מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: Vbet עם מערכות פורומים גדולות? מה אתה אומר?

dacho
02-11-10, 11:07
אני רוצה להתייעץ איתך על לוחות גדולים עם שילוב של Vbet
המערכת שלי לרוץ במשך זמן רב עובד די טוב .... ולכן אני חייב להרוס פחדים

יש לי בערך 350 000 נושאים כ -2 מיליון תגובות
מסד הנתונים שלי הוא די גדול עם Vbet הוא בטח יגדל יותר
נתוני שימוש 3.66 GB
אינדקס שימוש 1.45 GB

האם אתה חושב שמערכת בגודל כזה יכול להתייחס גם עם Vbet?
מה קורה למערכת בסיס הנתונים שלו יגדל משמעותית עם Vbet?
האם המערכת שלי יהיה כבד ואיטי?

מיכאל ברשימת האתרים .... (כי הם עובדים עם Vbet א) -
ראשית לעדכן את הרשימה, רובם לא קיימים Vbet
שנית, לא ראיתי ברשימה בפורום גדול (בקנה מידה שלי או יותר) לבצע השוואה

סליחה על הפחדים שלי: מבולבל:
אני פשוט לא רוצה לטעות

vBET
02-11-10, 13:12
שלום:)

קודם כל - אתה לא צריך להתנצל על דבר. אנחנו כאן כדי לעזור לך:)

אודות רשימת הלקוחות שלנו - נוכל לבדוק שוב ולעדכן אותו. שים לב כי זה בסיס רשימה על מידע שנמסר על ידי הלקוחות - לפעמים אתה צריך ללחוץ על הקישור בפורום להיות בפורטל של הלקוח. אנו נבדוק את כל הקישורים שוב - זה ייעשה עד סוף השבוע הבא.

כמובן מסד הנתונים שלך יגדל כאשר אתה משתמש vBET. עם זאת יש לציין כי זה לא ישפיע על עמודי דור הרגיל שלך (לא מתורגם), כי vBET משתמש בטבלאות משלה המטמון - לא להוסיף נתונים לטבלאות vBulletin (רק ברירת המחדל של המשתמש בשפה בטבלה המשתמש, אבל זה כמות קטנה מאוד של נתונים ). אנחנו לא נפרדים בפורומים ברשימה לפי גודל שלה - אתה יכול לבדוק את זה ולעשות השוואה גודל משלך.

שים לב vBET להגדרה מאוד. אם יש לך בפורום lagre ואתה חושש לגבי הביצועים בבקשה להתחיל עם רק 2 שפות - ו המקורי שלך אחרת. אז אתה יכול לעקוב אחר הביצועים four בפורום ולהוסיף שפות חדשות מעת לעת. vBET תומך 52 שפות (במהדורה הבאה נוסיף יותר) ואתה יכול לבחור איזה אתה רוצה להיות בפורום שלך. חלק מהלקוחות שלנו הם לא מעוניינים בכלל אפשרי, שחלק מהלקוחות שלנו מגבילה אותו עבור ביצועים, שחלק מהלקוחות שלנו להשתמש בכל השפות.

כמו כן יש לנו מטמון אורח אשר ייקח כמות גדולה של שטח הכונן הקשיח, אך תאפשר לתת מענה מיידי ללא כל שאילתות מסד נתונים עבור הדור - הרי זה משום vBET עבור האורחים יכולים מטמון תגובות מלא קבצים סטטיים.

אז יש לנו הרבה שיפורי ביצועים. אני מציע לראות רמזים הביצועים שלנו לפרטים נוספים:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html

שים לב השוואה פשוטה של מספר משרות משתמשים בפורומים אחרים לא ייתן לך מספיק מידע - לא תראה המידע החשוב ביותר - עד כמה גדול הם משאבים בפורום זה. אני מתכוון מספר הכוח של המעבד, כמות הזיכרון, חשוב גם יכול להיות תצורה ספציפית של Apache, MySQL, vBulletin. דבר אחד חומרה, 2 היא כוונון של תוכנה עבור ביצועים טובים יותר.

לכן הדרך הטובה ביותר לבדוק כיצד יתנהגו שלך בפורום היא להתקין אותו שם. כפי שכתבתי על בטיחות אתה יכול להתחיל עם רק 2 שפות, מעת לעת (כאשר מטמון ימלא) ניתן להוסיף שפות חדשות.

אני חושב שהמערכת שלך יכול להתייחס גם עם vBET - אני לא יכול להגיד לך זה יטפל גם בכל השפות - זה לא תלוי רק בגודל בפורום אלא גם על משאבים. אבל בוודאות אני יכול לומר לך כי אני בטוח vBET יעבוד היטב על הפורום וכמות שפות אשר החומרה הממשית תהיה מסוגל להתמודד עם זה משהו כדי לבדוק.

scottct1
06-12-10, 19:13
אני אתן לך לדעת את התשובה הזאת בעוד כמה שבועות.

אני פשוט שילמו לי זה מותקן באתר שלי שהוא הגדול ביותר של אמריקה טכנולוגיית הלוויין דיון בפורום עם מעל 160,000 חברים וכמעט 3,000,000 הודעות.

יש לי אצבעות שזה יעבוד לעבוד היטב. :)

kamilkurczak
07-12-10, 17:23
אז אנחנו מחכים מידע ממך:)

dacho
11-01-11, 13:04
נכון לעכשיו זה עושה לי המון בעיות בשרת, אני סוגר לאט לאט עוד ועוד תרגומים
מערכת התרגום גומרת את כל משאבי השרת ואני במלחמה מתמדת מול זה

kamilkurczak
12-01-11, 10:50
מספר קטן של שפות פעיל במשך הזמן הוא אחד טוב. (רמז טוב)
כאשר מטמון לשפה פעיל יהיה מלא - לנסות להשבית את השפות הבאות (אחת אחת).

אנחנו מחפשים אופטימיזציות יותר כל הזמן

wowglider.de
16-01-11, 05:09
אני אתן לך לדעת את התשובה הזאת בעוד כמה שבועות.

אני פשוט שילמו לי זה מותקן באתר שלי שהוא הגדול ביותר של אמריקה טכנולוגיית הלוויין דיון בפורום עם מעל 160,000 חברים וכמעט 3,000,000 הודעות.

יש לי אצבעות שזה יעבוד לעבוד היטב. :)

אני "רק" יש על בני 50k, אבל הם פעילים מאוד לפעמים, אז יש לי לפעמים על 600ppl באותו זמן על. ב google יש לי על דפים 1mio באינדקס אני יכול לומר vbet עושה טוב

dacho
25-02-11, 01:44
אני רק מקווה שבהמשך הדרך יהיה שיפור עבור מערכות גדולות, אני סגרתי את מערכת התרגום לגמרי, השרת היעודי שלי לא מצליח לעמוד בזה

vBET
26-02-11, 12:41
אני רק מקווה שבהמשך הדרך יהיה שיפור עבור מערכות גדולות, אני סגרתי את מערכת התרגום לגמרי, השרת היעודי שלי לא מצליח לעמוד בזה

אם יש לך בעיות ביצועים בבקשה לפתוח אשכול חדש בפרק פתרון בעיות הצוות שלנו ייתן לכם רמזים. אתה יכול גם לקרוא רמזים ביצועים כאן: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html
הכי חשוב - אם השרת אינו מסוגל להתמודד עם כל התרגומים בבת אחת ואז פשוט לכבות כמה תרגומים. התחל עם כמה ואם אתה רוצה יותר אז להוסיף אותו אחד אחד מעת לעת. שים לב כי רוב הזמן הוא מבלה מחכה לתשובה התרגום של גוגל, אחרי זה מטמוני תוצאות vBET ותרגום הבא הוא הרבה, הרבה יותר מהר.
כמו כן vBET יש מטמון אורח שהופך לדור הדף במטמון לאורחים אפילו מהר כי vBulletin נקי עושה את זה! כמובן עבור דף למטמון.
לכן אנו ממליצים לך להשתמש ברמזי שלנו וליהנות vBET:)

vBET
27-02-11, 21:37
זה יכול להיות חדשות טובות עבור הפורומים הגדולה - במהדורה הבאה אנו מתכננים תמיכה בזיכרון מטמון vBET (עבור מנועי: Memcache, APC, eAccelerator ו XCache):)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1