I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 8 e 8

Thread: Një amator këtu

Banned
    Antarësuar
    Korrik 2011
    Postime
    4

Default Një amator këtu

Hi, unë jam i interesuar për blerjen vBET. Unë jam vetëm i njohur me phpBB dhe në fakt nuk kanë vbulletin ende. E vetmja arsye unë do të blejë vBulletin është për vBET. Nuk është diçka si kjo për forume të tjera janë atje?

Interesi im në vBET është sepse unë dua postimet e mia në anglisht të përkthyer në shumë gjuhë dhe për postimet e përkthyer të jenë të përhershme. Kjo është kuptuar e mia të asaj që është aq i mirë për vBET krahasuar. Am I right?

Shqetësimi im më i madh është çështja se a forum (dhe të gjitha gjuhët) do të indeksuar nga google dhe makina tjera të kërkimit. Unë nuk jam një ekspert në të gjithë këtë, por kam lexuar se çfarë programi juaj forum duket për të bërë shkel disa prej rregullave të Googles dhe për këtë arsye mund të ketë efekte të dëmshme në afat të gjatë. A është kjo kështu?

Gjithashtu, nëse unë nuk dua për të blerë vBET, a mendoni se një newbie shumë si unë që nuk e ka përdorur me të vërtetë vBulletin (vetëm phpBB) dhe nuk e di programimit shumë do të jetë në gjendje për të marrë një vBulletin thjeshtë + vBET dhe drejtimin? Unë shoh kaq shumë pyetje teknike që nuk duan të kenë të përballen - në qoftë se unë kam për zgjidhjen e tyre, unë mund edhe të lënë nga fillimi, sepse unë e di unë nuk do të jetë në gjendje për ta bërë këtë.

Gjithashtu, nuk kam nevojë për të marrë Muslimanët?

Thanks.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Në këtë moment vBET është duke punuar vetëm në vBulletin.

Nëse keni ndonjë pyetje të tjera - ju lutem vetëm pyesni

Banned
    Antarësuar
    Korrik 2011
    Postime
    4

Hi Michael,

Faleminderit për përgjigjen tuaj. Unë kam disa pyetje pasuese:

1) "Ne edhe kemi pastër automatike cache të cach rezultate jo më vonë se 15 ditë si Google kërkon."

Janë përkthyer faqet e faqet e vërtetë? Unë nuk jam i sigurt "cache", çka do të thotë, por nuk të gjitha të thotë kjo se pas 15 ditësh do të fshihen postimet? Ose do të të gjithë postimet në gjuhë të ndryshme të jenë aty përgjithmonë dhe të indeksuara në google përgjithmonë?

2) A ka pasur raste të njerëzve duke përdorur faull vBET drejtimin e google dhe për të gjetur faqen e tyre unindexed ose ratings e tyre nga Google vuajnë në ndonjë mënyrë?

Thanks
    Jonathan

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi,

Përgjigjur pyetjeve tuaja:

). Lutemi kini parasysh se pastër është plotësisht configurable

Banned
    Antarësuar
    Korrik 2011
    Postime
    4

Thanks Michal,

Unë vlerësoj përgjigjet tuaja. Unë me të vërtetë duan të blejnë këtë dhe e përdorin atë, por unë ende nevojë për disa pyetje përgjigje dhe disa garanci, sepse unë do të të ketë kaluar në software vBulletin dhe gjithashtu vBET. Nëse kjo nuk punojnë jashtë për një arsye apo një tjetër, ajo do të jetë një humbje prej 300 $ për mua!

1) Unë nuk jam i sigurt saktësisht se si funksionon cache. Am I drejtë të them se çdo herë një pas është shkruar në një gjuhë, është përkthyer në gjuhë të tjera dhe të ruajtura në cache në serverin tim për 15 ditë. Çfarë ndodh pas kësaj? Përkthimi është i pastruar dhe rivlerësohen pastaj përsëri për një tjetër 15 ditë?

Gjatë gjithë kësaj kohe, do rezultatet e mia në të gjitha gjuhët jetë e kërkueshme nga google përgjithmonë? Do të këtyre krijimin cache dhe pastrimin e cache të ndikojë në përmbajtjen e mia duke u indeksuar nga google?

2) A mund ta kufizojë numrin e përkthimeve Dua vBet për të përkthyer në? Unë jam duke supozuar se më shumë e përkthimit, aq më shumë ngarkesën në server?

3) A mund të përdor një hosting normal të përbashkët nga serveri? Do një hosting normale të përbashkët të jetë në rregull ose nuk vBet kërkon burime shtesë (VPS) për programin që të funksionojë?

Faleminderit për ndihmën tuaj!

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi,

Nuk ka problem - thjesht pyesni nëse keni nevojë për Duke iu përgjigjur pyetjes suaj:
    1) JO - njoftimet nuk janë përkthyer kur janë shkruar. Postime janë përkthyer në kërkesë - kur dikush vjen në faqen e përkthyer thread pastaj pas është përkthyer dhe të shkojnë në cache. Dhe nëse është në sasi atëherë ajo është marrë nga cache. Nëse cache është flushed. Atëherë ajo nuk është në cache, kështu që do të jenë të përkthyera dhe të shkojnë në cache përsëri. Dhe kështu me radhë

2) Po - kjo është plotësisht configurable. Për çdo gjuhë që ju keni checkbox parë do të jetë mbështeten - ju vetëm gjuhë të zgjidhni ju nuk doni të mbështetur në forum tuaj dhe për të shpëtuar settings (by vBulletin Admin Panel Kontrolli - faqja e konfigurimit).

3) Nuk ka përgjigje 1. Çdo gjë varet nga madhësia e juaj forum. Nëse keni forumin e madhe, atëherë ju duhet të keni VPS / server të dedikuar, pa marrë parasysh se do të përdorni vBET apo jo. Ne u duke filluar më server të përbashkët. Ku kemi pasur 4 forume në një llogari (2 reale dhe 2 test). Pas një kohe kur forume rritur deri ne kishim për të lëvizur. Nëse forum juaj do të rritur nga 0then ju mund të kurseni ca para në fillim dhe të fillojnë në serverat e përbashkët. Megjithatë kur do të rriten ju duhet të shkojë edhe në qoftë se ju nuk e përdorni vBET. Serverat e përbashkët nuk janë për aplikimet që e bëri shumë të trafikut. Pa marrë parasysh se është forum apo ndonjë gjë tjetër.

Nëse keni ndonjë pyetje të tjera - ju lutem vetëm pyesni

Banned
    Antarësuar
    Korrik 2011
    Postime
    4

Thanks Michal,

Ju ka shkruajtur:
    "JO - mesazhet nuk janë përkthyer kur janë shkruar Postime janë përkthyer në kërkesë -. Kur dikush vjen në faqen e përkthyer thread pastaj pas është përkthyer dhe të shkojnë në cache".

Unë nuk jam i sigurt se unë e kuptoj këtë. Për shembull, thonë se unë shkruaj një post në anglisht dhe unë jam i synimeve të dhënësit dikush shpresojmë se në një vend flet spanjisht për të lexuar atë. Nëse pas nuk është përkthyer e parë menjëherë (apo ata janë për herë të parë të paktën?), Atëherë si është personi flet spanjisht do të dinë se kam shkruar se pas nëse është vetëm në Google në anglisht?

Për shembull, unë mund të shkruaj një post në anglisht, "ushqimi është i mirë në këtë restorant". A do të jetë menjëherë të përkthyera dhe të indeksuara si "La comida es bueno en este restaurante"? Unë nuk e doni atë për të kërkuar në anglisht ose që do të humbjen qëllim të asaj që unë dua të bëj. Unë nuk e doni atë për të përdorur anglishten e tij të kufizuar, por supozojmë se ai nuk njeh gjuhën angleze në të gjitha dhe është në kërkim në gjuhën e tij. A është kjo çfarë vBet bën apo unë jam i gabuar?

Thanks.

Dhe jeni duke planifikuar ta bëjnë këtë për të forumeve të tjera?

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Kjo nuk do të jetë në Google vetëm në gjuhën angleze, për shkak se Google është zvarritje forum tuaj - kjo do të thotë Google vlen edhe për lidhje të përkthyer. Pra, ne kemi kërkesa për përkthim dhe faqe merr përkthyer.

Kjo është shumë e thjeshtë - përmbajtja do të përkthehen hera e parë kur dikush do të shkojnë për herë të përkthyer faqen e parë. Nuk ka rëndësi a do të jetë personi i vërtetë apo robot Google. Përmbajtja është kopje e ruajtur. Dhe pas cache skadon ajo është flushed dhe mbushur përsëri kur dikush pyet për përkthimin e diçkaje që nuk është kopje e ruajtur ende.

Pra, kur ju shkruani shkrimin tuaj në anglisht, atëherë ajo do të jenë të përkthyera në kërkesë - kur dikush do të kërkojë për përkthim. Google do të zvarritem faqet tuaja kështu që do të kërkojë për përkthim, kështu që do të përkthyer përmbajtjen dhe indeksi faqen tuaj përkthyer. Pra personi i cili nuk e di gjuhën angleze do të gjeni faqen tuaj duke kerkuar në gjuhën e vet sa më shpejtë të Google do të indeksit faqe.

Po kemi në plan për të bërë mjet më të përgjithshme e cila do të jetë në gjendje për të mbështetur përkthime në mjedise të tjera, por ende kemi disa karakteristika të cilat ne duam të integrohen të parë para se jemi të hapur linjë të re të produktit. Nuk ka ndonjë afat për këtë në këtë moment.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •