Hi, unë jam i interesuar për blerjen vBET. Unë jam vetëm i njohur me phpBB dhe në fakt nuk kanë vbulletin ende. E vetmja arsye unë do të blejë vBulletin është për vBET. Nuk është diçka si kjo për forume të tjera janë atje?
Interesi im në vBET është sepse unë dua postimet e mia në anglisht të përkthyer në shumë gjuhë dhe për postimet e përkthyer të jenë të përhershme. Kjo është kuptuar e mia të asaj që është aq i mirë për vBET krahasuar. Am I right?
Shqetësimi im më i madh është çështja se a forum (dhe të gjitha gjuhët) do të indeksuar nga google dhe makina tjera të kërkimit. Unë nuk jam një ekspert në të gjithë këtë, por kam lexuar se çfarë programi juaj forum duket për të bërë shkel disa prej rregullave të Googles dhe për këtë arsye mund të ketë efekte të dëmshme në afat të gjatë. A është kjo kështu?
Gjithashtu, nëse unë nuk dua për të blerë vBET, a mendoni se një newbie shumë si unë që nuk e ka përdorur me të vërtetë vBulletin (vetëm phpBB) dhe nuk e di programimit shumë do të jetë në gjendje për të marrë një vBulletin thjeshtë + vBET dhe drejtimin? Unë shoh kaq shumë pyetje teknike që nuk duan të kenë të përballen - në qoftë se unë kam për zgjidhjen e tyre, unë mund edhe të lënë nga fillimi, sepse unë e di unë nuk do të jetë në gjendje për ta bërë këtë.
Gjithashtu, nuk kam nevojë për të marrë Muslimanët?
Thanks.