חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 8 של 8

אשכול: חובב כאן

אסור
    תאריך
    יולי 2011

Default חובב כאן

היי, אני מעוניין לרכוש vBET. אני מכיר רק עם phpBB ואינם למעשה יש Vbulletin עדיין. הסיבה היחידה שאני ירכוש vBulletin היא vBET. אין דבר כזה בפורומים אחרים יש?

העניין שלי הוא vBET כי אני רוצה ההודעות שלי באנגלית להיות תורגמו לשפות רבות ובמשך ההודעות מתורגם להיות קבוע. זה שלי להבין מה כל כך טוב vBET בהשוואה. האם אני צודק?

הדאגה הגדולה ביותר שלי היא השאלה אם בפורום (וגם בכל השפות) יהיה באינדקס של גוגל ושאר מנועי החיפוש. אני לא מומחה כל זה אבל קראתי בפורום כי מה התוכנית שלך נראית לעשות מפר כמה כללים גוגל, ולכן ייתכנו השפעות מזיקות בטווח הארוך. האם זה כך?

כמו כן, אם אני רוצה לרכוש vBET, אתה חושב newbie די כמוני, לא השתמשה באמת vBulletin (phpBB בלבד) לא יודע הרבה תכנות יוכל לקבל vBulletin פשוט + vBET ולהפעלתו? אני רואה כל כך הרבה שאלות טכניות כי אני לא רוצה להתמודד - אם אני צריך לפתור אותן, אני יכול גם לעזוב מלכתחילה, כי אני יודע שאני לא יוכל לעשות זאת.

כמו כן, אני צריך לקבל vBSEO?

תודה.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

ברגע זה vBET עובד רק על vBulletin.

כן vBET יתרגם את הפוסטים שלך לשפות שונות. גם יעשה יותר. אתם המשתמשים יוכלו לפרסם בכל השפות הנתמכות ותראו את זה כמו בשפה שנבחרה בפועל. כך vBET תומך בקהילה רב לשונית

Google ומנועי חיפוש אחרים ימדדו את הדפים המתורגמים שלך מכיוון שאלה משתמשים בכתובות URL שונות - פשוט בדוק את הפורום שלנו שהוא משתמש ב- vBET אנחנו לא מפרים אף אחד מחוקי גוגל. vBET הוא 100% תואם עם Google TOS - יש לנו אפילו מנקה מטמון אוטומטי כדי cach תוצאות לא יותר מ 15 ימים כפי שגוגל דורשת. אנחנו בסדר ב-100% עבור תנאי השירות של גוגל

ההתקנה של vBET היא קלה ומתוארת היטב בקובץ readme. כמו כן, זה לא דורש שום מיומנות תכנות. פשוט להעלות קבצים בשרת ולייבא קובץ מוצר על ידי vBulletin Admin לוח הבקרה. גם עבור אלה שרוצים אותנו לעשות את ההתקנה אנו מציעים שירות התקנה עבור $30. רוב השאלות הטכניות בפורום שלנו הן על שילוב עם מודים אחרים אשר שובר ארכיטקטורת vBulletin - אלה מודים אשר מתאימים עם ארכיטקטורת vBulletin אינם דורשים כל שילוב עם vBET

אתה לא צריך vBSEO - vBulletin 4.x יש כתובות URL ידידותיות משלו vBET תומך תרגום של אלה

אם יש לך עוד שאלות - אנא פשוט לשאול

אסור
    תאריך
    יולי 2011

היי מיכאל,

תודה על תשובתך. יש לי כמה שאלות המשך:

1) "יש לנו אפילו מנקה מטמון אוטומטית cach התוצאות לא יותר מ 15 ימים כמו גוגל דורש."

האם דפים מתורגמים דפי אמיתי? אני לא בטוח מה "מטמון" פירושו אך כל זה אומר כי לאחר 15 ימים את ההודעות יימחקו? או את כל ההודעות שנכתבו בשפות שונות יהיה שם לנצח באינדקס google לנצח?

2) האם יש מקרים של אנשים באמצעות עבירה vBET ריצה של google מקבל בדף שלהם צמודים או הרייטינג שלהם על ידי גוגל סבל בדרך כלשהי?

תודה
    יונתן

תאריך
    אוקטובר 2009

היי,

מענה על שאלות שלך:

1) לא זה לא אומר שהפוסט יימחק. שים לב: התוכן שלך בטוח. vBET לא יסיר שום תוכן אמיתי. תוצאות התרגום ניתן לאחסן במטמון vBET בטפסים רבים - אנו תומכים במטמון מסד נתונים, מטמון אורח קובץ מלא, מטמון זיכרון. משמעות הדבר היא שתרגומים המגיעים מ- Google של Microsoft מאוחסנים בשרת שלך. תודה כי התרגום הבא הוא הרבה יותר מהר, כי כבר יש לך תוצאות תרגום המאוחסנות בשרת שלך - אתה לא צריך לשאול מחוץ לשרת ולחכות לתוצאות חזרו על ידי הרשת. ו- vBET תומך גם מנקה אוטומטי עבור תוצאות מאוחסנות במטמון זה (תוכן אמיתי - זה שניתן על ידי משתמשים לא משנה באיזו שפה תמיד בטוחה ). לידיעתך, מנקה גם להגדרה במלואה

2) היו לנו מקרים, כאשר משתמשים שבהם נחסמו זמנית על ידי גוגל ולא יכלו לתרגם יותר. אבל בכל פעם זה היה בגלל שהם לא להגדיר מפתח תרגום Google בתצורת vBET. גם בכל פעם לאחר הגדרת זה ושליחת גוגל בחזרה הם היו unblocked והכל הלך בסדר. כמו כן היה מקרה על דפים שאינם כלולים באינדקס - אבל אם אני זוכר נכון, זה היה בעיה עם רובוטים שגויים.txt תוכן שחסם רובוטים. שים לב כי כל ההיסטוריה נושאים אתה יכול למצוא בפורום זה מאוד - הכל כאן. אז אתה יכול לראות את כל התיקים הסגורים ועדיין פתוחים מעתה ומפעם הקודמת. אנו גאים במוצר שלנו ואנו גאים ביכולתנו לעזור ללקוחותינו כאשר מופיעות בעיות

אסור
    תאריך
    יולי 2011

תודה מיכל,

אני מעריך את התגובות שלך. אני באמת רוצה לרכוש את זה ולהשתמש בו אבל אני עדיין צריך כמה שאלות ענה וכמה הבטחות כי אני אהיה ההוצאות על התוכנה ועל vBulletin vBET גם. אם זה לא יסתדר מסיבה זו או אחרת, זה יהיה בזבוז של 300 $ לי!

1) אני לא בטוח איך בדיוק המטמון עובד. האם אני צודק לומר שבכל פוסט שנכתב בשפה, זה מתורגם לשפות אחרות המאוחסנים במטמון בשרת שלי למשך 15 יום. מה קורה לאחר מכן? התרגום מנוקה ו ותרגמו מחדש ואז שוב עוד 15 ימים?

במשך כל הזמן הזה, התוצאות שלי בכל השפות יהיה לחפש על ידי גוגל לנצח? אלה היצירה מטמון ניקוי מטמון ישפיע על התוכן שלי להיות באינדקס של גוגל?

2) האם אני יכול להגביל את מספר תרגומים vBet אני רוצה לתרגם? אני מניח שככל שהתרגום יותר, העומס על השרת?

3) האם אני יכול להשתמש אירוח משותף רגיל על ידי השרת? אירוח משותף רגיל יהיה בסדר או עושה vBet דורשים משאבים נוספים (VPS) של התוכנית לתפקד?

תודה על עזרתך!

תאריך
    אוקטובר 2009

היי,

אין בעיה - פשוט לשאול אם אתה צריך בתשובה לשאלה שלך:
    1) NO - ההודעות לא מתורגמים כאשר נכתבים. הודעות מתורגמים על פי דרישה - כאשר מישהו מגיע עמודים מתורגמים אז לפרסם מתורגם וללכת במטמון. ואם הוא נמצא במטמון לאחר מכן הוא נלקח מהמטמון. אם המטמון הוא הסמיק. אז זה לא מטמון, אז זה יתורגם וללכת במטמון שוב. וכן הלאה

כל הדפים שלך יהיו ניתנים לחיפוש ב- Google. וכן זה ישפיע על התוכן שלך להיות באינדקס - זה יגדל, כי לאחר התקנת vBET Google יהיה אינדקס גם הדפים המתורגמים שלך

2) כן - זה להגדרה במלואה. לכל שפה יש לך התיבה לראות אותו יקבלו תמיכה - אתה פשוט בטל השפות שאתה לא רוצה לתמוך בפורום שלך לשמור את ההגדרות (לוח הבקרה על ידי Admin vBulletin - דף תצורה).

3) אין תשובה 1. הכל תלוי בגודל הפורום. אם יש לך בפורום גדול אז אתה חייב להיות VPS / שרת ייעודי, לא משנה יהיה לך להשתמש vBET או לא. אנחנו החל בשרת משותף. איפה היו לנו 4 פורומים על חשבון אחד (2 אמיתית 2 מבחן). לאחר זמן מה כאשר בפורומים גדל היינו צריכים לזוז. אם הפורום שלך גדלה מ 0then אתה יכול לחסוך קצת כסף בהתחלה ולהתחיל בשרתים משותפים. זאת כאשר יגדלו תצטרך לעבור גם אם אינך משתמש vBET. שרתי משותפים אינם עבור יישומים אשר עשה תנועה רבה מדי. לא משנה זה בפורום או כל דבר אחר.

אם יש לך עוד שאלות - אנא פשוט לשאול

אסור
    תאריך
    יולי 2011

תודה מיכל,

כתבת:
    "לא - ההודעות לא מתורגמים כאשר נכתבות הודעות מתורגמים על פי דרישה -. כאשר מישהו מגיע עמודים מתורגמים אז לפרסם מתורגם וללכת המטמון".

אני לא בטוח שאני מבין את זה. לדוגמה, נניח שאני כותב פוסט באנגלית ואני מיקוד בתקווה שמישהו במדינה דוברי ספרדית כדי לקרוא אותה. אם הודעה אינה שתורגמה לראשונה מיד (או שהם בפעם הראשונה לפחות?), אז איך הוא האדם דוברי ספרדית הולך לדעת כי כתבתי פוסט אם זה רק ב google באנגלית?

לדוגמה, אני יכול לכתוב פוסט באנגלית, "האוכל טעים במסעדה זו". האם זה יתורגם מיד וצמודות כמו "La comida en es בואנו אסטה Restaurante"? אני לא רוצה לחפש אותו באנגלית או יביס את המטרה של מה שאני רוצה לעשות. אני לא רוצה אותו להשתמש באנגלית מוגבלת שלו, אבל להניח שהוא לא יודע אנגלית בכלל מחפש בשפה שלו. האם זה מה vBet עושה או שאני טועה?

תודה.

וגם אתה מתכנן לעשות את זה בפורומים אחרים?

תאריך
    אוקטובר 2009

זה לא יהיה ב-Google רק באנגלית, כי גוגל הוא זוחל בפורום שלך - זה אומר גם גוגל הולכת קישורים המתורגם. אז יש לנו הביקוש תרגום העמוד מתורגם.

זו היא מאוד פשוטה - תוכן יתורגם הפעם הראשונה שמישהו ילך זמן לתרגם את העמוד הראשון. זה לא משנה יהיה זה להיות אדם אמיתי או הרובוט של גוגל. התוכן במטמון. ואחרי מטמון יפוג הוא הסמיק שוב מלא כאשר מישהו מבקש תרגום של משהו שהוא לא במטמון עדיין.

אז כשאתה כותב הודעה שלך באנגלית, אז זה יתורגם על פי דרישה - כאשר מישהו ישאל על התרגום. גוגל לסרוק את הדפים שלך, כך זה יהיה גם לבקש תרגום, כך תקבלו תורגם תוכן דף האינדקס תורגם שלך. אז מי לא יודע אנגלית ימצאו את הדף שלך על ידי חיפוש בשפתו שלו מהר ככל גוגל במדד הדף.

כן אנו מתכננים עשה כלי גנרי יותר אשר יהיה מסוגל לתמוך תרגומים על סביבות אחרות, אבל עדיין יש לנו כמה תכונות אשר אנו רוצים לשלב הראשון לפני שאנחנו פותחים קו חדש של מוצרים. אין כל מועד זה ברגע זה.

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •