מבין מה אתה מנסה להגיד אבל לצערי הדוגמא שנתתי נפוץ מאוד בפורומים שלי, יש לי הרבה הרבה הרבה יותר.

אני שמח אם אני מנסה השירות בתשלום של גוגל זה מסתדר יקר מדי אני עדיין ba יכולים להציע תרגומים בפורומים שלי

דף 1 של 2 12 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •