חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 5 של 5

אשכול: הזמן הממוצע לקבלת המוצר לאחר Purhase?

ג'וניור משתמש
    תאריך
    יוני 2011

Default הזמן הממוצע לקבלת המוצר לאחר Purhase?

היי. כמה זמן זה בדרך כלל לוקח לקבל את המוצר הזה? קניתי את שלי דרך ווסטרן יוניון 4 ימים ואני עדיין ממתינה על גישה לדף ההורדה כדי להוריד את המוצר. אני נרגש מאוד על המוצר הזה ואת רוצה לשים את זה כדי להשתמש בהקדם האפשרי. זהו שינוי חובה עבור כל הפורומים.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

זמן ממוצע: INSTANT

כל התשלומים המבוצעים באמצעות Paypal יש רישיון ליישם באופן מיידי (באופן אוטומטי).

אנא זכור כי אתה משלם ווסטרן יוניון ושלח לנו את פרטי התשלום טעות. אתה שולח הנכונה בסוף השבוע אז זה היום הראשון שבו אנחנו יכולים לאשר את התשלום בבנק. ברגע זה אנו נתקלים כמה בעיות עם אחד בפורומים שלנו (forum.simple-nlp.pl). אנו נבדוק את התשלום בבנק לאחר אנו מטפלים בסוגיות הללו. אני מקווה שנצליח לעשות את זה היום. הרישיון שלך ייושמו לאחר תשלום יאושר.

זה מתואר בבירור בדף התשלום:
    כמו כן, אנו מקבלים תשלומים באמצעות Western Union ...

שים לב כי אנו ניצור רישיון בשבילך אחרי שנקבל את הכסף, ולכן משלם באמצעות PayPal מאפשר לך לקבל את הרישיון שלך מיידית.
    זו אינה שאלה מכירה מראש, כי מדובר בתשלום שנעשה כבר. אני מהלך זה חוט בסעיף פתרון בעיות.

PS.
    באמת מצטער אתה צריך לחכות. אני מקווה לפתור את הסוגיה במהירות לבדוק את התשלום בבנק היום
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 27-06-11 ב 13:42.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    יוני 2011

.... רע שלי

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

אין בעיה. לא טיפלתי לעשות את זה אתמול בגלל הכישלון לך שרת, אבל היום הייתי בבנק ולקח העברת ווסטרן יוניון שלך. הרישיון שלך נוצר כבר כמו כן מתנצל על זמן ההמתנה שלך אנו נותנים לך שירות התקנה חינם אשר בדרך כלל עולה 30 $ רק אנא PM אותי פרטים הגישה שלך.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    יוני 2011

Thumbs up

Quote פורסם במקור על ידי vBET View Post
    אין בעיה. לא טיפלתי לעשות את זה אתמול בגלל הכישלון לך שרת, אבל היום הייתי בבנק ולקח העברת ווסטרן יוניון שלך. הרישיון שלך נוצר כבר כמו כן מתנצל על זמן ההמתנה שלך אנו נותנים לך שירות התקנה חינם אשר בדרך כלל עולה 30 $ רק אנא PM אותי פרטים הגישה שלך.
    וואו תודה רבה מדהים שלך!

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •