Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?
I'm having problems with this integration.
[]s!
Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?
I'm having problems with this integration.
[]s!
Paskutinį kartą redagavo trevis; 12-05-10 prie 16:37.
Aš nežinau Šis mod. Ar jūs apibūdintumėte man, kaip ji dirba? Ar jis turi savo pakatalogį į URL? Ar jis generuoja išėjimo nenaudojant global_complete kablys (tiesiog spausdina su produkcija)? Ar galite man duoti tikslų URL, kur galiu pamatyti kaip tai veikia?
Taip pat pasakykite, ką jūs jau bando daryti, integruoti? Ar jums keletas patarimų forma čia: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html - Tai kokių?
vbMediaWiki 4.0.2 RC 3 - vBulletin.org Forumas
Taip.
mandela.org -> Pagrindinis forumas
mandela.org / wiki -> MediaWiki vbMediaWiki integracijos
I dont know ... Aš galiu pamatyti teisingus tekstinių ir gimtoji kalba.
mandela.org / wiki ir pasirinkti dviem kalbomis
N / A
Aš
Paskutinį kartą redagavo trevis; 13-05-10 prie 00:11.
Gerai matau, kad šis mod naudojant global_ visiškai buvau neteisus sakydamas, kad tikriausiai ne, nes klausimas "vbet_flag. Matau problemą ir matau, kad nuorodos neveikia po pirmojo vertimo - tiems, pradedant žodžiais "." (Taškas) - be www. Prašome PM man savo Admin CP ir FTP prieigos duomenys, - aš patikrinti problemą ir ištaisyti.
Deja, šių variantų suteikia mums nieko. Šiuo metu mes žinome, išdavimo, bet nežino sukelti. Už visą diagnozuoti ir korekcijos turime prieigą prie jūsų forumą.