Tudjuk, hol a hiba exacly. Találtunk azt vbet_global_start funkció vBET php fájl.
Valószínűleg azt át egy rossz url a vBulletin funkciót (exec_header_redirect).
Michał dolgozik ezen.
Tudjuk, hol a hiba exacly. Találtunk azt vbet_global_start funkció vBET php fájl.
Valószínűleg azt át egy rossz url a vBulletin funkciót (exec_header_redirect).
Michał dolgozik ezen.
Semmi gond, valóban szükségünk van egy javítás erre a problémára mihamarabb
Kész Sajnos meg kellett várni. Megoldás fogja tartalmazni következő kiadásba. Már használja a fórumon, így az új üzenet átirányítás minden rendben van itt.
A gyors fix kérjük:
1. Szerkesztése includes / vbenterprisetranlator_functions_hooks.php
2. Keresés:
3. Csere szerint:Code:if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t']) {
Code:if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t'] && $_REQUEST['goto'] != 'newpost') {
Látom, a címben, hogy le 2 kérdések egy szál. De Kamil megerősítette csak az egyik ilyen. Kérjük, pontosan megmondani, hogyan mark fórum olvasni. Csak nem találom az opciót - valószínűleg keres a rossz helyen
Megnéztem azt a teszt fórumon, és én nem ezt a hibát. Minden megfelelően működik.Code:404 error
Tehát, kérjük, küldje a Michał (vBET) Teljes hozzáférést biztosít a admincp és FTP a PM. Ő megpróbál megoldást találni, és javítsd ki!
Köszönöm
Még mindig várja a választ. nincs válasz - Feltételezem, hogy rendben van.
Ha nem ok, kérjük, írjon ide és én megnyílik a téma ismét
Ez a probléma még mindig fennáll, forumdisplay, Ha i a nyílra kattintva goto új hozzászólások a téma, mindig vesz nekem az első után, nem az első olvasatlan hozzászólásra.
Regisztráció én fórumot és látni fogja azt.
Ha én letiltja vBET, a probléma elmúlik.
Utoljára szerkesztette Snake; 11-08-10 -on 23:39.
Frissített 3.3.5 és az összes URL-eket kérdések úgy tűnik, fix, tehát nem probléma, köszönöm.
ok
köszönöm a megerősítést