Szerzés ez minden az én-m oldal. A legújabb verziót.
Figyelmeztetés: Érvénytelen argumentummal megadott foreach()-/home/site/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php vonalon 734
Szerzés ez minden az én-m oldal. A legújabb verziót.
Figyelmeztetés: Érvénytelen argumentummal megadott foreach()-/home/site/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php vonalon 734
Kérem, adjon nekem egy linket a kérdés. Legyen szíves küld én egy PM hozzáférési adatait Admin CP és FTP. Akarat ellenőriz, mi folyik ott
Nincs FTP hozzáférést.
A hiba javítása szerepelni.
- Fájl megnyitása includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
- Keresés:
PHP Code:
if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag'])
- Cserélje ki, hogy:
PHP Code:
if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag'] && !$vbulletin->userinfo['userid'])
Ezt a quick fix bekerül a következő kiadásban.
Kösz, hogy dolgozott.
Frissítettem a legújabb verzióra a vBET. Volt, hogy újra alkalmazza a javítást, azonban ez most mutatja a minden lapjai nem számít, mit.
Nem látja a kérdés-ra-a website.
A legújabb verzió vBET a 4.7.2. 4.7.1 verziója. Tettél egy downgrade?
Igen, én leáldozott, miután láttam ezt, de úgy néz ki, mint ez történik, a 4.7.1 is. Ez csak történik, ha nincs fordítói szolgáltatók állnak rendelkezésre (Google, szabad az én esetemben van megjelölve, de nem kell őket az API-kulcs). Amikor ez megtörténik, szálak is nem fordítják.
Ha nem volna egy kulcs a Google, akkor kell automatikusan letiltja. Manuálisan kikapcsolja a Google-ban AdminCP->vBET->a Fordítás a Szolgáltatók Elérhetősége. Legyen szíves hadd tudjam meg, ha a Google automatikusan bekapcsoljon AdminCP->vBET->a Fordítás a Szolgáltatók Elérhetősége.
Legyen szíves hadd tudjam meg, ha ez megoldja a problémákat.
Valójában úgy tűnik, hogy nem volt igazam. Annak ellenére, hogy a Google most maradjunk ki kézi beállítása után, a hibaüzenet továbbra is megjelenik. Azonban ez nem jelenik meg minden alkalommal. Nem találom a mintát. Természetesen ez elmúlik "Összead másik tag" kikapcsolt állapotában.