Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 12

Thread: vBET 4.4.2 Izdana

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Default vBET 4.4.2 Izdana

Bok

Znam da smo planirali objaviti prvi vBET3.x, ali Google je već dao novi Translation API v2 (platio jedan) pa smo morali usvojiti naše planove za stvarnu situaciju. vBET 3.x imat će te promjene u sljedećem izdanju

Dakle, ovo izdanje dodaje podršku za prevođenje Google API v2. U ovom trenutku podržava 3 prijevod API:
    • Google Translation API V1 (dostupno samo do 1. prosinac 2011)
    • Google Translation API v2 (plaća se jedan)
    • Microsoft Prijevod API (besplatno)

Sada, ako želite koristiti plaćene Google API-ja onda morate skrenuti na Google Prevođenje API v2 ručno odmah (Admin CP-> vBET-> Prevođenje Pružatelji-> Koristi Google API v2. Nakon 1. prosinca ćemo ukloniti tu opciju, budući da Neće biti izbora više.

Budući da ovo izdanje za nove instalacije zadana vBET konfiguracija koristi samo besplatne jezike - tako i one koje podržava Microsoft Translation API. Također prema zadanim postavkama vrijeme predmemorije za život je 90 dana (budući da se Google Translation API v1 ne koristi prema zadanim postavkama nemamo ograničenje predmemorije od 15 dana - još uvijek u opisu parametara nema o ovom ograničenju za korisnike Google Translation API v1). Također je dostupna nova opcija za čišćenje predmemorije - možete reći koje stolove treba očistiti. Hvala vam što želite imati besplatne i plaćene prijevode, možete očistiti predmemoriju za besplatne prijevode i održavati je ažurnom s rastućom kvalitetom. U isto vrijeme nećete uklanjati prijevode koje ste platili, tako da nećete morati plaćati iznova i iznova za isti prijevod To je također zadana vBET konfiguracija - tako da se sada čiste samo tablice za Microsoftove prijevode. Ako i dalje upotrebljavate Google Translation API v1, uključite čišćenje za ostale jezike kako biste poštovali Googleove uvjete pružanja usluge (ograničenje predmemoriranja od 15 dana).

Imajte na umu da novi zadane vrijednosti za stare parametri nemaju utjecaj na forumima za vrijeme ažuriranja (imat ćete svoje stare vrijednosti). Ipak za nove parametre (kao što je koje tablice bi trebao biti očišćen), koju ćemo imati zadane vrijednosti, jer nije imao prethodnih vrijednosti tamo.

Tako je u kratke riječi: ovaj release je spreman da vam besplatno prijevodi i omogućava promjenom konfiguracije za podršku svim 53 jezika.

Novi:
    • Podrška za Google prevođenje API v2
    • Konfiguracija za čišćenje predmemorije (koji jezici treba očistiti)

Promjene:
    • Default vBET konfiguracije spremni za besplatno prevođenje

Nedostaci Ispravljena:

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2010

Sjajno! Ako sam upgrad od VB3 do vb4 koristiti vbet4 će moje predmemorija morati početi iznova?
    Zadnji uredio Snake; 01-09-11 na 22:00.

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by Snake View Post
    Sjajno! Ako sam upgrad od VB3 do vb4 koristiti vbet4 će moje predmemorija morati početi iznova?
    Ne - predmemorija će ostati kao što je to. Samo je ažurirati - ne ponovo (ne deinstalirati i ponovno instalirati - tijekom deinstalirati sve predmemorije su stolovi pao). Imajte na umu da vBET3.x će također podržavati Microsoft Prijevod API i Google Prevođenje API v2 - to je naš glavni prioritet sada Dakle, ne morate ažurirati cijeli vBulletin i sve svoje dodataka samo za to.

Ipak, ako imate dozvolu za vBulletin 4.x Ja osobno mislim da je prilično dobar motor i to je vrijedno za ažuriranje (samo biti spreman za pitanja ), ali nemojte to činiti samo za vBET nove prijevode - dat ćemo vam ga u sljedećem vBET3.x izdanju.

Junior Member
    Registracija
    Kolovoz 2011

Text automatically translated from: Russian to: Croatian
    Translated text
    i kako postaviti forum na vBulletin 3.8.7 Brz ??((( (besplatna inačica)
    Original text

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Bok,
    Molimo Vas da pročitate o vBulletin 3.x odavde VB3 Općenito Rasprave - vBulletin.org Forum, a ako želiš pitati o slobodan inačici naš stvarajući vBet za vBulletin 3.x, otvori novu temu u Besplatna verzija vBET2.3.x

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Gdje mogu dobiti informacije o plaćenoj usluzi Google? Koliko će koštati, i kako ga postaviti preko njih? Zahvaljujući.

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Quote Originally Posted by Taurus View Post
    Gdje mogu dobiti informacije o plaćenoj usluzi Google? Koliko će koštati, i kako ga postaviti preko njih? Zahvaljujući.
    Pogledajte ovdje Plaćeni verzija Google Translate API sada otvoren za poslovanje - Google Translate Blog to može raditi vrlo skupo za forume, oni će naplatiti $ 0.05 po 500 riječi!

Upravo sam uzeo prosjek nit 9 postova, Uključujući sve postbit tekst bilo 3.456 riječi što je jednako 1,76 $!, Tako da prijevod ide na trošak apsolutni sreće!

Je li besplatno API će u potpunosti? postoji alternativa kao AltaVista je bablefish?
    Zadnji uredio Simon Lloyd; 04-09-11 na 18:28. Razlog: Dodano proračun troškova!

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Imajte na umu troškove sam dao gore je samo za jedan prijevod.

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by Simon Lloyd View Post
    Pogledajte ovdje Plaćeni verzija Google Translate API sada otvoren za poslovanje - Google Translate Blog to može raditi vrlo skupo za forume, oni će naplatiti $ 0.05 po 500 riječi!

Upravo sam uzeo prosjek nit 9 postova, Uključujući sve postbit tekst bilo 3.456 riječi što je jednako 1,76 $!, Tako da prijevod ide na trošak apsolutni sreće!

Je li besplatno API će u potpunosti? postoji alternativa kao AltaVista je bablefish?
    Ovdje je detaljno cijene za prevođenje Google API v2: Cijene i Uvjeti pružanja usluge - Google Translate API v2 - Google Code
    To je $ 20,00 po 1 000 000 znakova. To je broj znakova u ne riječima.

Također ne postoji vremensko ograničenje za caching Google prevođenje API v2 rezultate. Dakle, ne morate na plaćeni iznova i iznova za isti prijevod. Dakle, svoje izračune propustiti jednu stvar - da se nakon prevođenja 1. konac, vBET već spremljeno kazne za statičke GUI elemenata. Također u skladu s vašim rezultat ste imali u jednom nit 9 postove sa sažetkom iznosu od 17 znakova 600 - to ga čini prosječno gotovo 2 000 znakova u post. To nije čest primjer. Mnogi postovi imaju manje od 60 znakova (baš kao i prethodni post). Na primjer to vrlo odgovor ima manje od 1300 znakova, a to je dugo odgovor kao i za mnoge foruma. Naravno, ne postoji bilo pravilo, ali mislim da ste sami panika na smrt koristeći samo jedan primjer, što nije previše čest u mnogim forumima.

U svakom slučaju - kao što je cijena cijene - to je na Googleu kako žele prodati svoje usluge i do će korisnici koriste te usluge ili ne.

Odgovarajući na pitanje o slobodnoj alternativa - Da - vBET4.x već podržava potpuno besplatno Microsoft Prijevod API -To ne podržava mnoge jezike kao Google, ali još uvijek 35 jezika. Tako vBET gosti mogu uživati u slobodni prijevodi i nakon Google prijevod API v1 će biti zatvorena. Kako dugo Microsoft prijevod API je besplatno, ali ovdje smo također spremni razvijati - vBET sada olakšava dodavanje nove prijevod API.
    Zadnji uredio vBET; 04-09-11 na 19:36.

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Michael, hvala za detaljne odgovor, ja razumijem ono što pokušavate reći, ali, nažalost, primjer dao sam je vrlo čest u mom forumima, imam puno puno puno više.

Drago mi je da ako ja pokušati Google plaća usluge i to radi iz preskupo I dalje će BA u mogućnosti ponuditi prijevode u mom forumima

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •