היי. כמה זמן זה בדרך כלל לוקח לקבל את המוצר הזה? קניתי את שלי דרך ווסטרן יוניון 4 ימים ואני עדיין ממתינה על גישה לדף ההורדה כדי להוריד את המוצר. אני נרגש מאוד על המוצר הזה ואת רוצה לשים את זה כדי להשתמש בהקדם האפשרי. זהו שינוי חובה עבור כל הפורומים.
היי. כמה זמן זה בדרך כלל לוקח לקבל את המוצר הזה? קניתי את שלי דרך ווסטרן יוניון 4 ימים ואני עדיין ממתינה על גישה לדף ההורדה כדי להוריד את המוצר. אני נרגש מאוד על המוצר הזה ואת רוצה לשים את זה כדי להשתמש בהקדם האפשרי. זהו שינוי חובה עבור כל הפורומים.
זמן ממוצע: INSTANT
כל התשלומים המבוצעים באמצעות Paypal יש רישיון ליישם באופן מיידי (באופן אוטומטי).
אנא זכור כי אתה משלם ווסטרן יוניון ושלח לנו את פרטי התשלום טעות. אתה שולח הנכונה בסוף השבוע אז זה היום הראשון שבו אנחנו יכולים לאשר את התשלום בבנק. ברגע זה אנו נתקלים כמה בעיות עם אחד בפורומים שלנו (forum.simple-nlp.pl). אנו נבדוק את התשלום בבנק לאחר אנו מטפלים בסוגיות הללו. אני מקווה שנצליח לעשות את זה היום. הרישיון שלך ייושמו לאחר תשלום יאושר.
זה מתואר בבירור בדף התשלום:
זו אינה שאלה מכירה מראש, כי מדובר בתשלום שנעשה כבר. אני מהלך זה חוט בסעיף פתרון בעיות.כמו כן, אנו מקבלים תשלומים באמצעות Western Union ...
שים לב כי אנו ניצור רישיון בשבילך אחרי שנקבל את הכסף, ולכן משלם באמצעות PayPal מאפשר לך לקבל את הרישיון שלך מיידית.
PS.
באמת מצטער אתה צריך לחכות. אני מקווה לפתור את הסוגיה במהירות לבדוק את התשלום בבנק היום![]()
נערך לאחרונה על ידי vBET; 27-06-11 ב 13:42.
.... רע שלי
אין בעיה. לא טיפלתי לעשות את זה אתמול בגלל הכישלון לך שרת, אבל היום הייתי בבנק ולקח העברת ווסטרן יוניון שלך. הרישיון שלך נוצר כברכמו כן מתנצל על זמן ההמתנה שלך אנו נותנים לך שירות התקנה חינם אשר בדרך כלל עולה 30 $
רק אנא PM אותי פרטים הגישה שלך.