У перекладі URL спочатку повинні бути знайдено в базі даних cache. Прапори переводяться у разі, якщо адреса вже переведений в базі даних cache.
У перекладі URL спочатку повинні бути знайдено в базі даних cache. Прапори переводяться у разі, якщо адреса вже переведений в базі даних cache.
Гаразд, так що б не допустити переведення URL-адресу з кешу бази даних? У прикладі, що я написав вище URL-адреси перетворюються, але прапор посилання не є, так що це означає, що вони не знаходяться в кеш бази даних?
Ми не маємо можливість додати в базу даних кеша тільки переведені, url, кеш включений чи ні. Ми не підтримуємо цю відмінність. Якщо URL-адреси, а прапор не буде переведений, то адреси немає в базі даних cache.
Якщо припустити: це працює тільки для гостей готелю, з затримкою запити на переклад - для підвищення продуктивності. Більше інформації: http://www.vbenterprisetranslator.co...HTML#post13517
Гаразд, я зробив все, що описані в faq, як зазначалося раніше, але прапор URL не перекладається.
ОК, я тестував цю проблему.
Питання полягає в тому, що ваш гачок parse_templates спрацьовує дуже швидко. Будь ласка, поновіть ваші vB.
...чи ти маєш на увазі оновлення виконання замовлення "Створення прапорів", який використовує parse_templates гак?