Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?
I'm having problems with this integration.
[]s!
Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?
I'm having problems with this integration.
[]s!
Utoljára szerkesztette trevis; 12-05-10 -on 16:37.
Nem tudom, ez a mod. Le tudná írni nekem, hogyan működik? Van-e, hogy a saját alkönyvtárat URL? Vajon generál kimenetet használata nélkül a global_complete horog (egyszerűen kiírja, hogy output)? Tudna adni a pontos URL-t, ahol látom, hogy az akció?
Továbbá kérjük, értesítse amit már próbált tenni, hogy ezt? Tudta Ön használja valamilyen formában tippeket itt: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html - Melyek ezek?
vbMediaWiki 4.0.2 RC 3 - vBulletin.org Fórum
Igen.
mandela.org -> Main Forum
mandela.org / wiki -> MediaWiki (a vbMediaWiki integráció)
Nem tudom ... Látom a megfelelő szöveget az első nyelv.
mandela.org / wiki, és válassza a két nyelv
N / A
Én
Utoljára szerkesztette trevis; 13-05-10 -on 00:11.
OK - Látom, hogy ez a mod használ global_ teljes - Tévedtem azt mondta, hogy valószínűleg nem azért, mert a "vbet_flag" kérdés. Látom a problémát, és látom, hogy hivatkozásokat törött miután először fordítás - ezek kezdve a "." (Pont) - anélkül, hogy www. Kérjük PM nekem hozzáférési adatait a Admin CP és FTP - Én ellenőrizni fogja a kérdést, és javítsa ki.
Sajnos ezek a lehetőségek ad nekünk semmit. Ebben a pillanatban vagyunk tisztában kérdés, de tudja, nincs oka. A teljes diagnózis és korrekció is hozzá kell férniük a forum.