Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Neviem, tento mod. Môžete popísať, ako mi to funguje? Má mať vlastný podadresár v URL? To generuje výstup bez použitia global_complete háku (len vytlačí na výstup)? Môžete mi dať presnú adresu, kde môžem vidieť v akcii?
OK - vidím, že tento mod je použitie global_ kompletný - Mýlil som sa tým, že pravdepodobne nie, pretože "vbet_flag" vydanie. Vidím problém a vidím, že odkazy sú rozdelené po prvý preklad - to sú počnúc. " (Bodka) - bez www. Prosím PM ma prístupové údaje k FTP a správca CP - budem kontrolovať problém a opraviť ho.
Bohužiaľ tieto možnosti nám nič. V túto chvíľu sme si vedomí problému, ale nepoznajú príčiny. Pre plnú diagnostiku a opravu potrebujeme prístup na fórum.
Bohužiaľ tieto možnosti nám nič. V túto chvíľu sme si vedomí problému, ale nepoznajú príčiny. Pre plnú diagnostiku a opravu potrebujeme prístup na fórum.