Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 3 A 5 FirstElső 12345 UtolsóLast
Eredmények 21 a 30 A 50

Téma: Üzenet a honlap szerkesztőjét nem megfelelő eszközök tekintetében jelen-helyettes címkék

Tiltott

URL-t jelenítette meg található az adatbázisban. Ha a jelzőt kell lefordítani a már lefordított cím az adatbázisban.

Senior tag

Oké - de mi akadályozná meg a lefordított URL a tárolóadatbázis gyorsítótárának? A példa feltettem a fenti URL-hivatkozásokat kell lefordítani, de a zászlót nem, így ez azt jelenti, hogy nincsenek a tárolóadatbázis gyorsítótárának?

Tiltott

Nem rendelkezünk a opciót, ha csak a tárolóadatbázis gyorsítótárának lefordított URL - gyorsítótár engedélyezve van, vagy nem. Mi nem támogatja ezt a megkülönböztetést. Ha URL-t lefordítani a zászló nem kell lefordítani majd URL nem a tárolóadatbázis gyorsítótárának.
    Tehát ha abból indulunk ki: a vendégeknek csak késleltetett regisztrátumkészítési kérés fordítás - a teljesítményt. További információ: http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post13517

Senior tag

Rendben van - én mindent megtettem a gyakran feltett kérdésekkel kapcsolatos részében leírtak szerint, ahogy azt korábban már megadott URL-jelző, de nem.

Senior tag

Quote Eredetileg írta: tavenger5 View Post
    Oké, azt hiszem, valamit szó szerint fordításban elveszni.

Tisztában vagyok azzal, hogy hogyan működik minden. Én is Milyen zászló URL-eket vizsgálni kellene lefordítani Ha a vendégek csak nézi az oldalt. A gond csak az, hogy nem kell lefordítani. Ez nem azért van, mert nem vagyok a kvótát, mert valamit nem megfelelően működik.

Példa:
    Angol nyelvű oldal. ** Spektrum APN-beállítások módosítása 2.
    Az URL-t ezen a lapon a francia: Http://cellphoneforums.net/**/fr/t36...-settings.html
    Az URL-t a francia kell: (Français) ** spektrum módosítása 2 des paramètres de l'APN-t

Megjegyezzük, hogy a lobogó szerinti URL nem a lefordított oldalak URL-annak ellenére, hogy a fordítás közben. A vendég gyorsítótár törlése a fordításokat.
    Ismét a fenti. Én vagyok vagy nem megfelelően működik-e, vagy valami bug van a szoftver megakadályozza a jelzők mutatják a lefordított URL.

Tiltott

OK, én ezt a kérdést vizsgálni.

Senior tag

Quote Eredetileg írta: Marcin Kalak View Post
    OK, én ezt a kérdést vizsgálni.
    Köszönöm, ha segít, a forum charset ISO-8859-1

Tiltott

A kérdés az, hogy túl gyorsan váltja a horog parse_templates. Kérem frissítse a vB.

Senior tag

Quote Eredetileg írta: Marcin Kalak View Post
    A kérdés az, hogy túl gyorsan váltja a horog parse_templates. Kérem frissítse a vB.
    Nem vagyok benne biztos hogy ez mit jelent. Nem értem a vbulletin 4.2.2 frissítés? Mi a különbség a 4.1.12 . és 4.2.2 hogyan parse_templates kezelnek?

Senior tag

... Vagy nem értem a végrehajtás a 'Generáljon jelzők' mely az parse_templates horog?

Oldal 3 A 5 FirstElső 12345 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •