מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: להסביר אזהרה Google דוא"ל: Googlebot מצא מספר גבוה במיוחד של כתובות אתרים באתר שלך

mario06
16-01-11, 10:17
אזהרה Google דוא"ל: Googlebot מצא מספר גבוה במיוחד של כתובות אתרים באתר שלך

קיבלתי את האימייל הזה (אזהרה) של גוגל Webmaster Tools

שימו לב כי אין לי vBSEO מותקן.

אני רוצה לתקן את הבעיה הזו לפני google מוריד את דירוג הדף שלי או אוסרת עלי לחלוטין, הכנסות AdSense שלי ירדה כבר בחצי ואת בוטים Google תקפו מילולית את האתר שלי.

זהו המקרה השני של בעיה כזאת עם vBET המתואר כאן: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/1076-warning-google.html

שלחתי מייל לכל מנהלי vBET ב PM כמבוקש, אני לא יכול בפומבי לפרסם את הדוא"ל כפי שאתם צריכים לדעת כי זה נוגד את תנאי שירות גוגל לחוקים המקומיים שלי פרטיות כמו זה יהיה איסור בטוח לחשבון גוגל אדסנס שלי אז אל לא לשאול.

אני צריך לתקן מיידית את הבעיה ללא דיחוי נוסף, זה 3 ימים כי אני כבר מדבר על זה בקישור לעיל.

דרישת שלום

yahoooh
16-01-11, 17:32
אני חושב שהסיבה שתפעיל את כל 52 השפות
אני מרגיש שאם VBE להפוך את requst שפות כמו ajax ידי langages לחץ ורזה להביא את הקישורים מופעלת עבור שפות אחרות עשוי לעזור על זה

tavenger5
16-01-11, 17:39
אני מקבל את האזהרה אותה יש לי רק 12 שפות מופעלת

vBET
16-01-11, 20:03
אני חושב שהסיבה שתפעיל את כל 52 השפות
אני מרגיש שאם VBE להפוך את requst שפות כמו ajax ידי langages לחץ ורזה להביא את הקישורים מופעלת עבור שפות אחרות עשוי לעזור על זה

לא זו לא הסיבה. הרבה שלנו בפורומים אחרים כללו בכל השפות וזה בסדר. אז אתה יכול להשתמש בשפות רבות ככל שתוכל. הבעיה היא במקום אחר, ברגע זה אנו יודעים 2 סיבות שונות לכך.

עריכה:
עכשיו אנחנו יודעים עוד סיבות:) אז בבקשה לפתוח אשכול משלך לתת לנו את הדואר שלך מ-Google:)

vBET
16-01-11, 20:05
אני מקבל את האזהרה אותה יש לי רק 12 שפות מופעלת

היי - נא ליצור חוט חדש על isue שלך עם הדוא"ל שלך. יש לך lniks שונה ואנחנו קאו 2 סיבות לבעיה זו. כדי לסייע עלינו לדעת במקרה שלך. אז בבקשה לפתוח נושא חדש על זה נעזור לך:)

vBET
16-01-11, 20:06
mario06 - אני רק במהלך בדיקת הקישורים. אני אתן לך תשובה בתוך זמן קצר:)

לידיעתך, כפי שתיארנו קודם - הצוות שלנו זמין להתחיל לעבוד על נושא חדש כאשר מנה מגיעה בצורה של חוט חדש על הנושא. אחרת אנחנו לא יכולים לנהל את זה ואנחנו להודיע ללקוח שלנו שהוא צריך לפתוח אשכול חדש משלו בנושא שלו. בדיוק כמו שעשית כרגע, ועכשיו אנו יכולים לעזור לך:)

vBET
16-01-11, 20:38
היי:)

אחת הסיבות (יהיו אחרים - עוד במהלך החקירה) של הבעיה היה לך מותר דפי האינדקס כגון דפים חבר. אלה אינם רלוונטיים לדפים חבר ביותר הם 99% אותו הדבר - רק שונה על ידי המשתמש חבר. אז כשזה תורגם בנוסף עשית 52 פעמים יותר דפים כאלה אשר כמעט זהה (דפי תוכן זהה לאחר התרגום ייתן התוכן המתורגם זהה). אנחנו רשמית לייעץ לחסום עמודים רלוונטיים על ידי robot.txt - כאן תוכלו למצוא איך לעשות את זה: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html # post1178

שים לב זו יהפכו את הדפים הללו נעלמים מדד גוגל הטופס הזה הוא טוב עבור SEO שלך מאז גוגל יראה רק מדד הדפים הרלוונטיים עם תוכן רלוונטי.

כמו כן, כפי שאני רואה ביצעת שינויים מאז גוגל שנוצר דוא"ל זו, כי כפי שאני רואה אתה חסום דפי חבר לאורחים. זה גם פותר את החלק הזה של הבעיה. ובכל זאת, אם אתה רוצה לראות דפי אורח חבר, אבל גוגל לא אינדקס את זה - פשוט להשתמש בקובץ robots.txt בשביל זה:)

אני רואה שיש גם קישורים ארכיון האשכולות אשר - אני הולך לנתח את זה עכשיו:)

vBET
16-01-11, 21:22
היי שוב:)

אני חושב שאני יודע מה יכולה להיות סיבה אחרת - כמו שאני מחפש על קישורים דגלים אין קישור = ללא שפה בכלל ... בבקשה תגיד מה בפורום ברירת המחדל שפה - עבור קישור זה השפה צריכה להיות בלי שפה = כי עכשיו יש לך כל דף משוכפל של Google. פעם עבור כתובת נורמלית בפעם השנייה עם YOUR_DEFAULT_LANGUAGE = שפה.

כמו כן בבקשה תגיד לא שינית את התבנית שלנו בשם vbenterprisetranslator_flag? אנחנו צריכים לדעת זה באג vBET או שינוי שנוצר על ידי הלקוח.

הסיבה שאני חושב יכול להיות גם (לא יכול לבדוק את זה עכשיו אבל כבר יש לנו משימה TODO אשר יאפשר לבדוק את זה בעתיד), כי אתה פשוט ניקה המטמון והייתה בעיה עם החיבור של Google - בכך דפי מקרה ליצור ללא תוכן ( כי התרגום לא מתקבלים), פשוטו כמשמעו התוכן הוא זהה עבור כל תרגום. אבל דברים כאלה קורים אם הן זמניות, אם אתה לא נחסם על ידי גוגל אלה נעלם עצמה - אלה הן סוגיות בין שלך ו-Google שרת vBET יכול לעשות כלום עם זה. אני לא אומר שזו הסיבה. אני חושב שזה יכול להיות. כאשר אני מסתכל עכשיו על קישורים ניתנה על ידי גוגל אני לא רואה שום בעיה המתוארת בכלל. אז זה יכול להיות זה.

ובכל זאת - אנא לענות על שאלות לגבי שפת ברירת המחדל ואת התבנית.

אני רואה שיש עוד דבר אחד - דפים מתורגמים שלך בארכיון עבור subforums לא עובדים ולתת תוצאות ריקה. דפי ראשי ופוסט הם בסדר. עבור דפי ארכיון תת יש שגיאה. זה גם עושה הרבה קישורים הולך באותו תוכן - התוכן ריק זה גם יכול להיות הסיבה Google כתב לך את זה. בבקשה תגיד איזו גירסה של vB אתה משתמש? נתמכות 3.8 או נמוך יותר - עד כמה שאני זוכר דבר כזה קורה ב 3.6 בגלל באג vB. אם היא לא נתמכת גירסת באג vB - אני אמצא חוט על זה אני ממליץ בחום לכתוב vB צוות על פתרון הבאג הזה. למרבה הצער, אני מצפה שהם לא יעשו זאת מאחר שאינה נתמכת בגרסה יותר. אבל - תחילה בבקשה לדעת איזו גירסה אתה משתמש, אז אני לא המותניים מילים יותר את הזמן שלך על ספקולציות;)

vBET
16-01-11, 21:39
היי שוב ושוב:)

הפעם בדקתי חוט להראות שלך קישורים ואני רואה פה 2 דברים
1. אף אחד לא אשם - כפי שראיתי כמה קישורים אלה (לא כולם רואים מספר 2) כל הנושאים האלה היה מאוד קצר לאחר משפט אחד בלבד בו. אז כל אלה היו דומים מאוד כברירת מחדל - 99% תוכן היה הפריסה. זה לא קשור vBET - זה רק את התוכן של הנושאים שלך. vBET רק מתרגם את זה כך זה באמת דפים דומים יותר לאלה, אבל אם אתה לא להשבית vBET דפים מתורגמים עדיין יהיו דומים זה לזה, אם יש לך רק משפט אחד לפרסם רק חוט. אז אין לנו מה לעשות כאן.
2. אולי אתה הורג את עצמך בפורום שלך על ידי הגבלת מספר ההודעות לראות על ידי האורחים. עכשיו כל הדפים לי יש תוכן זהה עם לתקשר שאני צריכה לרשום. זכור כי Google הוא מחפש את הדף שלך כאורח - כך שאם mod הגבלת שלך הוא טיפש זה יהרוג את הפורום, כי גוגל יראה אותו תוכן בכל מקום ואמר לו לרשום;) אנא ודא כי הגבלת mod הוא חכם מספיק או לנטרל אותו.

mario06
17-01-11, 09:19
היי שוב ושוב:)

הפעם בדקתי חוט להראות שלך קישורים ואני רואה פה 2 דברים
1. אף אחד לא אשם - כפי שראיתי כמה קישורים אלה (לא כולם רואים מספר 2) כל הנושאים האלה היה מאוד קצר לאחר משפט אחד בלבד בו. אז כל אלה היו דומים מאוד כברירת מחדל - 99% תוכן היה הפריסה. זה לא קשור vBET - זה רק את התוכן של הנושאים שלך. vBET רק מתרגם את זה כך זה באמת דפים דומים יותר לאלה, אבל אם אתה לא להשבית vBET דפים מתורגמים עדיין יהיו דומים זה לזה, אם יש לך רק משפט אחד לפרסם רק חוט. אז אין לנו מה לעשות כאן.
2. אולי אתה הורג את עצמך בפורום שלך על ידי הגבלת מספר ההודעות לראות על ידי האורחים. עכשיו כל הדפים לי יש תוכן זהה עם לתקשר שאני צריכה לרשום. זכור כי Google הוא מחפש את הדף שלך כאורח - כך שאם mod הגבלת שלך הוא טיפש זה יהרוג את הפורום, כי גוגל יראה אותו תוכן בכל מקום ואמר לו לרשום;) אנא ודא כי הגבלת mod הוא חכם מספיק או לנטרל אותו.

1. זהו פורום האיטלקי, תוכן ההודעות הוא הממוצע הזה אין שום קשר עם מה שאמרת.

2. אני לא הורג את הפורום כי mod בבקשה להירשם לאחר 3 ביקורים (אחד אופנות מותקן הפופולרי ביותר) אין שום קשר עם בוטים כפי שהם עוברים, אפילו ילדים יודעים כי יתר על כן אני משתמש vBET מאז הגרסה החינמית יצא (בערך שנה!?) ושום דבר לא השתנה או התווסף מאז.

הבעיה היא כי בפורום שלי נחשב פורום בינוני עם 368,000 הנושאים, כאשר גוגל ושולח אותו בוטים באתר שלי הם למעשה לראות 368.000 הנושאים אלא על www.google.52languages שהם רואים 1.540,000 הנושאים באינדקס שגרם בוט google לתקוף את האתר שלי מנסה למצוא היכן הם נמצאים. מטמון שלי היה להגדיר חמישה ימים עם כל השפות להיות במטמון אבל עכשיו (בדיקה) יש לי להגדיר את זה 2 ימים עם 4 שפות במטמון להיות, בשלב זה אני יכול לאשר כי הבעיה היא vBET כי עכשיו אני עד 766,000 הנושאים באינדקס ואת בוטים Google הפסיקו לתקוף את האתר שלי.

דוגמה: האתר שלך 5578 האשכולות יעיל אבל גוגל רואה 334,000 הנושאים באינדקס, אתה מבין איפה הבעיה?

בלי להעליב אתה חייב לברר מה קורה עם google ולמצוא פתרון לבעיה כי גוגל גילתה את השפות 52x הוא מזויף | קישורים לאינדקס לשכפל כלומר קישורים מתורגם לא קיים פיזית ואני לא יכול לטעון כי מאז זה נכון, זה במטמון על השרתים שלנו, זה כמו רמאות.

בפורומים קטנים הם לא משלמים הרבה תשומת לב אבל על בינוני | פורומים גדול זה לא עובר באין רואים.

אתה צריך להתחיל להשקיע בפרמטר השפה ל-URL ('כתובת? שפה = en') זה מה מפעילה בוטים גוגל כדי לוודא אתרים מופעל vBET. יש לך vBSEO (אני לא) מה שאומר שאתה משתמש פרמטר שפה אחרת אשר כרגע הוא עובר את תשומת גוגל.

הרבה משתמשים vBET אחרים שיש את אותה בעיה אז זה לא צירוף מקרים!

PS. מרכז העזרה של Google הצהרת: באופן כללי, הודעה זו מוצגת כאשר אנו מגלים מספר גבוה יחסית של כתובות URL עבור האתר שלך.

דרישת שלום

vBET
17-01-11, 17:45
1. נא להפעיל את הדגל האיטלקי בפורום שלך (אני לא מוצא את זה) - עכשיו משתמשים ששינו את השפה אינם מסוגלים להחזיר את השפה המקורית. כפי שכתבתי התוכן של הנושאים שבהם הייתי מסוגל לראות לפני ראיתי שאני צריך לרשום רק משפט אחד בכל המקרים. זה מה זה לא אישי אני מניח האורך הממוצע כפי תוכן. שוב זה הופך דפים דומה מאוד מאז ההבדל בין הנושאים קצר הוא רק משפט אחד - השאר פריסת אשר זהה. אני לא יודע איך אתה כל כך בטוח כי יש לו ולא כלום עם המקרה הזה. אם אתה יודע משהו על מה שאנחנו לא בבקשה לשתף אותו כך נוכל לעזור לך מהר יותר. אתה יודע למה דוא"ל זו נשלחה?

2. אני לא יודע מה הקשר תוכנית בית ספר לילדים במדינה שלך, אבל אני מקווה שזה יהיה מאוד שימושי עבור אותם לדעת בבקשה להירשם mod לאחר 3 ביקורים אין שום קשר עם בוטים כפי שהם עוברים.
בבקשה להתמקד בנושא. וגם לתת מענה נדרש - לא ידעתי מה mod אתה משתמש ואני אפילו לא שואל כי זה לא חשוב לי - חשוב היה זה אתחול בטוח. אם אתה בטוח 100% שזה בטוח אז נהדר. למקרה שיש לך ספקות אתה יכול לראות כיצד גוגל רואה את הפורום ב-Webmaster Tools.

לידיעתך, מגפיים גוגל לא תוקפים אתרים - Google לא לפגוע באתרים. אנחנו עצה להשתמש מטמון לתקופה מותר כבר, כי זה טוב יותר עבור ביצועים. גם אם אתה מרגיש שזה בטוח שהסיבה היחידה היא כמה התרגום בדף שלך - אל תהסס להשבית כמה מאותם ולאפשר את זה שוב אחד אחד מעת לעת. ובכל זאת בבקשה לשקול כי הרישיון שלך זה פעיל למשך 6 חודשים, יש לך דוא"ל זה עכשיו. קשה להאמין כי במשך 6 חודשים גוגל לא ראיתי את הקישורים - למעשה רבים מאלה יש לך כבר באינדקס. אז אני לא בטוח שזו הסיבה דוא"ל אשר לך. גם אם מדובר בבקשה לשקול את כל המידע שניתן לך לאחר לנתח של קישורים אלה.

אני לא יודע למה אתה מתכוון הנושאים יעיל.

כמו כן יש לציין כי אנו פועלים בנושא זה - יש לך תוצאות לנתח שלנו. ובבקשה לקיים עם לדעת מה גוגל רואה - כי אתה הוא זה הרואה כי גוגל מוצא את זה לא נכון. יש לנו הרבה פורומים אשר אין לי שום בעיה עם גוגל יש כל השפות מופעלת. וזה לא נכון כי התוכן אינו קיים פיזית, בבקשה אל תספרי מה אנחנו יכולים לטעון כי משהו ... תוכן קיים עבור כל מי שמבקר אותו והוא פיזית קיימת במסד הנתונים במטמון המקורי והן בצורת המתורגם. זו לא הגרלה העולמות - זה תרגום זה לא יכול לקרות אם התוכן לא קיים. ודבר מרמה כאן - נא לקרוא TOS גוגל - זה גוגל שטוען התרגום שניתן במטמון עבור מקסימום 15 ימים. זה הכול בסדר עם גוגל במקרה של תרגומים עמוד אוטומטיים - היא Google מי עשה את זה התרגום:)

גם הלקוח לא יכול לדעת כי כל תוכן אשר מוזרמים אליו הוא מקובץ סטטי או לא. למעשה ימים זה כמעט שום דבר לא סטטי עכשיו. בשנת vBulletin אין מכושים מבט מבנה HTML סטטי - הכל על בסיס נתונים ממסד נתונים (שפות, תבניות, סגנונות). אין לי מושג מה הידע שלך על ארכיטקטורת שרת לקוח עם לקוח רזה, אבל שים לב כי אם קיים תוכן התגובות הקישור. מגלה כי גוגל מרגיש את זה רמאות כי זה לא קיים שום קשר עם המציאות.

כמו כן שים לב כי ניתן להשתמש בכל רגע קישורים vBET SEO יש / en / במקום שפה = - תצורה זה רק תלוי בך vBET תומך בה ללא vBSEO.

אודות לב אשר נתן לך - כפי שכתבתי אם יש לך גילה את הסיבה האמיתית לבעיה שלך אז יש לך פתרון. ובכל זאת בבקשה לשקול שזה כמה התשובה הגנרית אפילו בלי לבדוק מה קורה. אני לא הייתי סומך על זה:
1 - יש לך סכום דומה של קישורים לשנה וחצי.
2 - מייל גוגל עצמה אומרת:
"Googlebot יכול להיות שלא לצורך זחילה מספר רב של כתובות ברורים המצביעים על תוכן זהה או דומה, או חלקים זחילה של האתר כי אינם מיועדים לסריקה של Googlebot."

אז שוב בבקשה לשקול עצות שלנו ולנתח תוצאה. אם אתה מרגיש שזה רק עניין של מספר תרגומים בו אתה מופעלת - אז אתה יודע את הפתרון.

האם אתם עדיין זקוקים לעזרה שלנו / לייעץ בנושא זה?

mario06
17-01-11, 18:46
הדבר היחיד היה כבוי היה השפה האיטלקית (הפעלתי אותו) שכן הוא דובר את השפה בפורומים אני לא חושב שזה משנה בכל מקרה הייתי טוב מאז לפני שנה אז מה חדש עכשיו?

הנה דוגמה (האתר שלך) של מה שאני מתכוון כשאני אומר ההודעות באינדקס יעיל.

לפני vBET (פורום יעיל באינדקס stats):
http://img203.imageshack.us/img203/275/5582.jpg

לאחר vBET (לא יעיל בפורום באינדקס stats):
http://img266.imageshack.us/img266/8489/3330001.jpg

מה שאני מנסה לומר הוא כי שנכתבו בשפה 52x מתורגם כעת נשקלת הודעות כפולות על ידי גוגל. דואר אלקטרוני הוא מסביר עצמית

במילים שלי כשאני אומר התקף בוט אני מתכוון כאשר יש לך 300 בוטים Google בכבדות זחילה אתר האינטרנט שלך באותו זמן אכילה לקרוע על רוחב הפס שלכם, זיכרון RAM ו CPU וגורם דוכני בפורום. והם כתבו במכתב שלהם מתחת באופן מקצועי יותר, אך המשמעות היא זהה.

אימייל הרשמי של Google:
Googlebot נתקל בבעיות בעת זחילה http://mysite.com/ האתר שלך.
Googlebot נתקל במספר גדול מאוד של קישורים באתר שלך. זה עשוי להצביע על בעיה במבנה כתובת האתר שלך. Googlebot יכול להיות שלא לצורך זחילה מספר רב של כתובות ברורים המצביעים על תוכן זהה או דומה, או חלקים זחילה של האתר כי אינם מיועדים לסריקה של Googlebot. כתוצאה מכך Googlebot עלול לצרוך רוחב פס גדול יותר מהנדרש, או ייתכן שלא תוכל מדד לחלוטין את כל התוכן באתר שלך.

האם קראת מה עם צוות התמיכה של גוגל כתב לי? -> באופן כללי, הודעה זו מוצגת כאשר אנו מגלים מספר גבוה יחסית של כתובות URL עבור האתר שלך.

כתבת הכל ולא כלום כי אני לא מבין את האנגלית שלך, רק תן לי לתקן בצעדים פשוטים כמו;
1. האם זה
2. האם זה
3. וזה
וכו '

דרישת שלום

mario06
19-01-11, 06:03
עדיין מחכה לתרופה.

דרישת שלום

vBET
20-01-11, 19:36
הדבר היחיד היה כבוי היה השפה האיטלקית (הפעלתי אותו) שכן הוא דובר את השפה בפורומים אני לא חושב שזה משנה בכל מקרה הייתי טוב מאז לפני שנה אז מה חדש עכשיו?

זה רק עצה הצוות שלנו כי בלי זה דגל המשתמשים אינם מסוגלים להחזיר את השפה המקורית כאשר הם לוחצים על דגל כלשהו. אז זה חכם לשמור דגל עבור שפת ברירת המחדל שלך:)

הנה דוגמה (האתר שלך) של מה שאני מתכוון כשאני אומר ההודעות באינדקס יעיל.

לפני vBET (פורום יעיל באינדקס stats):
http://img203.imageshack.us/img203/275/5582.jpg

לאחר vBET (לא יעיל בפורום באינדקס stats):
http://img266.imageshack.us/img266/8489/3330001.jpg

מה שאני מנסה לומר הוא כי שנכתבו בשפה 52x מתורגם כעת נשקלת הודעות כפולות על ידי גוגל. דואר אלקטרוני הוא מסביר עצמית

זה לא נכון. יש לך בעיות עם הפורום. שברת ארכיון - ורוב הקישורים יש לך מ-Google בדוא"ל עומדים בארכיון. אתה התעלמה לחלוטין התמיכה שלנו - לא לענות על שאלות לגבי הגירסה הזמן אומר מה שאתה חושב ומה לא נכון. אם אתה רוצה לפתור את הבעיה בבקשה רמזים שמיטה שלנו תמיכה. שאלנו אותך לגבי הגרסה שלך BB כי יש לך ארכיון שבור. האם זה נתמך 3.8 או גרסה כלשהי לא נתמך? אנו יודעים כי הארכיון מקולקל ב 3.6 בגלל באג vBulletin. זה נותן לך אלפי קישורים לא עובד - ויש לך מדוא"ל בנושא קישורים נכון. במקום להקשיב התמיכה שלנו ולשתף פעולה אתה כל הזמן אומר כמה הרעיון מגוחך, ואתה חושב שזה חשוב לשים את זה באדום.
מה המטרה שלך כאן? אתה רוצה התמיכה שלנו כדי לפתור את הבעיה שלך או שאתה סתם מנסה להפחיד אחרים? כי אם רוצים לפתור בעיה זו בבקשה לשתף פעולה עם התמיכה שלנו.

גם על התמונה אשר נתן לך - זה מוטעה שלך. גוגל לא אכפת מספר ההודעות שמוצג על ידי הפורום. וזה לא יכול לדאוג בקשר לזה. זה בגלל אינדקסים Google את כל הדפים אשר אינם חסומים! בפורום יש לך דפים חבר, קבוצות, אולי ביצות, אלבומים וכן הלאה ... וכן הלאה ... כמו כן הפורום יכול להיות הרבה תוספים אחרים אשר יוצר עמודים נוספים (כמו ארקייד).
אז בבקשה להבין: אתה טועה. גוגל לא רואה את התוכן המתורגם כמו שכפול. יש לך בעיה עם פורום משלך גילינו תחומי סיבה אפשרית. אז בבקשה - שמיטה ההוראות שלנו / שאלות. אחרת זה יכול להיות מסומן לפתור כמו מאז אתה נראה לא מעוניין להיות עם התמיכה שלנו רק רוצה לחזור על מה שאתה חושב שלא בצדק - אנחנו כבר לקרוא את זה - אין כל צורך לחזור על זה שוב. זה לא נכון. נא להתמקד בפתרון הבעיה אם אתה רוצה שזה יהיה לפתור. בבקשה לענות על השאלה ולשמור על תשומת לב הארכיון שלך.

אימייל הרשמי של Google:
Googlebot נתקל בבעיות בעת זחילה http://mysite.com/ האתר שלך.
Googlebot נתקל במספר גדול מאוד של קישורים באתר שלך. זה עשוי להצביע על בעיה במבנה כתובת האתר שלך. Googlebot יכול להיות שלא לצורך זחילה מספר רב של כתובות ברורים המצביעים על תוכן זהה או דומה, או חלקים זחילה של האתר כי אינם מיועדים לסריקה של Googlebot. כתוצאה מכך Googlebot עלול לצרוך רוחב פס גדול יותר מהנדרש, או ייתכן שלא תוכל מדד לחלוטין את כל התוכן באתר שלך.

בדיוק! יש לך מבנה שגוי! יש לך תוכן טועה! וכתבנו לך את זה בהתחלה מאוד - יש לך התרסק ארכיון איפה אלפי קישורים לא עובד! אז בבקשה להתחיל להשתמש התמיכה שלנו אשר שביקשת במקום לנסות להפחיד את המשתמשים שלנו. מה אתה מצפה מאיתנו כאשר אתה מבקש תמיכה להתעלם ממנו?

כתבת הכל ולא כלום כי אני לא מבין את האנגלית שלך, רק תן לי לתקן בצעדים פשוטים כמו;
1. האם זה
2. האם זה
3. וזה
וכו '

דרישת שלום

הנה לך מידע מדויק, כי אתה צריך לחסום דפים חבר איך לעשות את זה:

הנה לך מידע הארכיון שלך התרסק, שאלה לגבי הגירסה של vBulletin ומה לעשות אם היא אינה נתמכת בגרסה:

זוהי הוראה מדויקת מאוד - בבקשה לדעת איזו גירסה של רכב אתה משתמש.

והנה יש לך מידע שאתה לבלוט לא צריכה לעשות כלום עם הודעות אשר קצר מאוד (רק 1 משפט) כי זה הנושא של תוכן לא של vBET. כאשר תוכן יקבל יותר (שהמשתמשים יקבלו תגובות) אלה דפי תוכן שלא יהיה דומה יותר:

אז:
1. שמור את דפי חבר שלך חסם בדרך כמו שעשית את זה לאחרונה (רק עבור משתמשים רשומים), או על ידי robots.txt כמו זה המתואר כאן: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance . html # post1178
2. בדוק ב-Webmaster Tools שלך עושה "3 ביקורים אורח" mod גוגל לחסוך - לבדוק כיצד גוגל רואה את הפורום על ידי מתן כתובת האתר חוט כלשהו. בדוק כמה פעמים (לא יכול להגיד האם Google תשתמש IP זהה לבדיקה כל אחד). בדרך זו תוכלו להיות בטוחים באמת mod היא לחסוך לרובוטים.
3. שברת ארכיון - בבקשה לדעת איזו גירסה של רכב אתה משתמש?
4. עבור האשכולות קצר אתה יכול פשוט לתת כמה תשובות שם עוד (שונה כמובן) או פשוט להשאיר אותו כפי שהוא מקווה שאנשים יענו אותם הנושאים.

PS.
נא לקחת את התנצלותי על התשובה המאוחרת. הייתי המשלחת כמיל נאמר לעזוב את הבעיה בשבילי. אז שוב סליחה:)

pepito69
20-01-11, 22:50
שלום,
אני חייב לומר כי מיכל נכון, היה לי את האזהרה אותו מ-Google ואת זה קל לפתור אם אתה מסתכל על מה כתובות הן הגורם לבעיה. בדוגמה שלי, היה לי הרבה תוכן משוכפל כי vbet הבלעה: & שפה = en, ב-URL הצרפתית. אם אתה הולך פרמטרים ב-Webmaster Tools אתה יכול לפתור את זה למעט פרמטר זה. וגם להסתכל על הקובץ רובוטים. יש לי גם לאסור בקבצים רובוטים ארכיון, לא צריך את זה. יש הרבה עבודה לעשות עם robots.txt אם אתה משתמש VBET.
ואני לא מציע להשתמש יותר מ 20 שפות, אתה לא צריך את זה:)

mario06
21-01-11, 07:56
הודעה פעמיים, סליחה!

mario06
21-01-11, 08:38
זה רק עצה הצוות שלנו כי בלי זה דגל המשתמשים אינם מסוגלים להחזיר את השפה המקורית כאשר הם לוחצים על דגל כלשהו. אז זה חכם לשמור דגל עבור שפת ברירת המחדל שלך:)

זה לא נכון. יש לך בעיות עם הפורום. שברת ארכיון - ורוב הקישורים יש לך מ-Google בדוא"ל עומדים בארכיון. אתה התעלמה לחלוטין התמיכה שלנו - לא לענות על שאלות לגבי הגירסה הזמן אומר מה שאתה חושב ומה לא נכון. אם אתה רוצה לפתור את הבעיה בבקשה רמזים שמיטה שלנו תמיכה. שאלנו אותך לגבי הגרסה שלך BB כי יש לך ארכיון שבור. האם זה נתמך 3.8 או גרסה כלשהי לא נתמך? אנו יודעים כי הארכיון מקולקל ב 3.6 בגלל באג vBulletin. זה נותן לך אלפי קישורים לא עובד - ויש לך מדוא"ל בנושא קישורים נכון. במקום להקשיב התמיכה שלנו ולשתף פעולה אתה כל הזמן אומר כמה הרעיון מגוחך, ואתה חושב שזה חשוב לשים את זה באדום.
מה המטרה שלך כאן? אתה רוצה התמיכה שלנו כדי לפתור את הבעיה שלך או שאתה סתם מנסה להפחיד אחרים? כי אם רוצים לפתור בעיה זו בבקשה לשתף פעולה עם התמיכה שלנו.

גם על התמונה אשר נתן לך - זה מוטעה שלך. גוגל לא אכפת מספר ההודעות שמוצג על ידי הפורום. וזה לא יכול לדאוג בקשר לזה. זה בגלל אינדקסים Google את כל הדפים אשר אינם חסומים! בפורום יש לך דפים חבר, קבוצות, אולי ביצות, אלבומים וכן הלאה ... וכן הלאה ... כמו כן הפורום יכול להיות הרבה תוספים אחרים אשר יוצר עמודים נוספים (כמו ארקייד).
אז בבקשה להבין: אתה טועה. גוגל לא רואה את התוכן המתורגם כמו שכפול. יש לך בעיה עם פורום משלך גילינו תחומי סיבה אפשרית. אז בבקשה - שמיטה ההוראות שלנו / שאלות. אחרת זה יכול להיות מסומן לפתור כמו מאז אתה נראה לא מעוניין להיות עם התמיכה שלנו רק רוצה לחזור על מה שאתה חושב שלא בצדק - אנחנו כבר לקרוא את זה - אין כל צורך לחזור על זה שוב. זה לא נכון. נא להתמקד בפתרון הבעיה אם אתה רוצה שזה יהיה לפתור. בבקשה לענות על השאלה ולשמור על תשומת לב הארכיון שלך.

בדיוק! יש לך מבנה שגוי! יש לך תוכן טועה! וכתבנו לך את זה בהתחלה מאוד - יש לך התרסק ארכיון איפה אלפי קישורים לא עובד! אז בבקשה להתחיל להשתמש התמיכה שלנו אשר שביקשת במקום לנסות להפחיד את המשתמשים שלנו. מה אתה מצפה מאיתנו כאשר אתה מבקש תמיכה להתעלם ממנו?

הנה לך מידע מדויק, כי אתה צריך לחסום דפים חבר איך לעשות את זה:

הנה לך מידע הארכיון שלך התרסק, שאלה לגבי הגירסה של vBulletin ומה לעשות אם היא אינה נתמכת בגרסה:

זוהי הוראה מדויקת מאוד - בבקשה לדעת איזו גירסה של רכב אתה משתמש.

והנה יש לך מידע שאתה לבלוט לא צריכה לעשות כלום עם הודעות אשר קצר מאוד (רק 1 משפט) כי זה הנושא של תוכן לא של vBET. כאשר תוכן יקבל יותר (שהמשתמשים יקבלו תגובות) אלה דפי תוכן שלא יהיה דומה יותר:

אז:
1. שמור את דפי חבר שלך חסם בדרך כמו שעשית את זה לאחרונה (רק עבור משתמשים רשומים), או על ידי robots.txt כמו זה המתואר כאן: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance . html # post1178
2. בדוק ב-Webmaster Tools שלך עושה "3 ביקורים אורח" mod גוגל לחסוך - לבדוק כיצד גוגל רואה את הפורום על ידי מתן כתובת האתר חוט כלשהו. בדוק כמה פעמים (לא יכול להגיד האם Google תשתמש IP זהה לבדיקה כל אחד). בדרך זו תוכלו להיות בטוחים באמת mod היא לחסוך לרובוטים.
3. שברת ארכיון - בבקשה לדעת איזו גירסה של רכב אתה משתמש?
4. עבור האשכולות קצר אתה יכול פשוט לתת כמה תשובות שם עוד (שונה כמובן) או פשוט להשאיר אותו כפי שהוא מקווה שאנשים יענו אותם הנושאים.

PS.
נא לקחת את התנצלותי על התשובה המאוחרת. הייתי המשלחת כמיל נאמר לעזוב את הבעיה בשבילי. אז שוב סליחה:)

1. Robots.txt שלי הייתה אותו דבר, לא שיניתי שום דבר ונראה בסדר:
User-agent: *
Disallow: / admincp /
Disallow: / clientscript /
Disallow: / cpstyles /
Disallow: / חברים /
Disallow: / customavatars /
Disallow: / customprofilepics /
Disallow: / images /
Disallow: / modcp /
Disallow: / ajax.php
Disallow: / attachment.php
Disallow: / calendar.php
Disallow: / cron.php
Disallow: / editpost.php
Disallow: / global.php
Disallow: / image.php
Disallow: / inlinemod.php
Disallow: / joinrequests.php
Disallow: / login.php
Disallow: / member.php
Disallow: / memberlist.php
Disallow: / misc.php
Disallow: / moderator.php
Disallow: / newattachment.php
Disallow: / newreply.php
Disallow: / newthread.php
Disallow: / online.php
Disallow: / poll.php
Disallow: / postings.php
Disallow: / printthread.php
Disallow: / private.php
Disallow: / profile.php
Disallow: / register.php
Disallow: / report.php
Disallow: / reputation.php
Disallow: / search.php
Disallow: / sendmessage.php
Disallow: / showgroups.php
Disallow: / subscription.php
Disallow: / threadrate.php
Disallow: / usercp.php
Disallow: / usernote.php
2. לא, זה לא שומר
3. הארכיון שלי עובד מצוין, כל הקישורים נבדקו עובדים, מאיפה אתה רואה את זה נשבר?
4. רק הודעות קטנות שבו החברים החדשים להציג את עצמם ופשוט לומר "שלום, שמי טום" אני לא יכול לעשות שום דבר בעניין, 90% מההודעות הן מדריכים משמעות בגודל בינוני.

pepito69 אמר משהו מעניין שכרוך url פרמטר כמו שאמרתי לעיל
בדוגמה שלי, היה לי הרבה תוכן משוכפל כי vbet הבלעה: & שפה = en, ב-URL הצרפתית. אם אתה הולך פרמטרים ב-Webmaster Tools אתה יכול לפתור את זה למעט פרמטר זה.
אבל הוא רק קיבל אותה שפה אחת אני מקבל את זה עבור כל השפות ולכן זה הסיבה ומה אני צריכה לעשות בדיוק?

PS. אין לי vBSEO מותקן אך השימוש מפת vBSEO שכבר כולל את הארכיון, אני מניח שלא לכלול אותו בקובץ robots.txt כדי? אני אף פעם לא ראיתי מישהו כאן או בכל מקום אחר להוציא אותו robots.txt שלהם

אני רוצה הוראות מפורטות פשוטה,
דוגמה:

1. האם זה
2. האם זה
3. וזה

pepito69,
בחיים לא ראיתי כזה robots.txt גדול כמו שיש לך, הוא כל כך באמת הכרחי?
ב ן יש רק 3 בוטים שנחשבות בוטים רע * וזה לא יהיה קל יותר לשים אותם בקובץ. Htaccess שלך, לא?
PS. דגלי שלך אינן מוצגות

* Baiduspider
* Mozilla / 5 (.*) Twiceler
* Yeti

pepito69
21-01-11, 18:30
מריו תודה,

כן, קובץ רובוטים שלי אולי הוא גדול, לא עבר אופטימיזציה אבל זה עובד בשבילי, לא כאב לי.
אני יכלול את זה בוטים ב htaccess שלי, תודה.

אבל הוא רק קיבל אותה שפה אחת אני מקבל את זה בשביל כל שפה

לא חבר שלי, יש לי גם את זה בכל השפות, זה היה רק דוגמה. אבל, מאז נהגתי את הפרמטרים ב-Webmaster Tools אני הגדילו לזחול google שלי שוב. אני עדיין לא יודע איך לפתור בעיות אחרות עם VBET, יותר חשוב לי, כמו OBE לי עם השפה קוד והמילים שבור להשתמש בכמה מבטאים (O, N, וכו ').
ובכן, אני לא לכלול ארכיון robots.txt, ואני אין לי שום דף ארכיון במדד google.
חשבתי פעמים רבות להשתמש מפת vBSEO אבל האתר שלי הוא טוב מאוד זחל לקנות google. אני תמיד להחיל כלל זה: אם משהו עובד, לא לגעת בו.

מצטער שאני לא יכול להגיד לך מה עליך לעשות, אני רק לחלוק את החוויה שלי.

תודה. דגלים שלי לא להראות index.php / אבל הם גלויים באתר הפורומים, אני יפתור את זה עכשיו.

vBET
21-01-11, 20:55
1. Robots.txt שלי הייתה אותו דבר, לא שיניתי שום דבר ונראה בסדר:
User-agent: *
Disallow: / admincp /
Disallow: / clientscript /
Disallow: / cpstyles /
Disallow: / חברים /
Disallow: / customavatars /
Disallow: / customprofilepics /
Disallow: / images /
Disallow: / modcp /
Disallow: / ajax.php
Disallow: / attachment.php
Disallow: / calendar.php
Disallow: / cron.php
Disallow: / editpost.php
Disallow: / global.php
Disallow: / image.php
Disallow: / inlinemod.php
Disallow: / joinrequests.php
Disallow: / login.php
Disallow: / member.php
Disallow: / memberlist.php
Disallow: / misc.php
Disallow: / moderator.php
Disallow: / newattachment.php
Disallow: / newreply.php
Disallow: / newthread.php
Disallow: / online.php
Disallow: / poll.php
Disallow: / postings.php
Disallow: / printthread.php
Disallow: / private.php
Disallow: / profile.php
Disallow: / register.php
Disallow: / report.php
Disallow: / reputation.php
Disallow: / search.php
Disallow: / sendmessage.php
Disallow: / showgroups.php
Disallow: / subscription.php
Disallow: / threadrate.php
Disallow: / usercp.php
Disallow: / usernote.php
2. לא, זה לא שומר
3. הארכיון שלי עובד מצוין, כל הקישורים נבדקו עובדים, מאיפה אתה רואה את זה נשבר?
4. רק הודעות קטנות שבו החברים החדשים להציג את עצמם ופשוט לומר "שלום, שמי טום" אני לא יכול לעשות שום דבר בעניין, 90% מההודעות הן מדריכים משמעות בגודל בינוני.

pepito69 אמר משהו מעניין שכרוך url פרמטר כמו שאמרתי לעיל
אבל הוא רק קיבל אותה שפה אחת אני מקבל את זה עבור כל השפות ולכן זה הסיבה ומה אני צריכה לעשות בדיוק?

PS. אין לי vBSEO מותקן אך השימוש מפת vBSEO שכבר כולל את הארכיון, אני מניח שלא לכלול אותו בקובץ robots.txt כדי? אני אף פעם לא ראיתי מישהו כאן או בכל מקום אחר להוציא אותו robots.txt שלהם

אני רוצה הוראות מפורטות פשוטה,
דוגמה:

1. האם זה
2. האם זה
3. וזה

pepito69,
בחיים לא ראיתי כזה robots.txt גדול כמו שיש לך, הוא כל כך באמת הכרחי?
ב ן יש רק 3 בוטים שנחשבות בוטים רע * וזה לא יהיה קל יותר לשים אותם בקובץ. Htaccess שלך, לא?
PS. דגלי שלך אינן מוצגות

* Baiduspider
* Mozilla / 5 (.*) Twiceler
* Yeti

1. זה לא היה אותו הדבר - אחרת גוגל לא להראות לך קישור לדף חבר כי גוגל אינה חסומה על ידי מבקר בדפים robots.php ויש לך בדוא"ל התראה על קישור זה:

http://YOUR_PAGE/member.php?u=63920&language=ro
עכשיו זה בסדר. זה לא היה לפני כמה זמן ו-Google היה שם. אתה יכול להיות רגוע עכשיו על החלק הזה:)
2. אם זה לא בטוח רובוטים מראה על חסימת רובוטים לתקשר אתה צריך לשקול ברצינות הסרת mod. אחרת גוגל יתחיל דפי האינדקס שהוא רואה - עמודים כך עם חסימת לתקשר. גם במקרה זה הוא הגורם העיקרי לבעיה שלך - כל הדפים מחפשת Google זהה - לתקשר רק חוסם.
כפי שאני מבין בדקת ב-Webmaster Tools כיצד גוגל רואה את הפורום שלך שראית כי גוגל רואה לתקשר שהוא צריך לרשום - כן?
3. כפי שכתבתי בתחילת הקישורים שלכם תת פורומים בארכיון אינם עובדים כלל. רק בפורום הראשי על הנושאים. זה עושה אלפי קישורים טועה בדפי הארכיון. לדוגמה:

http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
זהו קישור לדרוך ארכיון זה עובד אבל בתוכן זה יש קישורים בראש העמוד בפורומים משנה היכן חוט כלול. דוגמה:

http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
וכל הקישורים האלה לא עובדים - רק בפורום הראשי. כל תת פורומים קישורים הארכיון לא עובדים. זה גורם לך אלפי קישורים לא עובדים על אלפי עמודים הנושאים בארכיון.
אתה עדיין לא סיפר בארה"ב, אשר vBulletin גירסא האם אתה משתמש ...
ברגע זה אני יכול להמר שזה לא נתמך vBulletin 3.6 - בבקשה אל תדאג לא נפסיק לתמוך בך. אנחנו צריכים לדעת את זה כדי לעזור לך טוב יותר, כי 3.6 ידוע באג vBulletin. אם זה גירסה אחרת זה אפשרי כי זה באג vBET. זה קריטי כדי לגלות מה הוא הגורם לעזור לך.
4. אני לא כותב על 90% מכלל הודעות שלך. כתבתי על הודעות דואר רשום Google. אחרים מתוך היקף של הדיון הזה. Google הנושאים המפורטים לך רק במשפט אחד כפי שכתבתי לך (לפחות אלו שאני מסוגל לעשות לראות לפני mod שלך אמר לי לרשום). אתה מבין עכשיו? זה לא בעיה עם כל הפורום שלך. כפי שכבר כתבתי - אני לא הייתי דואג אלה - אנשים יכתבו שם תשובות אלה לא יהיה דומה יותר - בדיוק כמו 90% מכלל הודעות שלך שנראה שונה לחלוטין.

שים לב pepito69 יכול להיות בתצורה שונה כי אתה. במקרה שלך התעלמות פרמטר השפה לא מומלץ, שכן אינך משתמש קישורים SEO וזו רק דרך להכיר בכך כתובות שונות. אם אתה אומר גוגל להתעלם תכונה זו עבור Google כל מכשפה כתובות שונה רק הערך של פרמטר שפה ייחשב אותו תוכן - זו תיצור תוהו ובוהו הדפים באינדקס אשר באופן אקראי לשנות את השפות ב-Google המדד, או גוגל פשוט מדד השפה העיקרית שלך דפים. אני חושב שכן - בדיקה חדשה ולא לייעץ במקרה שלך. נא לא לעשות זאת כל עוד אתה לא משתמש קישורים SEO.

ההוראות פשוטות ברגע זה:
1. אם שלך "3 פעמים mod" לא בטוח Google - להשבית אותו ליצור קשר עם המחבר mod על זה.
2. תגידו ארה"ב איזו גירסה של vBulletin האם אתה משתמש.

זו הפעם 3 אנו שואלים על זה ... איך אתה מצפה לנו לעזור לך אם אתה לא לשתף פעולה. אין לנו מטה קסם אשר תיצור פתרונות. אנחנו צריכים לדעת מה קורה בשרת.

אודות גדול htaccess -. אני לא יודע מה שאתה כותב על בדיוק, אבל אני בטוח כי לך אין צורך גדול כזה - אני מניח שיש כללים לחסום קישורים לדפים vBSEO חבר וכן הלאה. אינך משתמש vBSEO ואינך באמצעות קישורים SEO - robots.txt הקטן שלך זה בסדר.

mario06
22-01-11, 07:24

TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
אני משתמש בגרסה 3.6.12, אתה צריך לדעת את זה מאז שילמתי בתשלום נוסף לקבל את זה עובד (שיהיה תואם) בגלל בעיה בארכיון כל כך אם זה בארכיון thats גרימת הזה אז זה (בלי להעליב) באשמתך מאז עשית את זה. :

אם שלך "3 פעמים mod" לא בטוח Google - להשבית אותו ליצור קשר עם המחבר mod על זה.
מחבר אמר שזה לא גורם נזק google.

1. זה לא היה אותו הדבר - אחרת גוגל לא להראות לך קישור לדף חבר כי גוגל אינה חסומה על ידי מבקר בדפים robots.php ויש לך בדוא"ל התראה על קישור זה:
1. הדבר היחיד שהוספתי היה / חברים / .. כל השאר כולל memberslist.php כבר היה שם, באשמתי, אז בואו לסגור את הטיעון הזה.

2. אם זה לא בטוח רובוטים מראה על חסימת רובוטים לתקשר אתה צריך לשקול ברצינות הסרת mod. אחרת גוגל יתחיל דפי האינדקס שהוא רואה - עמודים כך עם חסימת לתקשר. גם במקרה זה הוא הגורם העיקרי לבעיה שלך - כל הדפים מחפשת Google זהה - לתקשר רק חוסם.
2. אין שום צורך להיות גס רוח, אני מבין איך להשתמש בקובץ robots.txt, אבל המדריכים אופטימיזציה שלך (לדעתי) יותר לכיוון setups vBSEO, רק לזכור הרזה שלך כי לפחות 80% ממשתמשי vBulletin אנ ' לא להשתמש vBSEO אז אתה צריך לשמור על 2 נושאים נפרדים כשאתה מדבר על טיפים, tweaks אופטימיזציה, למשל: "vBSEO אופטימיזציה" ו "ללא אופטימיזציה vBSEO" כדי להפוך אותו יותר ידידותי למשתמש.

3. כל הקישורים ארכיון שדיוורת שבור כפי נראה עובד בסדר גמור בשבילי, הנה תמונה של שבור דוגמה שלך קישור ארכיון:

http://img138.imageshack.us/img138/364/43312523.jpg

4. תגובה htaccess לא היה בשבילך, אבל עבור חבר pepito69

תקשיב מייקל אני לא רוצה לטעון שכל מכתב בודד זה נכתב איתך, אני רק רוצה 1 קל. 2. 3. תיקון ותו לא.

ד 'ש

[נוספות]
ממה נציג google אמר לי, מבנה את כתובת האתר הבאה היא להיות צמודות 4 פעמים אבל לפי אותם זה נחשב 1 ויש באינדקס ככזה וזה כנראה למה קיבלתי את הדוא"ל. ההודעה מתחת היא רק דוגמה;

מקורי http://www.mysite.com/showthread.php?t=64661
http://www.mysite.com/showthread.php?t=64661&language=pl תורגם
http://www.mysite.com/showthread.php?t=64661&language=en תורגם
http://www.mysite.com/showthread.php?t=64661&language=es תורגם
[נוספות]

vBET
22-01-11, 19:17

TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
אני משתמש בגרסה 3.6.12, אתה צריך לדעת את זה מאז שילמתי בתשלום נוסף לקבל את זה עובד (שיהיה תואם) בגלל בעיה בארכיון כל כך אם זה בארכיון thats גרימת הזה אז זה (בלי להעליב) באשמתך מאז עשית את זה. :

יש לנו הרבה משתמשים. אנחנו יודעים מה אנחנו צריכים לכלול חוט בפועל. תודה על מתן גרסה vBulletin שלך:)

אודות הנושא. אתה נודע כי שילוב יכול להיות לא אפשרי מאז הגירסה שלך אינה נתמכת החלטתם ללכת על זה בכל מקרה. באג בארכיון שבו יש לך בצד vBulletin. אתה הודיעו גם על כך הודעה.
אז אתה מודע על לא עובד ארכיון תת בפורומים על גרסה לא נתמך שלך vBulletin הישן, מן ההתחלה. אתה נאמר גם כי זה באג vBulletin עליך ליצור קשר עם צוות vBulletin לפתור אותה.
כמו כן, כפי שאני רואה חוט מאוד אתה מצביע על שסירבת תמיכה עתידנו. אבל כמובן יש לך הזכות המלאה להאשים אף אחד על שום דבר:)

מה לעשות עכשיו עם הארכיון? יש לך עכשיו כמה אפשרויות:
1. צור קשר עם צוות vBulletin לפתור את הבאג שלהם. כפי שאתם יודעים (מן הסיפורים הישנים) vBulletin 3.6 יש באגים, כאשר אתה מוסיף כל פרמטר נוסף ב-URL לדף משנה בפורום ארכיון אז זה קריסות. זה מתוך היקף vBET מאז vBulletin הישן להתנהג כך גם כאשר vBET אינו מותקן - אז במילים קצרות: זהו באג vBulletin. זה גם מתוך היקף שלנו משום שהיא אינה נתמכת בגרסה. אז אתה יכול לשאול vBuletin הם עדיין אחראים הקוד שלהם והם יתקנו את זה. הם יכולים לסרב אם הם גם לשקול vB3.6 כפי שאינה נתמכת.
2. אתה יכול לחסום ארכיון שלם robots.txt - לא רעיון טוב שאנחנו לא ממליץ על זה.
3. ניתן לבטל תרגום של דפי ארכיון. יהיו פחות דפים באינדקס של גוגל, אבל לא יהיו קישורים שבורים יותר.
4. אתה יכול לערוך את פריסת הדף שלך חוט הארכיון כך קישורים ארכיון תת פורומים לא ייכלל. אתה יכול לעשות את זה עבור כלל לא תורגם הדף עבור נכים מתורגם אחד. על הדף הראשי שלך בארכיון הפורום יש קישורים שבורים לפורום קטן יהיה עדיין, אבל זה רק מספר קישורים לא אלפי על אלפי דפים חוט בארכיון. אתה יכול אפילו 301 גרם ניתוב מחדש של דף הפורום הראשי ארכיון אז זה יהיה רק בשפת המקור.

אנא ספר לנו איזו גירסה אתם מעדיפים ואנחנו ידריך אותך יותר הנבחר.

מחבר אמר שזה לא גורם נזק google.
אני אבוד כאן. ראשית כתבת זה בטוח. ואז אתה כותב שזה לא בטוח. עכשיו זה בטוח שוב. מה אני מתעניין מה כתבתי לך על Webmaster Tools. אנחנו לא מעוניינים מה מחבר mod אומר לכם - זה בינך לבינו. אנו מעוניינים לראות כיצד Google הפורום. אם גוגל רואה את הפורום שלך לתקשר חסום אז mod פוגע גוגל, משום שגוגל רואה אותו תוכן בכל מקום (כל כך כל הודעה נחשב תוכן משוכפל). במקרה זה העצה לא להשתמש mod יותר עד שהוא יהיה בטוח עבור Google - כך עד שאתה תוכל לראות ב-Webmaster Tools כי גוגל רואה את כל הדפים בדרך כלל והוא אינו חסום. ככה זה ואין לנו שום דבר נוסף לומר בתחום זה. זוהי הבחירה שלך תוכל ייעוץ שמיטה או לא. אז תבדוק את זה קודם אם זה לא בטוח אז החלטה שלך את מי שאתה רוצה לשמוע.

2. אין שום צורך להיות גס רוח, אני מבין איך להשתמש בקובץ robots.txt, אבל המדריכים אופטימיזציה שלך (לדעתי) יותר לכיוון setups vBSEO, רק לזכור הרזה שלך כי לפחות 80% ממשתמשי vBulletin אנ ' לא להשתמש vBSEO אז אתה צריך לשמור על 2 נושאים נפרדים כשאתה מדבר על טיפים, tweaks אופטימיזציה, למשל: "vBSEO אופטימיזציה" ו "ללא אופטימיזציה vBSEO" כדי להפוך אותו יותר ידידותי למשתמש.

אני מתנצל אם אתה מחשיב את התשובה שלנו גסה. אני רק הוסיף ברשימה TODO כדי להפוך קובץ robot.txt נפרדים שאינם קישורים SEO. תודה על ההערה שלך.

3. כל הקישורים ארכיון שדיוורת שבור כפי נראה עובד בסדר גמור בשבילי, הנה תמונה של שבור דוגמה שלך קישור ארכיון:

http://img138.imageshack.us/img138/364/43312523.jpg

אנא קרא בעיון שוב את מה שכתבתי לך בתגובה הקודמת. אני אף פעם לא כתב את הקישור:

הוא שבור. כתבתי כי היא עובדת - שבורים הם קישורים הכלולים בדף זה. אנא קרא שוב מה שתואר קודם. אני יודע כי דף זה הוא עובד. לכן כתבתי לך:

לדוגמה:

זהו קישור לדרוך ארכיון זה עובד אבל בתוכן זה יש קישורים בראש העמוד בפורומים משנה היכן חוט כלול. דוגמה:

וכל הקישורים האלה לא עובדים - רק בפורום הראשי. כל תת פורומים קישורים הארכיון לא עובדים.
כתבתי לך כי הקישור הזה הוא עובד - אתה לא צריך לתת לי תמונות מסך, כדי להוכיח לי שזה עובד:) רק נא לקרוא בעיון את מה שאני כותב לך. ועכשיו להסתכל על התמונה שלך ולשים לב על הקישורים למעלה (קישורים ארכיון תת פורומים) - אלה הם שבור:) (למעט קישור לארכיון העיקרי בפורום)

תקשיב מייקל אני לא רוצה לטעון שכל מכתב בודד זה נכתב איתך, אני רק רוצה 1 קל. 2. 3. תיקון ותו לא.

נהדר:) מקווה שאתה מבין את האזור של הבעיה עכשיו יודעים מה הם האפשרויות. אנא ספר לנו מי אתה מעדיף ואנחנו ידריך אותך בכיוון זה.

ממה נציג google אמר לי, מבנה את כתובת האתר הבאה היא להיות צמודות 4 פעמים אבל לפי אותם זה נחשב 1 ויש באינדקס ככזה וזה כנראה למה קיבלתי את הדוא"ל. ההודעה מתחת היא רק דוגמה;

מקורי http://www.mysite.com/showthread.php?t=64661
http://www.mysite.com/showthread.php?t=64661&language=pl תורגם
http://www.mysite.com/showthread.php?t=64661&language=en תורגם
http://www.mysite.com/showthread.php?t=64661&language=es תורגם

כל הדפים האלה יש תוכן שונה לחלוטין אתחול כל לא יכול לומר שזה אותו כאשר הטקסט הוא שונה לחלוטין. אלו הם דפים שונים המשמש תוכן שונה ממוקד עבור מקלט שונה, התשובה אין לנו תחושה בכלל. אנא PM אותי כל הודעה יש לך, עם קשר למקור של ההודעה. ברצוננו להסביר את זה. קרוב לוודאי מי לבדוק את זה לא ראיתי תוכן אמיתי, אלא רק חוסם את המסר (כמו שאני עשיתי עכשיו) - כך במקרה תוספות כגון המשוב אין ערך בכלל. שוב - אנא פרטים PM נוכל לאמת אותו.

mario06
23-01-11, 09:22
http://img31.imageshack.us/img31/2613/95809131.jpg
כאן תוכלו להצהיר בבירור קישור זה לא עובד (נכון פירושו זהה) מסומנים באדום ועכשיו אתה אומר שאתה אף פעם לא אמר את זה?!?

אני אבוד כאן. ראשית כתבת זה בטוח. ואז אתה כותב שזה לא בטוח. עכשיו זה בטוח שוב. מה אני מתעניין מה כתבתי לך על Webmaster Tools. אנחנו לא מעוניינים מה מחבר mod אומר לכם - זה בינך לבינו. אנו מעוניינים לראות כיצד Google הפורום. אם גוגל רואה את הפורום שלך לתקשר חסום אז mod פוגע גוגל, משום שגוגל רואה אותו תוכן בכל מקום (כל כך כל הודעה נחשב תוכן משוכפל). במקרה זה העצה לא להשתמש mod יותר עד שהוא יהיה בטוח עבור Google - כך עד שאתה תוכל לראות ב-Webmaster Tools כי גוגל רואה את כל הדפים בדרך כלל והוא אינו חסום. ככה זה ואין לנו שום דבר נוסף לומר בתחום זה. זוהי הבחירה שלך תוכל ייעוץ שמיטה או לא. אז תבדוק את זה קודם אם זה לא בטוח אז החלטה שלך את מי שאתה רוצה לשמוע.

מאחר שאני יודע אנגלית שפה יפה מאוד, תמיד אמרתי כי mod אורח מוגבל לא כואב, לפגוע, להטריד, עליון, לדכא את הרובוטים של גוגל.

אודות הנושא. אתה נודע כי שילוב יכול להיות לא אפשרי מאז הגירסה שלך אינה נתמכת החלטתם ללכת על זה בכל מקרה. באג בארכיון שבו יש לך בצד vBulletin. אתה הודיעו גם על כך הודעה.
אז אתה מודע על לא עובד ארכיון תת בפורומים על גרסה לא נתמך שלך vBulletin הישן, מן ההתחלה. אתה נאמר גם כי זה באג vBulletin עליך ליצור קשר עם צוות vBulletin לפתור אותה.
כמו כן, כפי שאני רואה חוט מאוד אתה מצביע על שסירבת תמיכה עתידנו. אבל כמובן יש לך הזכות המלאה להאשים אף אחד על שום דבר

סיפרת לי את זה תמורת תשלום נוסף סגרת את הגרסה שלי תואם אז אחרי העבודה אמרת שלהם היתה בעיה עם הארכיון אשר לא מצאתי כי כל הקישורים עבד בשבילי. התקשרתי vBulletin (כאשר אמרת לי) והם אמרו שהכל בסדר.

יצרתי קשר עם התמיכה vBulletin שוב היום וקיבלתי תגובה דומה לזו של שנה לפני כן, או במילים פשוטות הארכיון שלי עובד כמו שצריך! קרא את הערות vBulletins להלן, הסתרתי את השם מסיבות pivacy אבל אני יכול להבטיח לך כי הוא חבר העתיק שם כל כך מה עכשיו?
http://img153.imageshack.us/img153/9333/vbulletinm.jpg
http://img203.imageshack.us/img203/5306/77575048.jpg

PS. אם עדיין שלך מרוצה התגובה שלהם ואת רוצה לשאול שאלה טכנית יותר לפרסם אותו כאן ואני העתק / הדבק אותו צוות התמיכה vBulletin ישירות בסדר?

מאז vBulletin אמר שיש באג לא והכל עובד בסדר גמור הבעיה היא בצד שלך, כך אני מחכה לתיקון.

ד 'ש

vBET
24-01-11, 19:05
http://img31.imageshack.us/img31/2613/95809131.jpg
כאן תוכלו להצהיר בבירור קישור זה לא עובד (נכון פירושו זהה) מסומנים באדום ועכשיו אתה אומר שאתה אף פעם לא אמר את זה?!?

אתה באמת מבזבז את הזמן. ושוב לא לקרוא בעיון. בבקשה - לקרוא כל העניין. אם אני כותבת לך: "אני מבולבל מעט" - אתה הולך להוכיח לי כי אני כתבתי לך שאני קטנה?? מה מדובר בכלל? ...

זה מה כתבתי:

3. כפי שכתבתי בתחילת הקישורים שלכם תת פורומים בארכיון אינם עובדים כלל. רק בפורום הראשי על הנושאים. זה עושה אלפי קישורים טועה בדפי הארכיון. לדוגמה:

וכל הקישורים האלה לא עובדים - רק בפורום הראשי. כל תת פורומים קישורים הארכיון לא עובדים. זה גורם לך אלפי קישורים לא עובדים על אלפי עמודים הנושאים בארכיון.
נתתי לך דוגמה של המיקום שבו תמצאו קישורים שבורים הדוגמה הבאה של קישור שבור עצמו (שבור לאחר תרגום). סליחה - אבל מה הבעיה כאן? האם אתה עדיין לא יודע במה מדובר או שאתה מנסה להוכיח משהו כאן?
כמו כן שים לב שאתה יכול להשתמש במרכאות - כולל תמונות לא הכרחי:)

סיפרת לי את זה תמורת תשלום נוסף סגרת את הגרסה שלי תואם אז אחרי העבודה אמרת שלהם היתה בעיה עם הארכיון אשר לא מצאתי כי כל הקישורים עבד בשבילי. התקשרתי vBulletin (כאשר אמרת לי) והם אמרו שהכל בסדר.

לא נכון - מה שכתבתי לך שיש לך PMS שלך ואני גם. EOT. קרא שוב, אם צריך להזכיר את זה. כבר התחלנו מצטט PMS שלנו חוט השני (קישרת אותו כאן) אז אין צורך להתחיל אותו שוב. כל תוכן אחר של ראש הממשלה כלל בפומבי כאן ייחשב כספאם, שכן הוא כבר נושא אחר. שכפול כל שנעשו על ידי המשתמש באותו נחשב SPAM בפורום זה בפורום אחר שאני מכיר. אז בבקשה - לא להתחיל SPAM.

יצרתי קשר עם התמיכה vBulletin שוב היום וקיבלתי תגובה דומה לזו של שנה לפני כן, או במילים פשוטות הארכיון שלי עובד כמו שצריך! קרא את הערות vBulletins להלן, הסתרתי את השם מסיבות pivacy אבל אני יכול להבטיח לך כי הוא חבר העתיק שם כל כך מה עכשיו?
http://img153.imageshack.us/img153/9333/vbulletinm.jpg
http://img203.imageshack.us/img203/5306/77575048.jpg

ארכיון תת פורום דפים על vBulletin 3.6 קריסות אם אתה כל מודעה פרמטר נוסף ל-URL. אתה יכול לבדוק את זה אפילו על מקרה נקי - ללא vBET או כל מוד אחר. בדקתי את זה בפורום שלך עם נכים vBET. אז זה באג vBulletin, שכן יש אדריכלות vBulletin תוסף ותומך פונקציונליות תוסף נוסף. ארכיון יש נקודות משלה הארכה מה אומר הארכיון גם היה צפוי להיות ממושך. אם מוסיפים לכל פרמטר URL של מעברי עמוד שלם זה אומר שיש באג בקוד vBulletin וזה עובד vBulletin צוות לפתור אותה.

PS. אם עדיין שלך מרוצה התגובה שלהם ואת רוצה לשאול שאלה טכנית יותר לפרסם אותו כאן ואני העתק / הדבק אותו צוות התמיכה vBulletin ישירות בסדר?

אני לא מבין למה הם מתכוונים לכתוב שזה לא נועד להיות מוצג subforums בארכיון - היא והוא מופק באמצעות vBulletin ... אולי אתם לא מבינים אחד את השני. רק תן להם את כתובת האתר:

ותגיד שזה יהיה שבר אם תוסיף כל פרמטר URL - זה באג. אתה יכול גם לתת להם בפסקה הקודמת.

מאז vBulletin אמר שיש באג לא והכל עובד בסדר גמור הבעיה היא בצד שלך, כך אני מחכה לתיקון.

אין זה אומר שהם לא יודע למה אתה מתכוון, או שהם פשוט לשטוף אותך. זה לא יגרום להם להיעלם מן באג בקוד שלהם לקפוץ לקוד שלנו, רק בגלל שהם כתבו שיש באג לא. זה לא עובד ככה. וכתבתי לך איך אתה יכול לבדוק את עצמך שזה באג vBulletin. כתבתי לך את זה אז כתבתי את זה עכשיו. אז פשוט לבדוק את זה בבקשה להפסיק לכתוב כי היא בצד שלנו כי זה לא יעשה את זה מופיע בצד שלנו לאחר לחזור עליה שוב ושוב. האם גם בדק את זה? האם נכה vBET ובדק את עצמך כי הקישור יתרסק עם כל פרמטר נוסף ל-URL? האם אתה?

mario06
25-01-11, 08:30
חבר vBulletin הוא חבר בכיר אני לא מאמין בכלל שהוא עשה טעות לבדוק את הארכיון (הוא לגשת בפורום כמו מנהל) ולא כי הוא ניער אותי. "אולי" אנחנו מבינים אחד את השני כל כך ביקשתי לקבל סיוע נוסף מהם אז בואו נראה מה הם אומרים שוב.

לבקש תמיכה נחשב דואר זבל בשבילך? אם זה המקרה אני מתנצל ומבקש תמיכה! אתה חייב להסתכל ברצינות בעניין זה מתוך נקודת המבט שלי, vBulletin אומר שיש באג לא, אתה אומר שזה באג vBulletin כך לשים את עצמך בנעליים שלי לשאול למי אני צריך להאמין?

PS. אני אף פעם לא ציטט דבר PM שנשלח או ממך, אני רק מצטט ציטט שלך.

PS2. מאז אני לא המתכנת אומר לי לבדוק דברים לא הגיוני ולכן אני חייב גם לבטוח בך או vBulletin בשלב זה.

PS3. מאחר שאנו חיים בעולם מתורבת התווכחנו דמוקרטי נושאים מסוימים, הדברים אמר נקודות מבט שונות ולא יותר. אין רגשות קשים על החלק שלי. אני רק רוצה pacifically לפתור את הבעיה:)

ד 'ש

vBET
25-01-11, 10:04
חבר vBulletin הוא חבר בכיר אני לא מאמין בכלל שהוא עשה טעות לבדוק את הארכיון (הוא לגשת בפורום כמו מנהל) ולא כי הוא ניער אותי או שאנחנו מבינים אחד את השני מאז אנגלית היא שפת האם שלנו . תמונות מדברות בבירור. אתם לא רוצים או אינם מסוגלים לתקן את הבעיה, ואני מקבל את זה.

לבקש תמיכה נחשב דואר זבל?!? אם זה המקרה אני מתנצל ומבקש תמיכה! אמרת שיש באג, אמר Vbulletin כי אין! למי אני צריך להאמין?

PS. אני אף פעם לא ציטט דבר PM שנשלח או ממך, אני רק מצטט ציטט שלך.

PS2. אם החוט הלך נושא זה לא אשמתי, אני שאלתי אותך פעמים רבות לתת לי לתקן פשוט 1. 2. 3. באופן אבל אני רק קיבל את
1. זה אשמתו
2. זו אשמתך
3. זה אשמתם.

מאחר שאנו חיים בעולם מתורבת אנו דנים באופן דמוקרטי על נושאים מסוימים, הדברים אמר נקודות מבט שונות ולא יותר. מבחינתי הנושא סגור, כדי שתוכל לסגור את החוט. לא כועס על החלק שלי. :)

ד 'ש

זה לא מה שאתה חושב על - זה בערך מה באמת קורה ואתה יכול פשוט לבדוק את זה בעצמך - נתנו לך הוראות איך לעשות את זה. אז בבקשה trow שלך מאמין משם, כי אלה מובילה אותך בכיוון הלא נכון רק לבדוק את זה. בדקת את זה?

שים לב שאנחנו לא עצה לעזוב את הנושא בדיוק כפי שהוא. אנו ממליצים לפתור אותה. נתנו לכם אפשרויות אחרות אם הצוות vBulletin לא רוצה לתקן את הבאג שלהם. אתה יכול להשתמש באחד פתרון זמני כמו אלה ועדיין ליצור קשר עם צוות vBulletin לפתור את הבאג שלהם. אם אתה רוצה לפתור את זה בבקשה לספר לנו מה אתם מעדיפים אפשרות ואנו ידריך אותך יותר בכיוון זה. ברגע זה, על פי רצונכם - הנושא נחשב לפתרון.

mario06
25-01-11, 10:57
נתתי להם את המידע ולכן אני מחכה לתשובה, אני לא לסגור את הנושא עד כה. :)

דרישת שלום

vBET
25-01-11, 17:59
נתתי להם את המידע ולכן אני מחכה לתשובה, אני לא לסגור את הנושא עד כה. :)

דרישת שלום

אז אני גם להגדיר כאן לא נפתרה עדיין. אנחנו באמת רוצים לעזור לך לעשות את זה עובד:)

tavenger5
26-01-11, 17:50
למה אתה משתמש שוב את הארכיון? זה כמות מסיבית של תוכן משוכפל מיותרים.

mario06
29-01-11, 08:43
למה אתה משתמש שוב את הארכיון? זה כמות מסיבית של תוכן משוכפל מיותרים.

הארכיון מומלץ להיות dissabled אם באמצעות vBSEO על ידי צוות vBSEO, אני לא משתמש vBSEO או Zoints כך שאין תועלת השבתת את זה בשבילי.
PS. גוגל מפריד לקחת יותר טוב של 2 מן הנושאים בפורום הרגיל ואת הנושאים בפורום הארכיון כך שהם לא להעניש אותך על זה כל כך לא הסיבה. הנה מדריך Google שכפל מדריך תכנים מ-Youtube, לשים לב:

http://www.youtube.com/watch?v=6hSoXutuj0g

mario06
29-01-11, 08:50
אז אני גם להגדיר כאן לא נפתרה עדיין. אנחנו באמת רוצים לעזור לך לעשות את זה עובד:)

להלן תשובות צוות התמיכה vBulletin, שלחתי להם את רשימת כל שכתובות הדוא"ל של גוגל (כמו שאני שלחתי אותך) ודוגמאות שלך קישור שבור.

xxxxxxxxxxx
25 ינואר '11 11:14

http://mysite.com/archive/index.php/t-61966.html?language=zh-TW

כפי שניתן לראות, הולך כל כתובות האתרים האלה אין "התרסקות" אז אני לא בטוח מה הם מדברים.

אם יש באג, בבקשה לספק לי לדווח את הבאג. אבל אין מתרסק קורה.

כל טוב,
xxxxxxxxxxx
צוות התמיכה, vBulletin

רכישה vBulletin, תוכנות החזקים ביותר הזמינים. (Http://www.vbulletin.com/)
mailto: support@vbulletin.com

xxxxxxxxxxxx
26 ינואר '11 01:12

האדם שדיברת איתו אמר שיש באג, וכי הוא עבד איתנו על זה. אני לא רואה בעיה עם כתובות אינטרנט של הארכיון שלך, הם לא מתרסק בפורום. הייתי רוצה לשמוע על דו"ח זה באג, שכן את הקוד הארכיון לא השתנה הגילאים.

כל טוב,
xxxxxxxxxxxxx
צוות התמיכה, vBulletin

רכישה vBulletin, תוכנות החזקים ביותר הזמינים. (Http://www.vbulletin.com/)
mailto: support@vbulletin.com

אז הנה לך מיכאל, הם הצהירו על התשובות הרבות בארכיון אין בעיה, עכשיו מה הלאה?

דרישת שלום

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations