Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 9 A 9

Téma: Milyen mod kell alátámasztani vBET?

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Default Milyen mod kell alátámasztani vBET?

A legjobb válasz - minden lehetséges

Természetesen sok mod nem igényel integráció. De minden mod, ami lehetővé teszi, hogy írjon néhány fajta üzenetet, vagy használja postai cím szüksége lesz valamilyen integrációt.

Melyik mod Mit gondol, mi kell integrálni az első?

Utoljára szerkesztette vBET; 16-11-09 -on 22:42.

Junior Member

Nagyon köszönöm, hogy te integrálása azt vBADynamics. Használom én fórumon, amit valószínűleg látott már. Igyekszem majd ebben a szakaszban a fordítás, de visszatér vissza a kezdőlapra. Azt akartam kérdezni, de túl lusta és elfelejtettem. Én kb 250k + hozzászólás ebben a mod, így jó lenne, ha lehet integrált vBET.

Én is szeretném javasolni PhotoPost PHP Photo Sharing Galéria vBulletin Fórum Integration. Nos, van egy csomó kép van, de szeretnék tagok legalább tudja olvasni hozzászólások saját nyelvükön. Jelenleg ez átirányítások vissza a főoldalra, ha megpróbálom megtekinteni fordítása is.

Köszönjük!

Szeretném ezt a hack támogatni kell: CyB - ChatBox

Ez jó lenne, ha az összes üzenet tartalma lesz lefordítva is. Nem tudom, ha ez lehetséges, de kérek.

Tag

CyB - Advanced Statistics

Junior Member m_k's Avatar

megvan a mod telepítése és a munka, de nem világos, ha valamilyen módon, hogy működik az én két plugin, PhotoPost vBGallery v2.5 és vBadvanced Linkek Directory v3.2.0

bárki bármilyen sikert vagy e még?

Junior Member

vbadvertise, és az összes termék által vbcredits. Azt hiszem, az üzleti lesz előnyös találni stabil partnerek a vBulletin ökoszisztéma dolgozni. Azt hiszem, vbcredits is illik a számlát, akkor már körülbelül egy darabig most és hogy nagyszerű termékeket. A hirdető modul különösen lesz a kereslet, hogy le kell fordítani.

Tag

vbolg verzió 2.0.2 és újabb
    is
    ez a nagy addon:
    Linkek és letöltések menedzser
    Linkek és letöltések Manager - vBulletin.org Fórum

Junior Member

Hi, a fő modok általunk használt;
    vb hitelek deluxe
    vb bukméker
    PhotoPost pro-látom, működik! Nagy
    Versenyek és létrák
    mikro-hírlevelet

Én már hivatkozások őket, de nem tudja használni hivatkozik erre. Ezek minden nagyszerűen működik a VB Enterprise? Ha igen, meg fogom venni VB Enterprise még ma!

Hoppá bocs, tudom használni vBulletin 4.0.5
    Utoljára szerkesztette El Caballo; 18-09-10 -on 14:45. Indok: ÉN használ vBulletin 4 sorry

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Quote Eredetileg írta: El Caballo View Post
    Hi, a fő modok általunk használt;
    vb hitelek deluxe
    vb bukméker
    PhotoPost pro-látom, működik! Nagy
    Versenyek és létrák
    mikro-hírlevelet

Én már hivatkozások őket, de nem tudja használni hivatkozik erre. Ezek minden nagyszerűen működik a VB Enterprise? Ha igen, meg fogom venni VB Enterprise még ma!

Hoppá bocs, tudom használni vBulletin 4.0.5
    Szia. Felhívjuk figyelmét, hogy támogatást VB4 Még Publishing Suite (így blogok és a CMS is!)

Körülbelül a plugin. Nem lehet mondani, véglegesen ebben a pillanatban nem minden fog működni anélkül, hogy további integrációt, de kérjük, vegye figyelembe, hogy a legtöbb plugin nélkül működik minden további integrációs lépéseket. További integráció csak akkor van szükség különleges esetekben, mint a teljes oldal által generált mod, amely nem támogatja global_complete horog, vagy a mod, amely megteremti oldalakon kívül fórumot könyvtár URL-t.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •