Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 88

Tema: Integruoti vBET su vbMediaWiki

Hibridinis Peržiūrėti

Ankstesnį Postą Previous Post   Next Post Sekantis

Default Integruoti vBET su vbMediaWiki

Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?

I'm having problems with this integration.

[]s!
    Paskutinį kartą redagavo trevis; 12-05-10 prie 16:37.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Aš nežinau Šis mod. Ar jūs apibūdintumėte man, kaip ji dirba? Ar jis turi savo pakatalogį į URL? Ar jis generuoja išėjimo nenaudojant global_complete kablys (tiesiog spausdina su produkcija)? Ar galite man duoti tikslų URL, kur galiu pamatyti kaip tai veikia?

Taip pat pasakykite, ką jūs jau bando daryti, integruoti? Ar jums keletas patarimų forma čia: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html - Tai kokių?

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Aš nežinau Šis mod. Ar jūs apibūdintumėte man, kaip ji dirba?
    vbMediaWiki 4.0.2 RC 3 - vBulletin.org Forumas

Ar jis turi savo pakatalogį į URL?
    Taip.
    mandela.org -> Pagrindinis forumas
    mandela.org / wiki -> MediaWiki vbMediaWiki integracijos

Ar jis generuoja išėjimo nenaudojant global_complete kablys (tiesiog spausdina su produkcija)?
    I dont know ... Aš galiu pamatyti teisingus tekstinių ir gimtoji kalba.

Ar galite man duoti tikslų URL, kur galiu pamatyti kaip tai veikia?
    mandela.org / wiki ir pasirinkti dviem kalbomis

Taip pat pasakykite, ką jūs jau bando daryti, integruoti?
    N / A

Ar jums keletas patarimų forma čia: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html - Tai kokių?

Text automatically translated from: Portuguese to: Lithuanian
    Translated text
    Sveiki Michal,

Aš perskaičiau ir bandžiau, tačiau negalėjo net įdėti vėliavos "Navbar" MediaWiki :-(

Ar yra kokia nors tikimybė, (su visais savo plačią žinių), kad padėtų MediaWiki integracija su vBulletin (vbMediaWiki naudojant kaip tiltas)?

Jei nežinote, ar dar nematėte šio mod sukuria vieno prisijungimo už vBulletin ir MediaWiki, ir palikti su tuo pačiu MediaWiki odos vBulletin. Ir MediaWiki yra Bendradarbiavimo kuriant turinį įrankis buvo naudojamas kaip "Wikipedia projekto pagrindu.

Idėja yra tai, kad vartotojų forumas gali prisidėti medžiagos bet kuria kalba WIKI, kaip forume. Jei ši sąveika nėra įmanoma tuo metu, tik kad vBET sklandžiai šio mod padėjo man daug.

Laukiu grąžą.

Su geriausiais linkėjimais,
    Rafael TREVISAN.
    Original text
    Paskutinį kartą redagavo trevis; 13-05-10 prie 00:11.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Gerai matau, kad šis mod naudojant global_ visiškai buvau neteisus sakydamas, kad tikriausiai ne, nes klausimas "vbet_flag. Matau problemą ir matau, kad nuorodos neveikia po pirmojo vertimo - tiems, pradedant žodžiais "." (Taškas) - be www. Prašome PM man savo Admin CP ir FTP prieigos duomenys, - aš patikrinti problemą ir ištaisyti.

Translated text
    VbMediaWiki vienintelis pasirinkimas yra šie:
    Original text

Prisiregistravo
    Aug 2009

Deja, šių variantų suteikia mums nieko. Šiuo metu mes žinome, išdavimo, bet nežino sukelti. Už visą diagnozuoti ir korekcijos turime prieigą prie jūsų forumą.

Deja, šių variantų suteikia mums nieko. Šiuo metu mes žinome, išdavimo, bet nežino sukelti. Už visą diagnozuoti ir korekcijos turime prieigą prie jūsų forumą.
    Translated text
    Patikėkite, aš teikiant prieigą per FTP. Aš atskirti kitų vartotojų Jums sričių pasidalinti prieigą. Ir ji sukūrė admin vartotojo jums mano vBulletin svetainėje.

[] S
    Rafaelis.
    Original text

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •