מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: נפתר חיפוש מתקדם לא מראה תוצאות

norku
22-03-11, 10:44
שמתי לב רק כאשר אני נכנס על חשבון בדיקה אשר קבע הגרמני המשתמש cp (שפה בפורום ברירת המחדל היא אנגלית) כי אני לא מקבלת את תוצאות החיפוש המתקדמות חזר על כמה מונחים אשר אכן להחזיר תוצאות בשפת ברירת המחדל. אני מנחש שאולי זה קורה גם בשפות אחרות.

זה קורה על חשבון שלי יותר מדי. אני פשוט להשתמש בחיפוש מתקדם כדי לחפש מילה (Bannführer) וקיבלתי תוצאות באמצעות ברירת המחדל בפורום השפה האנגלית. אז החליפו את השפה לגרמנית (על ידי לחיצה על הדגל תחת navbar שלי), ביצע את אותו חיפוש וקיבלתי תוצאות לא במילה אחת. יש לך רעיונות?

norku
22-03-11, 10:54
פשוט לקחת את התרחיש מהמשוואה הלכתי Usercp שלי השתנה שפת ברירת המחדל שלי לגרמנית, ביצע את החיפוש המתקדם אותו שוב אין לי את תוצאות החיפוש. לא טוב אם דוברי שפה זרה לא יכול לחפש בשפה שלהם כמובן.

עריכה: רק ניסה כמה שפות אחרות ואף את דברי אני להיכנס החיפוש גלויים כאשר הדובר שפה זרה קורא את הפורום הם לא חזר לתוצאות חיפוש מתקדם.

kamilkurczak
22-03-11, 11:11
הייתי באתר שלך. בשנת פרטי המשתמש שלי יש לי languege - פולין.
השתמשתי החיפוש המתקדם שלך כדי לחפש מילה - "פורום". ויש לי אתר מלא של התוצאות.

אתה יכול להסביר את זה טוב יותר?

norku
22-03-11, 11:17
מבחינת חלקם עושים עבודה כמו שאתה אומר אבל לעבור הגרמנית לנסות Bannführer ו Stammführer למשל. אין תוצאות. החלף ל נורווגית ולחפש bronse. אין תוצאה אם כי יש לי חוט עם מילה בכותרת כאשר אני רואה את הפורום נורווגית ...?

kamilkurczak
22-03-11, 11:51
אתה צודק!
אני יכול לשחזר את זה בפורום של המבחן שלי אז אני יעברו לתוך סעיף זה באג.

יש כנראה בעיה עם קידוד - אני אבדוק את זה ולתקן בפורום המבחן שלי.
תודה

norku
22-03-11, 11:58
תודה כמיל.

kamilkurczak
22-03-11, 22:35
עדיין עובדים על זה

vBET
04-05-11, 00:52
תיקן ייכלל במהדורה הבאה. שים לב כי ברגע זה אנחנו רק השתנו הנתונים הדרושים (היתה בעיה קידוד) בדיקה על חיפוש חוט. אם אתה מוצא שזה לא עובד עבור מסננים נוספים, בבקשה להודיע לנו את זה.

Quick לתקן - ברגע זה אתה יכול לתקן את זה על ידי הוספת תוסף חדש:
- עבור CP Admin -> תוספים ומוצרים -> מנהל Plugin -> הוספת תוסף חדש
- בחר:

מוצר = vB Enterprise מתרגם
מיקום הוק = search_process_start
כותרת = קריטריוני החיפוש נכון עבור דפים מתורגמים
סדר ביצוע = 5
Plugin PHP קוד:

if ($_REQUEST['language'] && vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset') != 'utf-8') {
$vbulletin->GPC['query'] =& vbet_encodeToSafeUTF8($vbulletin->GPC['query']);
}

תוסף הוא פעיל = כן

- לשמור לבדוק זה עובד

במקרה תמצאו בעיות נוספות באזור זה אנא כתבו נוכל לפתוח מחדש את הנושא לאחר מכן. בפורום הבדיקה שלנו זה עובד טוב:)

norku
06-05-11, 10:19
היי,

בדקו רק את התוסף ולמרבה הצער זה לא עובד. הנה דוגמה:

אם אני עובר לצרפתית, למשל, והזן "Jeunesses Hitlériennes" לתוך החיפוש או החיפוש המתקדם אני מקבל שום תוצאות. עם זאת, אם אני נכנס "נוער היטלר" אז אני מקבל רשימה של תוצאות המכילות "Jeunesses Hitlériennes". זה קורה בין אם התוסף שלך הוא פעיל או לא. זה כמובן לא הדרך משתמש הצרפתי בדרך כלל החיפוש. הוא רוצה לחפש בשפתו כמובן ורוצה לראות את התוצאות חזרו בשפה זו.

kamilkurczak
06-05-11, 19:38
שלום,

הייתי באתר שלך, לבדוק את זה. הכל עובד טוב. אם אתה מנסה לחפש המשפט שלך על ידי חיפוש מתקדם לא תורגם - אין תוצאות מדי.

ניסיתי למצוא מילה Führerschnur על השפות באתר שלך והיה לי תוצאות עבור כל השפות, אז הבעיה נפתרה.

אתה יכול לבטל vBET ולנסות למצוא במשפט שלך שוב - עדיין אין תוצאות אז זה לא באג vBET.

:)

norku
07-05-11, 22:18
היי,

לא, אתה לא מחפש נכון. "Führerschnur" מופיע רק בתוצאות החיפוש כי זה לא תמיד מתורגם על ידי גוגל כלומר המונח "Führerschnur" מופיע על הגירסה היפנית של הפורום שלי, הצרפתים, הרוסים וכו 'וכו' בגלל זה הוא חזר על חיפוש. אתה צריך לחפש מונח מתורגם - משהו שאתה יכול לראות בפורום בעת מעבר לשפה אחרת.

נסה את החיפוש כפי שתיארתי בפוסט # 9 לעיל ... תראה למה אני מתכוון.

norku
14-05-11, 12:58
כל החדשות על בחורים זה?

norku
17-05-11, 09:25
מתנגשות זו שוב את החוט מסומן עדיין כ 'לפתור', למרות הבעיה לא נפתרה.

vBET
17-05-11, 11:51
היי. כמיל סליחה צריך להחמיץ את התגובה שלך. לידיעתך, הבאג היה קידוד ולכן אין תוצאות בכלל דפי טופס המתורגם. זו תוקנה ולכן הנושא נחשב לפתרון.

אודות תוצאות חיפוש - vBET אינם תומכים ב תרגום הרגע הזה עבור ביטוי החיפוש. נא לפתוח אשכול חדש בבקשה עם תכונה זו:)

norku
18-05-11, 09:58
תעשה מיכל. תודה.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1