PDA

View Full Version: Riješen Instalacija drži nedostatku!

tbl33
02-07-10, 01:27
Pokušao sam instalirati ovaj koristite Firefox. Instalirati ne bi ni početi.

Sam se prebacio na Internet Explorer i mod pokretanje instaliranja.
To vodio bar na vrhu moje ekrana.
Zatim na dnu prozora preglednika, plavi bar počeo smanjuje s desna na lijevo. Nakon otprilike sat i 20 minuta, bar zaustavio se kreće i nije ponovo pomicati.

Ništa pokazuje se kao instalirani u dodatku sekciji.
Nema AdminCP -> vBulletin Opcije -> vBulletin Opcije -> vB Enterprise Prevoditelj u moje mogućnosti.

Ja sam trčanje vBulletin 4.0.4
na 2X dual core Xeon 1.60GHZ sa 1066MHz Front Side Bus i
8 GB RAM-a
73 GB SCSI 300 10000 rpm disk

To je vrlo zauzet ploča s više od 1,2 milijuna radnih mjesta i 150K članova.

Molimo Vas savjetovati,

kamilkurczak
02-07-10, 16:02
Žao nam je, ali ja ne znam previše o tome što se događa.

sve što trebate učiniti je opisano u ReadMe.html u vBET učiniti-ne-upload folder.

1. ulpoad sve datoteke iz mape uploadati na svoj forum_root mapu
2. Idi na admincp -> plugins i proizvoda i dodati vBET XML datoteku iz ne-ne-upload mape
3. odgovarajuće integracije opisano u datoteci ReadMe.html

It ran a bar across the top of my screen.
Then at the bottom of the browser window, a solid blue bar started shrinking from right to left. After about an hour and 20 minutes, the bar stopped moving and didn't move again.

Kako pokrenuti ovaj instalacija? Molimo, zalijepite ovdje URL za vaš forum.

tbl33
03-07-10, 05:26
forums.sawomatang.com

kamilkurczak
03-07-10, 14:29
Mi smo ovo pitanje prvi put. Možda vaš poslužitelj je vrlo naplaćuje.
Dakle, predlažem ovo rješenja:

Prvo: Pokušajte onemogućiti vaš forum. Idi na admincp -> Postavke -> Opcije -> pretvoriti vaše vBulletin i isključivanje i odaberite br.
Ako forum će biti onemogućen, pokušajte ponovno instalirati vBET (uvoz XML datoteke)
Nakon toga bi vaš forum ponovno.

Ako se to ne radi.
Drugo: Možda u sukobu s drugim mod? Te bi trebao onemogućiti drugi modovi i instalaciju vBET. Nakon toga možete uključiti modove opet.

tbl33
03-07-10, 18:20
Forum je onemogućen prvi put.

Nemam druge modove instalirati na bilo tako, da se nitko onemogućiti.

Forum je dolje za skoro 1 1 / 2 sata, a instaliranje je vodio i nikada nije dovršio.

Što je vremenski okvir koji treba poduzeti kako bi instalirali ovo na forum s 1,2 milijuna radnih mjesta?

Da li to učiniti ništa kako bi baza podataka ili samo zamijeniti datoteke u forumima imenik?

kamilkurczak
03-07-10, 21:58
halo,

Moram provjeriti što je pogrešno.
Dakle, trebam pristup forumu admincp i FTP. Molimo pošaljite ovaj pristup mi PM. Pokušat ću to popraviti.

tbl33
03-07-10, 22:14
Da li trebate samo ograničen pristup admincp dodataka dijelove ili cijeli admin pristup na cijeli admincp?

vBET
04-07-10, 23:17
Što je vremenski okvir koji treba poduzeti kako bi instalirali ovo na forum s 1,2 milijuna radnih mjesta?

Nema vremenskog okvira - instalacija traje samo nekoliko sekundi. I broj radnih mjesta nema ništa, jer su prijevodi učinili kada korisnici posjete vaše stranice pod prevedene veze. Instalacija samo dodaje dodataka, fraze, predloške i predmemorija tablice.

Dakle, molimo vas da jelen Kamil upute - neka nam provjeriti što se događa tamo. Također imajte na umu da instalacija se izvršava by vBulletin. Dakle, ako mi potvrdili da ga čuva ako ne onda vjerojatno ćete morati pitati vBulletin tima za podršku - vBET datoteku proizvoda je točna - nije greška se događa. Dakle, ako instalacija jednostavno ne žele završiti onda vjerojatno nešto nije u redu s vašim vBulletin. Ali prvo - javite nam se to provjeriti.

Molimo PM me puni pristup admin - možete je ukloniti nakon što smo završili. Ja stvarno ne znam to će biti potrebno, ali ako on će morati provjeriti nešto onda će biti puno brže pitaj, jer ne enought privilegije. Također molimo Vas da pošaljete ga FTP pristup ćemo biti u mogućnosti kako bi provjerili da vBET datoteke su poslani na vašem poslužitelju.

Također možete je jednostavan test i pokušati uvesti datoteku proizvoda za bilo koji drugi mod pravedan to ček će ga raditi.

tbl33
08-07-10, 01:43
Još uvijek čeka priliku koristiti softver za koji sam već platio. :-(

kamilkurczak
13-07-10, 13:20
Pokušao sam se prijaviti na svoj admicp, ali nisam mogao. Mogu li potvrditi lozinku?

vBET
20-07-10, 15:45
Prema sati info koje mi se mogu reći da jednostavno ne lopatara upute. Niste učitao potrebne datoteke na traženu mjesto. Molimo samo čitati ReadMe.html i neobrađena upute za instalaciju. Također molimo Vas da jelen ove upute za uvoz proizvoda datoteku - kako si mi PM vas je tryig uvesti krivo datoteke (Admin CP).

Molimo Vas da to radi kad jelen upute preciselly i prvi upload potrebne datoteke na reruired imenik, a zatim uvoz proizvoda datoteku. Također imajte na umu abour konfiguracije kada će biti spreman.

vBET
21-07-10, 07:14
Samo se potvrda PM da instalacija je u redu:) Žao mi je što je tako dugo, ali je dobio odgovarajuće rješenje u vrlo prvi odgovor - tih uputa je zanemarena. Mislili smo da ga fallowed i dalje imali problema - koji su nam zbunjena i okreće oko, u potrazi za problem koji zapravo ne postoji;) U budućnosti molimo Vas da jelen instalacije / nadogradnje upute i to će biti učinjeno odmah:)

Velika toga, možete uživati u vBET sada! :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1