צפה בגרסא המלאה: נפתר התקנת שומר על כישלון!
ניסיתי להתקין את פיירפוקס משתמש. להתקין אפילו לא להתחיל.
עברתי ל-Internet Explorer ו mod מתחיל להתקין.
הוא רץ בר לרוחב החלק העליון של המסך שלי.
ואז בחלק התחתון של חלון הדפדפן, פס כחול מוצק אשר נכתבו על התכווצות מימין לשמאל. אחרי כשעה ו -20 דקות, הבר הפסיק לזוז ולא זז שוב.
שום דבר לא מופיע מותקן בסעיף את התוסף.
אין AdminCP -> vBulletin Options -> vBulletin Options -> vB מתרגם Enterprise באופציות שלי.
אני משתמש ב vBulletin 4.0.4
על 2X Dual Core Xeon 1.60GHZ עם אוטובוס מול 1066MHz לוואי
של 8 GB של RAM
73 GB SCSI 300 10,000 סל"ד דיסק
זהו לוח עסוק מאוד עם יותר מ -1.2 מיליון הודעות וחברי 150K.
בבקשה לייעץ,
kamilkurczak
02-07-10, 16:02
מצטער, אבל אני לא יודע יותר מדי על מה קורה.
כל מה שאתה צריך לעשות הוא תיאר readme.html ב vBET נא לא להעלות את התיקייה.
1. ulpoad את כל הקבצים מהתיקיה להעלות לתיקייה forum_root שלך
2. ללכת admincp -> תוספים ומוצרי ולהוסיף קובץ vBET xml מהתיקייה נא לא להעלות
3. ואינטגרציות המתאים המתואר readme.html את הקובץ
It ran a bar across the top of my screen.
Then at the bottom of the browser window, a solid blue bar started shrinking from right to left. After about an hour and 20 minutes, the bar stopped moving and didn't move again.
איך להפעיל את מתקן? אנא, הדבק כאן כתובת אתר הפורום.
kamilkurczak
03-07-10, 14:29
יש לנו בעיה זו הפעם הראשונה. אולי השרת שלך טעונה מאוד.
לכן, אני מציע פתרונות זו:
ראשית: נסה לבטל את הפורום. עבור admincp -> הגדרות -> אפשרויות -> הפעל vBulletin שלך לסירוגין ובחר לא.
אם הפורום יושבתו, נסה להתקין מחדש vBET (ייבוא קובץ XML)
לאחר המאפשרים הפורום שוב.
אם זה לא עובד.
שנית: אולי סכסוך עם mod אחרים? אתה צריך לבטל אחר אופנות ו vBET להתקין. אחרי זה אתם יכולים להדליק שוב אופנות.
הפורום היה מושבת בפעם הראשונה.
אין לי אופנות אחרות המותקנות על שם כך, ישנם אף להשבית.
הפורום ירד כמעט 1 1 / 2 שעות בעוד להתקין רץ מעולם לא סיים.
מהי מסגרת הזמן שהוא צריך לקחת כדי להתקין את בפורום עם 1,200,000 הודעות?
האם זה לעשות כל דבר כדי מסדי הנתונים או פשוט להחליף את הקבצים בספריה בפורומים?
kamilkurczak
03-07-10, 21:58
שלום,
אני צריך לבדוק מה לא בסדר.
אז, אני צריך לגשת admincp בפורום שלך FTP. נא לשלוח את הגישה לי ראש. אני אנסה לתקן את זה.
אתה רק צריך גישה admincp מוגבל בסעיפים plugins או גישה admin מלאה admincp כולו?
מהי מסגרת הזמן שהוא צריך לקחת כדי להתקין את בפורום עם 1,200,000 הודעות?
אין מסגרת זמן - התקנה פשוט לוקח כמה שניות. ואת מספר ההודעות אין לי מה לעשות, כי התרגומים נעשים כאשר משתמשים ביקורים הדפים שלך תחת קישורים המתורגם. התקנה רק מוסיף plugins, משפטים, תבניות וטבלאות המטמון.
אז בבקשה הוראות בור של כמיל - בואו לבדוק מה קורה שם. כמו כן יש לציין כי ההתקנה מתבצעת באמצעות vBulletin. אז אם אנחנו מאשרים כי הוא שומר נכשל אז כנראה תצטרך לשאול את צוות התמיכה vBulletin - מוצר קובץ vBET נכונה - שגיאה לא קורה. אז אם ההתקנה פשוט לא רוצה לסיים אז כנראה שמשהו לא בסדר עם vBulletin שלך. אבל קודם כל - בבקשה תן לנו לבדוק אותו.
אנא PM אותי גישה admin מלא - אתה יכול להסיר אותו אחרי שנסיים. אני באמת לא יודע האם יהיה צורך, אבל אם הוא יהיה צריך לבדוק משהו ואז זה יהיה הרבה יותר מהר כי לשאול שוב בגלל הרשאות לא enought. כמו כן, נא לשלוח אותו FTP גישה נוכל לוודא קבצים vBET הועלו על השרת.
גם אתה יכול עשה בדיקה פשוטה מנסה לייבא קובץ המוצר mod אחרת רק כדי לבדוק שזה יעבוד.
עדיין ממתינה ההזדמנות להשתמש בתוכנה כדי שאני כבר שילמו עבור. :-(
kamilkurczak
13-07-10, 13:20
ניסיתי להיכנס admicp שלך אבל לא יכולתי. יכול לאשר את הסיסמה שלך?
על פי מידע PM שבו אתה מקבל אותי, אני יכול לומר לך פשוט לא הוראות התקנה שמיטה. אתה לא נטען הקבצים הדרושים למקום הנדרש. רק אנא קרא את הוראות ההתקנה ואת readme.html שמיטה. כמו כן, אנא בור זה הוראות לייבוא קובץ המוצר - כפי שאתה PM לי היה tryig לייבא קבצים טועה (עבור Admin CP).
בבקשה תגיד זה עובד כשאתה הוראות התקנה שמיטה preciselly והראשון להעלות קבצים נדרש מדריך reruired ולאחר מכן לייבא קובץ המוצר. כמו כן יש לזכור תצורה abour כשזה יהיה מוכן.
רק לקבל את אישור ראש הממשלה כי ההתקנה זה בסדר:) מצטער שזה לקח כל כך הרבה זמן, אבל יש לך פתרון המתאים התשובה הראשונה - אלה הוראות התעלמו. חשבנו שאתה fallowed זה ועדיין היו בעיות - זה גרם לנו להסתובב מבולבל, מחפש נושא שאינו באמת קיים;) בעתיד אנא ההתקנה שמיטה / לשדרג את ההוראות וזה ייעשה מיד:)
הגדול הזה, תוכלו ליהנות vBET עכשיו! :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):