Ξέρουμε πού exacly είναι bug. Την βρήκαμε μέσα vbet_global_start λειτουργία στο αρχείο vBET php.
πιθανώς, περνάμε μια κακή url για τη λειτουργία vBulletin (exec_header_redirect).
Michał εργάζεται πάνω σε αυτό.
Ξέρουμε πού exacly είναι bug. Την βρήκαμε μέσα vbet_global_start λειτουργία στο αρχείο vBET php.
πιθανώς, περνάμε μια κακή url για τη λειτουργία vBulletin (exec_header_redirect).
Michał εργάζεται πάνω σε αυτό.
Κανένα πρόβλημα, χρειαζόμαστε πραγματικά μια διόρθωση για το πρόβλημα το συντομότερο δυνατόν
Έγινε Λυπάμαι που έπρεπε να περιμένουν. Λύση θα συμπεριληφθούν στην επόμενη έκδοση. Είμαστε χρησιμοποιούν ήδη στο φόρουμ μας, έτσι οι νέες ανακατεύθυνση μετά λειτουργούν καλά εδώ.
Για γρήγορη λύση παρακαλώ:
1. Επεξεργασία Περιλαμβάνει / vbenterprisetranlator_functions_hooks.php
2. Αναζήτηση:
3. Αντικαθίσταται από:Code:if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t']) {
Code:if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t'] && $_REQUEST['goto'] != 'newpost') {
Βλέπω στον τίτλο που περιγράφεται 2 τεύχη σε ένα νήμα. Αλλά Kamil επιβεβαίωσε μόνο ένα από αυτά. Παρακαλώ πείτε πώς ακριβώς σήμα φόρουμ διαβάσετε. Δεν μπορώ ακριβώς να βρει τέτοια επιλογή - ίσως ψάχνει σε λάθος θέση
Έλεγξα του φόρουμ για το τεστ μας και δεν έχω αυτό το σφάλμα. Τα πάντα λειτουργεί σωστά.Code:404 error
Έτσι, παρακαλούμε να στείλετε την Michał (vbet) Πλήρη πρόσβαση στο admincp σας και FTP με PM. Θα προσπαθήσει να βρει μια λύση και να το διορθώσουμε!
Ευχαριστίες
Ακόμα περιμένουμε απάντηση. Καμία απάντηση - υποθέτω ότι είναι εντάξει.
Αν δεν είναι εντάξει, παρακαλώ γράψτε εδώ και εγώ θα ανοίξει αυτό το νήμα και πάλι
Αυτό το ζήτημα εξακολουθεί να υφίσταται, σε forumdisplay, Αν κάνω κλικ στο βέλος για να δημοσιεύσετε goto νέα για ένα νήμα, μου παίρνει πάντα την πρώτη θέση, δεν είναι η πρώτη αδιάβαστη δημοσίευση.
Εγγραφή στο forum μου και θα το δείτε.
Αν μπορώ να απενεργοποιήσω vbet, το θέμα πηγαίνει μακριά.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Snake? 11-08-10 στο 23:39.
Αναβαθμιστεί σε 3.3.5 και όλα τα θέματα urls φαίνεται σταθερό, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα, ευχαριστώ.
εντάξει
ευχαριστώ για την επιβεβαίωση